reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam sie i ja!!
na chwilkę co prawda bo zaraz jade do miasta na małe zakupy-Fifi ma dzis isc na urodziny dl kolegi ehhh tylko sie za kieszeń trzymać:crazy:!!
mężus pojechał na szkolenia wróci jutro,a w niedziele mamy spływ kajakowy dla dzieci z okazji niedawnego dnia dziecka;-) wiec sie szkraby wyszaleją;-)!!!
no i pomyślałam ze sobie rundkę po lumpkach zrobię-poszperam;-)!!

co do wakacji to u nas jeszcze nie wiem,w sierpniu pojedziemy na 5 dni do resortowego osrodka z pracy od mojego mężusia nad morze,a poza tym to nie wiemy jeszcze bo ciągle w niepewności zyje z ta praca,czy cos sie wyklaruje czy nie no i sama nie wiem czy cos planować:baffled:!
szczerze to z checia bym posiedziała w domu przez wakacje z dzieciaczkami!

agatulka dobrze ze testy zaliczyłaś a teraz tez szybko pójdzie!!!będziemy trzymać kciukasy!!!i nim sie obejrzysz a będziesz smigać!!
najano nie zazdroszcze odczucia po zebraniu...ehhhh skoda gadać!!
a co do wyjazdów to moze przemyśl propozycje ZUZY:-D:-D:-D
zuza,anaconda,jarzebinka POZDRAWIAM!!!

zmykam sie szykować;-)

reklama
agatulka, za jaki wynik testowania trzymać kciuki?;-)

atfk, spływ dla dzieci - ale to musi być frajda dla maluchów! tylko pozazdrościć!

co do propozycji Zuzy to kusząca jest niesamowicie, ale nie ukrywam, ze też mi trochę głupio zwalić się komuś na głowę. na dwa dni to jasne, że bym nie zastanawiała się ani chwili, ale jak już wyjadę to chciałabym na tydzień, żeby jakoś z sensem się tłuc przez całą Polskę, więc mi głupio. no ale wszystko się okaże co robimy za kilka dni i tak, bo raz że kasa, dwa jeszcze moi znajomi. młody się przyjaźni z ich dzieciakami, a to oni namawiali żeby do tego Zakopca jechać z nimi. nie czuję ciśnienia żeby tak to było, zwłaszcza że i tak nie mogę wyjechać tego dnia co oni, więc zobaczymy. w każdym razie propozycji nie mówię 'nie':-D

dziś rozmawiałam z jedną mamą z przyszłej 1 klasy i okazało się, że cała klasa to dzieci z jednej grupy przedszkolnej właściwie, chyba tylko młody i ta Ola będą odstawać. głupio by było, mam nadzieję, że się myli.

a tu tekst o matce debilce, bo jak to inaczej nazwać:
Chce powiększyć piersi swojej 7-letniej córce - Wiadomości w Onet.pl

Witam :-):-)
Wpadam tylko na chwilkę się z wami pożegnać bo jutro rano w drogę, na dodatek dzisiaj w nocy Maja 3 razy wymiotowała i teraz martwię się czy to tylko jakaś niestrawność czy początek czegoś gorszego i na dodatek jen jutrzejszy wyjazd :-:)-( no nic mam nadzieje że dzisiaj już brzuszek dokuczać nie będzie :tak::tak: tak więc już teraz życzę wam spokojnych wakacji i będę zaglądać w miarę możliwości, poczytałam co u was ale nie odniosę się bo zmykam brać się za pakowanie i ogarnięcie chałupki a z Mają przy boku będzie to podwójnie trudne ;-);-)

ja z tym dentysta to tak żartobliwie ze jak testy nic nie wykazują a jest katar to ja sprawdzić skąd ten katar :p
moje bedzie 3 podejscie bo testy oblane dzis jazda wiec moze do 3 razy sztuka :pP

domyśliłam się,że żartobliwie,:-D ale ja już sama szukam lekarza specjalisty, który starszakowi pomoże,bo jednak katar jest dokuczliwy.... :-(

a kciuki zaciśniete za 3 podejście .... :tak:

Witam sie i ja!!
na chwilkę co prawda bo zaraz jade do miasta na małe zakupy-Fifi ma dzis isc na urodziny dl kolegi ehhh tylko sie za kieszeń trzymać:crazy:!!
mężus pojechał na szkolenia wróci jutro,a w niedziele mamy spływ kajakowy dla dzieci z okazji niedawnego dnia dziecka;-) wiec sie szkraby wyszaleją;-)!!!
no i pomyślałam ze sobie rundkę po lumpkach zrobię-poszperam;-)!!

zuza,anaconda,jarzebinka POZDRAWIAM!!!

udanych zakupów......:-)

mój starszak idzie na urodziny 18 .06 i zastanawiam sie jak mam ten dzień ogarnąć bo powinnam być w 3 miejscach i to jednocześnie - urodziny na 14.00, na 14.30 jest msza ślubna córki szefa a o 12-14 Kamil ma drzemkę a M idzie 10.00-18.00 do pracy :szok: więc pewnie bedzie mistrzostwo świata w planowaniu dnia :tak:

a spływ kajakowy dla dzieci - świetny pomysł..... :tak:

naja... artykułu nawet nie komentuje :angry:

anaconda...szczęśliwej podróży..... :rofl2:

dzien dobry

naja nie zazdroszcze wraqzen po zebraniu,tacy rodizce sa koszmarni...

atfk ja tez mamw planach dzis do lumpka wyskoczyc, chociaz neidawno wrocilamz targu z 2 parami spodni, mega zadowolona jestem:)

anaconda udanej podrozy, i zagladaj do nas czasem
zdrowcia dla malej, moze to tylko taak nocka byla...

