reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

anaconda, to super, ze choc z przygodami ale dojechałas do celu ..... jak to się mówi cała i zdrowa.....;-)

a ja mam wieczór tylko dla siebie - dzieciaczki juz śpia, a M pojechał z kolega scholowac motocyklistę, który utknął 50 km za Poznaniem w drodze powrotnej do domu do Szczecina, po wspólnym zlocie.....M z Kacperkiem byli na zlocie w Rogalinie i parada pojechali do Sremu, był to taki zlot charytatywny, zbierana była kaska dla jakiegoś dziecka, jest to akcja coroczna, tzw. motoserce

spokojnej nocki :-)

reklama
Dzień dobry poniedziałkowo:happy:!!
anaconda SUPER ZE JUZ NA MIEJSCU!!!
odzywaj sie czasem!!!!i uważaj na siebie!!!

my po weekendzie mego zadowoleni:tak:-wczorajszy spływ okazał sie strzałem w 10!!!wszystkie dzieciaczki mega zadowolone:tak:,pogoda dopisała,wszyscy szczęśliwie dopłynęli a potem grom i zabawom nie było końca:-D!!!

a dzisiaj wraca szara rzeczywistość;-),szkraby w szkole,męzuś w pracy!!!

pozdrawiam cieplutko:-) i życze udanego tygodnia!!

witam i ja, po weekendzie w pracy. ale wczoraj udało nam się jeszcze po południu wyrwać na festyn dla dzieci i było fantastycznie.

anaconda
, najlepszego tam w ciepłych krajach i obyś jak najszybciej spotkała się z najbliższymi:tak:

atfk, a jakieś fotki ze spływu nam wkleisz? pozazdrościć!

a ja wracam do gotowania. leczo już w garnku, jeszcze tylko zupka szparagowa i powrót do komp. i pisania:-p

naja oczywiście ze wkleję :-D:-D:-D ale nie dzisiaj;-) bo jeszcze nie zgrałam!

szperam w necie a zaraz sie biorę za objechanie okien;-) tak z grubsza oczywiscie:-D bo niebawem świata nie będzie przez nie widać!

Witam.U nas też weekend udany.W sobote zabawa na SPS 3 które dostaliśmy od teściów,jako prezent dla dzieci,no musze przyznać że zabawa świetna,szok.A w niedziele pływaliśmy statkiem wzdłuż Wisły takim pietrowym na okolo 100 osób, gdzie był grill i muzyka na żywo,tzn podklad miał gościu ale śpiewał tekst sam a potem drugim małym takim promem płynelismy z jednego brzegu Wisły na drugi.:-)

Poza tym w środę mamy zakończenie roku w przedszkolu.Vanesska bedzie tańczyć poloneza...... strój galowy.Dostała piekne zdjecia pamiatkowe na ktorym jest ona w tej takiej czapce jak z uczelni:-), zdjecia portretowe kazdego dziecka z jej grupy i zdjecia grupowe. W środe musowo zabieram kamerę,ktorą specjalnie na te okazje kupiliśmy,rozstawimy statyw i nagrywamy .Zaraz bedzie pasowanie na 1 klasiste w szkole, to samo u Klaudii w przedszkolu,wiec nowy sprzet musowo trzeba było nabyc do zapisywania tych pieknych chwil;-) A po uroczystosci zakonczenia roku ,bedzie grill i zbawy dla całej naszej 4 grupy :-) Kazdy przynosi co może :-)

Ostatnia edycja:
atfk, super, ze wszystko się udało, dzieciaczki zadowolone i pogoda Wam dopisała.......;-)

Iwonka, u mojego starszaka zakończenie przedszkola 20 maja i też będą zdjęcia w biretach i togach..... portretowe i tablo..... a my zamawiamy dzieciaczkom pizze, ale przed imprezą, bo obiad maja ok. 14.00 a zakończenie jest o 16.30 więc zjedzą sobie przed..... a po będzie coś na słodko..... i jeszcze do tego przedstawienie rodziców dla dzieci .....

a u nas dziś też zapowiada się chyba całkiem piękny, słoneczny i upalny dzionek.... :tak: i na słodko, bo znowu mamy obrony magisterskie

Ostatnia edycja:
Witam i ja!
Anakonda dobrze ze juz na miejscu...i Ty sie lepiej przyznaj ze to Ty diamenty szmuglowalas ;-)

Ja podzwonilam do lekarzy i mam taka liste ze wakacje spedze w przychodniach wrrrrr

Pozdrawiam i zagladne wieczorem :-)

dzień dobry
ja dziś w domu bo Maks z goraczka od wieczora juz walczy :( zamieniłam sie z koleżanką w pracy bo dzis nikogo do opieki by nie było jak na złość

Atfk nei robiłam testa na 22 mam ginekologa zapisanego ale nei wiem czy dziś z nerwów jednak nei zakupie tego testa bo jakos nei do końca im ufam

Iwonka przypomiałaś mi o naładowaniu kamery na następny tydzień na zakączenie ciekawe czy coś będzie ich urocza pani organizować :p

Naja jaki zapas jedzonka zrobiałaś ehheheheh
Anaconda trzymaj sie tam ciepło hehehe spokojnej pracy i oby szybko zleciało i rodzinka dojechała szybko

Zuza wspólczuje wizyt częstychhh u lekarzy

Jarzebinka mój syenka ma takei foto ze złobka jeny słodziakowate fotyyy

agatulka, zdrówka dla małego. taki czas, że o choróbska nietrudno. a tak bez testu to jak czujesz, jaki byłby wynik?;-)

fajne u was te zakończenia, choć troszkę akurat nie podoba mi się ten sztuczny amerykański zwyczaj zakładania biretów i tóg. to strój zarezerwowany dla absolwenta studiów jednak, ja jestem tradycjonalistką i zawsze się krzywię jak się z dzieci robi dorosłych. wiem, zakrzyczycie mnie, ale to moje zdanie;-)

nasze dzieciaki dziś na wycieczce do parku dinozaurów. mam nadzieję, że im się uda - za oknem pochmurno i szaro, ale ciepło, jeśli nie będzie padać idealna pogoda na wyjazd.

dziewczyny, a tu niestety prawdziwy artykuł. wiem, że do studiów naszych dzieci nieco czasu, ale ku przestrodze. mi włosy dęba stają, zwłaszcza, że wiele takich sytuacji znam z autopsji:
http://wyborcza.pl/1,97863,9764441,...arent&transport=fragment&frame=fc6e378b2fbb13http://wyborcza.pl/1,97863,9764441,...arent&transport=fragment&frame=fc6e378b2fbb13

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.U nas tez raz pochmurno,raz słonce ale sucho.W planach mam mycie okien...
Tez bardzo byśmy chcieli jechac do Dinolandu,ale wszedzie mamy daleko,a jak juz pojechac to do takiego ogromnego parku rozrywki,z noclegiem,tyle ze to koszty jak dla naszej rodziny kilkaset złotych:wściekła/y::sorry2::dry:

Agatulka testy kupowałam wiele razy i nigdy mnie nie zawiodły,jesli już sporo ci się spóżnia okres to tym bardziej test powinien być wiarygodny.Ja bym nie wytrzymała i już dawno zrobiła go.Zdrówka dla synka!

Do góry