reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
no tak agatka !!!hihihi ochłonęłaś już???bo ja jeszcze nie hihihihi:-D:-D:-D
jak reszta rodzinki sie zapatruje???tatuś??powiedziałaś dzieciaczkom?

u mnie po staremu;-)
szkraby posły do szkoły,męzuś w pracy a ja laba;-)!!
pogoda cos sie zepsuła-a moje szkraby jutro na wycieczke jadą do Kołobrzegu-oby nie padało:happy:,ja natomiast wypuszczam sie jutro na poszukiwanie butów dla siebie;-) o sandałki mi chodzi konkretnie:rofl2:!!

zuza,ollka nooo marzenia chyba pozostaną marzeniami-chyba ze sie cud jakiś stanie niekontrolowany:-D:-D:-D...

ja sie chyba oswoję dopeiro w środę u gina moze juz na usg bedzie coś widać
bo każdy kalkulator inaczej wylicza tydzień ciązy wiec juz nic nie zmieniam jest ten 7 tydzień zobaczymy co wyliczą mi fachowcy zwykle miałam róznicę w dniu porodu z usg i miesiączki
dzieci powiedziałam że czekma co powie pan doktor czy dzidzia jest w brzuszku i juz było jak chce braciszka ja siostre itp
mąż hmmm jeszcze chyba nei dotarło do końca ale wczoraj głupi przypadek bo ja zawsze miałąm maluśki brzuszek po ciążach został i koledzy pomagali mężowi przy drzewie bo nam przywieźli i jeden patrzy na mnie aga ty w ciąży jesteś??
oczy takei zrobiłam a mąz sie popatrzył i mów TAK w żartach wczoraj testa robiła i chyba jest więc wesoło było

Fajnie,obyś tylko spokojnie przechodziła to będzie git!!!
a reszta sie ułoży :happy: sama:-D!!!

pusto tu kochane wiec zmykam do zelazka,zajrze poźniej

Ostatnia edycja:
Witam!
Dzis 200% normy zrobilam i to bez samochodu
shocked.gif
Zapowiedzialam juz mezowi ze na lipiec musi!!! mi samochod zostawic bo nie bede sie bujac z dziecmi autobusami
Bylam dzis u logopedy z Krzysiem, zmienilam i jestem bardzo zadowolona. Ta do ktorej chodzilismy poprzednio 10 minut, wpisala zadania do zeszytu i do widzenia a ta cala godzine z Krzysiem cwiczyla i widze ze ma podejscie bo wogole jest to poradnia psychologiczno-pedagogiczna
Bylam tez z Ania u endykrynologa bo ostatnio na bilansie doktorka wykryla wole a w mojej i meza rodzinie obciazenie. Dostalismy skierowanie na komplet badan wszystko na NFZ i to juz na poniedzialek
shocked.gif

Zalatwilam tez wizyte dla Ani u chirurga szczekowego bo dentysta stwierdzil ze trzeba podciac wedzidelko i tez na NFZ i tez na poniedzialek...

Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Witam!
Dzis 200% normy zrobilam i to bez samochodu
shocked.gif
Zapowiedzialam juz mezowi ze na lipiec musi!!! mi samochod zostawic bo nie bede sie bujac z dziecmi autobusami
Bylam dzis u logopedy z Krzysiem, zmienilam i jestem bardzo zadowolona. Ta do ktorej chodzilismy poprzednio 10 minut, wpisala zadania do zeszytu i do widzenia a ta cala godzine z Krzysiem cwiczyla i widze ze ma podejscie bo wogole jest to poradnia psychologiczno-pedagogiczna
Bylam tez z Ania u endykrynologa bo ostatnio na bilansie doktorka wykryla wole a w mojej i meza rodzinie obciazenie. Dostalismy skierowanie na komplet badan wszystko na NFZ i to juz na poniedzialek
shocked.gif

Zalatwilam tez wizyte dla Ani u chirurga szczekowego bo dentysta stwierdzil ze trzeba podciac wedzidelko i tez na NFZ i tez na poniedzialek...

Pozdrawiam :-)

kobieto ale norma wyrobiona
ale terminy ekspresowe jak na NFZ

ja dziś miałam jechac kończyć pielenie kwiatów w 2 knajpie a tu od rana lejee
ale będą mieli nerwa bo w weekend sa dni otwarte gminy i imprezy sa koło ich kawiarni ale ja deszczu nie umiem odwołać a z 2 strony tam nie były chwasty tylko juz krzewy chwastów 3 h robiłam i ledwo połowę zrobiłam mogli się obudzić szybciej lub praktykantką z kuchni kazać to robić

reklama
Dzień dobry!!!
u nas tez pochmurno:sorry:...wrrrrr a dzieciaczki wlasnie w drodze do Kolobrzegu na ta wycieczke,ehhhhhhh oby nie lało tam:no: ze tez dzisiaj musiała sie pogoda skopac:crazy:

ja koło południa chce jechac na zakupy,a poza tym to oki nic nowego!

zuza faktycznie terminy Ci ekspresowe dali:happy: a to dziwne jak na naszą służbę zdrowie!!
a widoki...miodzio!!tylko mi nie mów że masz takie z okna:-)

agatulka z jednej strony to dobrze ze u Ciebie pada...nie narobisz sie:-)

Do góry