naja do artykuly brak slow...

my wczoraj mailysmy miec piknik w przedszkoluale z racji pogody przeniesony na nas tydzien

Wróciłam z miasta;-)!!
przytargałam sobie spódniczkę i dwie koszulki na ramiączkach ,wszystko takie na luzie-na podwórkowe:happy: urzędowanie no najważniejsze ze zapłaciłam za to 5 zł:-D:-D:-D heheh tak to można szaleć!!no i pare rzeczy kupiłam dla córci mojej koleżanki;-) takiej półrocznej:happy:...jakie to wszystko malutkie i ładniutkie!

wstawiłam zupke i za 45 min wrócą moje szkraby;-)!!
mlody w prezencie dla kumpla zaniesie piłkę do nogi i ochraniacze na piszczele;-) bo tamten to taki sportowy gość...zwłaszcza ze chłopaki mają juz po 9 lat wiec z byle autkiem nie podskoczysz...niby sie jeszcze bawią ale...

anaconda uważaj na siebie i wracaj cała i zdrowa!!
i oby Majeczka tylko przejściowe kłopoty miała z brzuszkiem!

naja no ja tez bym nie chciała spędzać wolnych chwil z nie do końca zżytym towarzystwem;-)!!!
co do artykułu -NO KOMENT!!!
a jesli chodzi o propozycje Zuzy...hmmm kusząca!!nie powiem!

jarzębinka no nieraz trzeba sie rozdwoić...roztroić:-D:-D:-D przy dwójce dzieciaczków!!zwłaszcza ze zazwyczaj kożde chce co inneo:-D!!znam to z własnego doświadczenia!

a ten spływ to mam nadzieję ze przypadnie dzieciaczkom do gustu...pierwszy raz popłyna,zazwyczaj to mamy co roku ale bez dzieci-a tym razem wybraliśmy łatwiutki ocinek spływu po Drawie,i w miare krótki(ok 2godzin) bo nasze to takie 6 godzinne trasy zazwyczaj:-D!!popłynie 17 kajaków:-),a potem ognicho i zabawy dla szkrabów-związki zawodowe ufundowały nawet worek prezentów dla dzieci:-)!!!
no zobaczymy jak to wyjdzie!!!

miłego weekendu życzę!!!!

hejka!

ale kusisz!! wiesz co, bo jeszcze dam się namówić!

Propozycja jest jak najbardziej aktualna i powazna Zapraszam wszystkie chetne :tak: i oczywiscie na tydzien lub 2 bo inaczej nie ma sensu. Macie numer telefonu dzwonic i umawiac sie zeby mi terminow nie braklo ;-)

witam:)) z rana z wielkim bólem jajników od prawie 3 tyg nie moge dostać @ liczę że sporo nerwów podróz i inne atrakcje ją przestawiły w nast piatek musze sie do gina wbić bo na dzis niema szans ale nei wiem czy dziś nei kupie testa by sie upewnić ;-)

jakie tu propozycje wakacyjne

Hyhhh daj znac jak wyniki testowania, a spotkac sie nie moglysmy jak w Krakowie bylas to teraz latwiej ;-)

Anakonda to za udany wyjazd &&& I oby Maja nie miala zadnych sensacji juz zebys sie droga o nia nie martwila

Atfk ja wczoraj rundke po ciuch-shopach zrobilam

Pozdrawiam

wrocilysmy
teraz gotujemy, na pierwszy ogien ryba w zalewie octowej i bedziemy robily papryki faszerowane...

atfk super sie ten dzien dla dzieci zapowiada:)

ja tez bylamw ciuchu, i kupilam tylko bluzke dla oliwi, nic nie bylo.
mam w plaanch jeszcze jeden duzy ciuch w pon.

o tej godzinie to ja chyba jeszcze nie pisałam:-D!!!
mężuś jak juz pisałam do jutra nieobecny,Filipek czmychnął spac do babci i dziadka w bloczku obok;-),a Kajulka usnęła właśnie na tatusiowej podusi-śpimy razem;-) skoro chłopaki nas dzisiaj zostawili:happy:!!!

dzis znów odezwał mi sie ból w kręgosłupie:crazy:,od rana zdrętwiały mi dziwnie nogi i czułam sie jakoś nieswojo no i potem jakoś połączyłam jedno z drugim...ehhh mam nadzieje ze jutro juz nic mnie nie będzie bolało i wkurzało:wściekła/y:

ogladam jednym okiem opole-fajnie grają:happy:
agatulka jak tam testowanie???
zmykam poczytać co nie co :-D
dobranoc

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
Ja już z ciepłych krajów piszę i jak na ciepłe kraje przywitał mnie niesamowity upał :szok::szok::szok::szok:
Podróż minęła spokojnie ale niestety bardzo męcząca i na dodatek kierowcy chyba szmuglują ruskie papierochy bo zostaliśmy zatrzymani przez celników i przetrzepali nam wszystkie walizki i bagaż podręczny, a już jedna firma przewozowa splajtowała właśnie przez lewe interesy kierowców :cool::cool::cool::cool: tak więc miałam podróż z atrakcjami :cool::cool::cool:
Maja jak zwykle dzielnie zniosła nasze rozstanie - wspaniała dziewczynka, a co będzie dalej to czas pokaże
Dzisiaj mam wolne bo odsypiam podróż dlatego pozwoliłam sobie zajrzeć ale od jutro kierat zacznie się na dobre :dry::dry: chociaż z drugiej strony bardzo się cieszę że wreszcie skończy się to siedzenie w domu :tak::tak::tak::tak::tak:
W miarę możliwości będę zaglądać więc nie myślcie sobie że dam wam zapomnieć o swoim istnieniu ;-);-):-p:-p

Do góry