reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Dzień dobry!!!
u nas tez pochmurno:sorry:...wrrrrr a dzieciaczki wlasnie w drodze do Kolobrzegu na ta wycieczke,ehhhhhhh oby nie lało tam:no: ze tez dzisiaj musiała sie pogoda skopac:crazy:

ja koło południa chce jechac na zakupy,a poza tym to oki nic nowego!

zuza faktycznie terminy Ci ekspresowe dali:happy: a to dziwne jak na naszą służbę zdrowie!!
a widoki...miodzio!!tylko mi nie mów że masz takie z okna:-)

agatulka z jednej strony to dobrze ze u Ciebie pada...nie narobisz sie:-)

na razie przestało padać ale wiesz w jednnym miejscu tak sucho było ze nie dało sie pielic nicc wiec moze dzis by szybciej poszło a jak nie rto choc wejscie wypiele na błysk :p

reklama
U nas trochę zaczyna sie przebijać słoneczko wiec może szkrabom uda sie wyjazd...oby;-)!!zgrałam foty ze spływu to zaraz pare wrzuce;-) i zmykam do kumpeli na kawe!
miłego dzionka życzę!!

Dzień dobry...a właściwie średni bo deszczowy:blink:!!!
weekend minął spokojnie,nic sie w sumie nie dzieje!
no moze poza tym ze w sobotę mój synek łowił ryby w stawie u moich rodziców i jak pomagałam mu wyciągać jedną ze zdobyczy to...z kieszeni wypadł mi telefon i :no: utonął ehhhh brak słów jak sie wściekłam...tak mi szkoda tej karty ehhh wszystkie numery tel,do lekarzy ,znajomych achhh póki co poszukiwania bezskuteczne!CO ZA PECH:-(!

poza tym to wszystko po staremu!pozdrawiam

witam, po u nas w weekend widać u mnie na fb, kto mnie ma zapraszam do oglądania, bo uczciwie mówiąc nie chce mi się fot zmniejszać na bb, zajmuje to ogromnie dużo czasu, a mam o wiele za wielkie;-) a jak było napiszę na @. w każdym razie już nie tylko mam głowę w chmurach, ale po nich chodzę:-D

WITAM
A U NAS PO WEEKENDZIE CHOROWO, MLOD GORACZKOWALA,KASZLE....
atfk szkoda telefonu, faktycznie....

naja widzialamze dodawalas jakies fotki, ale mi fb nie chodzi....

Witam,mi jakos czasu brak ostatnio, zreszta jak tylko pogoda to nie siedzimy w domu tylko korzystamy.Dzis zimnica i pada deszcz.Jeszcze dostałam @ i czeka mnie tydzien meczarni,a za dwa tyg wyjazd:-)

Od wrzesnia i w Warszawie zmienił sie system opłat za przedszkole.Do tej pory było za pobyt w przedszkolu opłata stała + wyżywienie i zajecia dodatkowe i składki w wysokosci 35zł,teraz przedszkole ma opłate za godziny.tzn od 8-13 jest darmowe i tylko placi sie za wyzywienie. a pozostałe godziny platne i przykladiowo jesli etraz opalce mniej wiexcej około 415 za Van to po podwyzce od wrzesnia opłata ta wynosiłaby 607zł......................
sorry2.gif
super co? Do disz mam podjać decyzje ile godzin dziennie będzie Klaudia chodziła do przedszkola od września....
dry.gif

AGATULKA GROMNIASTE GRATULACJE :-) Ja wiem że ważne aby zdrowe było ale co bys wolała teraz mieć? Gratulacje tez dla tatusia :-)Trudno wybrać mając już parkę :-)

Ostatnia edycja:
iwonka czyli wporwdzili to co u nas... i fakt zawsze i wszedzie wychodzi to duzo duzo drozej....
moja odkad wpowadzili oplate byla wprzedskzolu od 8 do 14, tak ze placilam tylko 1 godzine.

A tu dla wszystkich ktorzy maja ochote na gory..ale sie wahaja

nie kuś, nie kuś......:tak:

Od wrzesnia i w Warszawie zmienił sie system opłat za przedszkole.Do tej pory było za pobyt w przedszkolu opłata stała + wyżywienie i zajecia dodatkowe i składki w wysokosci 35zł,teraz przedszkole ma opłate za godziny.tzn od 8-13 jest darmowe i tylko placi sie za wyzywienie. a pozostałe godziny platne i przykladiowo jesli etraz opalce mniej wiexcej około 415 za Van to po podwyzce od wrzesnia opłata ta wynosiłaby 607zł.....................

u nas tez jest ten system opłat od września 2010 roku i przy godzinach 7.00-15.00 jak mój Kacper wychodziło mi stawka zbliżona do poprzedniej, drożej wychodziło juz za kolejne godziny czyli do 16.00 czy 17.00 :-) plus jest taki, ze za nieobecność jest zwrot nie tylko stawki żywieniowej ale i tez tej opłaty....

u mnie żłobek ma podrożeć o ok. 50 % - z 350 do 500..... :-(

reklama
Witam :))

Iwonka dziewczynkę bym chciała jak bym miała tak sobie wybierać heheheheh bo Zuza to jedyna dziołcha w rodzinie
ale naj wazniejsze jak zawsze by zdrowe było reszta mniej wazna
ale podniesli ale w radiu ost słyszałam ze w Warszawie wsio idzie w góre z opłat nawet parkinki z 30 zł na 300

Jarzebinka to tez b drogo

mi sie dzis udałoo przełozyś środową wizytę na piatek bo jest z samego rana czyli przed pracą i mam cały tydzienw parcy na wyprawkę zbeiram heheheheheheh

Do góry