reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej, witam i ja, nadal zawalona robotą. za oknem się pomału chmurzy, pewnie popada w końcu, bo już wytrzymać nie można. dziś lecę na szkolne zebranie. i jestem przerażona. czym bliżej września tym bardziej się boję, nie że młody nie da rady, ale że ja nie będę umiała być matką pierwszaka!

reklama
Witam się i ja!!!
dla odmiany dzisiaj po południem;-)
zaraz muszę sie zbierać bo mój najmłodszy chrześniak ma dzisiaj 2urodzinki i jedziemy na tort;-),a że to jakieś 40 km to muszę sie za chwilkę szykować!

ogólnie oki!
z pracą póki co bez zmian,czekam i czekam:blink:,dzieci na szczęście(odpukać) zdrowe i reszta sie jakoś kręci;-)!
pogoda istnie letnia-szał upałów,choć wczoraj u nas przeszła mała ulewa wieczorem!

pozdrawiam Was dziewczyny!!!
odezwę sie jutro!

Wpadam i ja! Dzis opalalam sie...na czeresni prubujac zebrac co jeszcze szpaki nie zdziobaly
W nocy cos mnie ugryzlo w reke i mam cala spuchnieta :szok:

Pozdrawiam!

PS Naja ja mam te same obawy ale dzieciaki dadza rade :tak: ...taka mam nadzieje :-)

Witam :-):-):-)
Ostatnio czasu nie mam bo dużo spraw do załatwienia przed wyjazdem i jeszcze dentysta Mai, ale mogę się pochwalić że wreszcie moja córa dała się przekonać do borowania i wczoraj dumna opuściła gabinet z fioletową plombą, a przy okazji udało się jeszcze zalakować szóstkę, która już całkiem się przebiła - tak więc jak na razie spokój :tak::tak:
Poza tym dalej ocieplają nam blok i pozaklejali nam wszystkie okna folią - wyobraźcie sobie jaki u nas jest upał bo okien teraz otworzyć się nie da :baffled::baffled:

Dzień doberek!!!
ale m,nie głowa boli od rana:baffled: wrrrr

siedze w domku ,dzieci w szkole,mąż w pracy a ja mysle co na obiadek zrobić!

anaconda to brawo dla Majeczki!!jak juz sie raz odważyła i nie zraziła to bedzie git z tymi wizytami!
a co do reszty to udanego wyjazdu!!i odzywaj sie nieraz!
naja kazda z nas miała pewnie male obawy jak sie cos nowego dzieje;-) u naszych szkrabów i o ile one znosza to zazwyczaj bezstresowo to my mamuski musimy sobie rozmyslac jak bedzie itp itd-dasz rade i Ty!!!
zuza STO LATEK DLA SYNUSIA!!!!
teraz tyle tych robali ze szok-pewnie to jakas meszka bo one tak gryza i zaraz jest opuchnięte miejsce:blink:,okłady sobie zrób i moze wapno pij

u nas wczoraj do pokoju przez okno wleciał szerszeń-o 7 rano:szok:,taki odgłos był ze ja myślałam ze to motor ktoś odpalił pod blokiem:-D,ale jak mi sie jakis gigant o zasłoniętą rolete odbił i kocica sie zerwała na równe nogi:baffled:...to zamarłam,ehh na szczęście jeszcze mężuś do pracy nie wyszedł i go jakos zatłukł klapką...masakra odgłos jakby kamień odbijał a nie robala:no:!!!!

z innych to nic nowego!!!
miłego dzionka

Zuza... wszystkiego najlepszego dla Synka.....

Naja, ja byłam 25 maja na zebraniu w szkole i niby wszystko OK, ale tez zaczęłam się zastanawiać, czy ja jestem gotowa, aby mieć w domu pierwszaka.... jeszcze tak niedawno posyłałam go do żłobka, przedszkola a teraz już 1 września będzie pierwszoklasista..... ;-)

Anaconda, gratki dla odważnej Majki.... :-) a zamknietych okien współczuje..... :-(

reklama
Witam z rana :-):-)
U mnie dzisiaj wielkie pakowanie i prasowanie więc tylko wpadłam was pozdrowić :tak::tak::tak: i zobaczyć co u was :tak::tak:
Zuz-Inka wszystkiego najlepszego dla Krzysia :tak::tak:
Wczoraj jak wracałyśmy z przedszkola złapała nas straszna ulewa, wiało jakby jakieś tornado przechodziło, Maja się przestraszyła i zaczęła płakać, parasol mi połamało a zmokłyśmy calusieńkie, aż z ubrań i włosów dało się wodę wyciskać - normalnie horror

Do góry