reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej kobietki!!
ja spijm kawe i sie biore za robote bo zarosnie chalupka hihihi!!
ogólnie u nas ok,bez zmian!
wyrobiłam nowa karte do telefonu i mam juz łacznosc ze swiatem...jednak wszystko przepadlo:baffled:

agatulka jak samopoczucie???
naja ja sie wczoraj zarejestrowałam na fb....to Cie odnajdę:-D

reklama
no ta cholerna kasa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziewczyny to co Wy piszecie o kosztach tych przedszkoli:szok::szok::szok: masakra jakas po prostu:baffled:!!!

ja własnie przeglądałam ostatnio książki jakie muszę zakupić dla szkrabów na wrzesień i tez mnie wbilo w fotel,ehhh ojj trzeba sie za kieszeń trzymać teraz zeby na spokojnie kupić wyprawki dla szkrabów na wrzesień

witajcie !!
u mnie troche lepiej,ale glowy do pisania brak...poczytalam z grubsza co u was,ale nie odpisze,wybaczcie..po malu sie kula,dzieciaczki zdrowe,jeszcze 2 tyg.i maja wakacje..nie wiem,jak im czas zorganizuje,bo szkola chyba niczego w tym roku nie robi,a tak sie ludzilam..no coz..mam nadzieje,ze nudizc sie nie bedziemy..chociaz wizja spedzania 2 miesiace wakacji na wyspie niezbyt mnie cieszy..
agatulka wow,jak zobaczylam u ciebie suwaczek,to az zaniemowilam..oczywiscie gratuluje !!! !!!
pozdrawiam wszystkie goraco :))

dzien dobry
aftk niestety teraz koszty przedszkoli beda coraz wyzsze... i kurde coraz mniej osob bedzie na to stac...

mala znow mialaw nocy goraczke, ale nic bo ona od niedzieli spakowana jest i co chwile pyta kiedy jedziemy.

Witajcie kochane BeBabeczki
biggrin.gif

Chwilke sie nie pokazywalam ale mialam pilny projekt do skonczenia na tzw wczoraj i neta nie wlaczalm aby mnie nie kusil. Projekt skonczony oddany i wolne uffff
Krzys mial dzis zakonczenie roku szkolnego lzy wzruszenie...i zdziwienie ze tak szybko to minelo. Jutro koniec u Ani i wakacje!!!!

Ide poczytac co u Was!

Witajcie po kolejnej dłuższej przerwie.Wiem,zawsze obiecuję,że już nie zniknę i ciągle coś :/

Agatulka wielkie gratulacje,jakie szczęście!!!

Mój Mateusz już taki duży.Chodzi,wszędzie się wspina i jest strasznie za mną,co niekiedy jest bardzo dokuczliwe,bo ciężko cokolwiek zrobić,a odwiedziny u kogoś to masakra,tylko koło mnie.Ale cóż,cierpliwie czekam,aż to trochę minie.

Mój Mateusz już taki duży.Chodzi,wszędzie się wspina i jest strasznie za mną,co niekiedy jest bardzo dokuczliwe,bo ciężko cokolwiek zrobić,a odwiedziny u kogoś to masakra,tylko koło mnie.Ale cóż,cierpliwie czekam,aż to trochę minie.
mój Bartek ma niecałe 10 i chodzi za mną. Wszędzie tam gdzie ja.
Jak go gdzieś zostawię na godz. to siedzi grzecznie ale jak mnie zobaczy w drzwiach to ryk niesamowity.
Ale co się dziwić jak siedzi 24 godz na dobę tylko ze mną.

A teraz zaczynają się wakacje i będę miała 2 na głowie. Nie będzie zle dopuki jeden o drugiego nie będzie zazdrosny. A u nas to często się zdarza. Wystarczy że Bartek na kolanach już Maciek go spycha. Maciek na kolanach Bartek biegnie na czterech i płacze aby go wziąć. I tak w koło.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z herbatką :-)
K8sad u nas z zazdrością starszego na szczęście już nie ma problemu.Ale fakt,jak mam Dominika na kolanach,to malutki już pędzi i też chce.To samo jak chcę się do męża przytulić-wejdzie w środek i go nie wygonisz.Wszystko jest ok jak nic innego nie robię tylko poświęcam mu całą uwagę,a jak już coś robię innego,to jest jęęęęęk.

Do góry