reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Naju chyba nie chce jeszcze nic przesądzać bo jestem w kropce bo to niby nie ten czas nie mam umowy w pracy bo to sezonowa i bąkaja ze moze kończą dzierżawę z gmina itp
ale z 2 strony jak była mowa o 3 dziecku to ja mówiłam pod warunkiem że bedziemy mieli dom z ogrodem by wózek stał w ogrodzie a starszaki sie w nim bawiły i hmm wsio jest spełnione wiec niby ten czas nadszedł
i jeszcze tak sobie myślę kurcze Zuza idzie etraz do 1 klasy będzie trza jej poświęcić sporo czasu przy nauce by sie oswoiła Maks bedzie w starszakach ale z tego co słyszę to potem ma iśc niby do 1 klasy wiec te starszaki jak zerówka niby mają byc nie do końca w to wieże ale z 2 strony jzu mnie nic nei zaskoczy bo przecież on chyba idzie juz jako 6 latek do 1 klasy wiec jezeli tak bedzie to z nim trza tez porządnie usiąść i poćwiczyć pisanie liczenie itp by nie odchylałs ie od grupy wiec mzoe bycie w domu akurat w tym czasie było by dobre
ale najgorsza perspektywa czy damy rade finansowo tu duży ? jest zobaczymy czy sie odważę jzu zrobic test czy czekam na wizyte

reklama
iwonka, fakt, mnie testy też nie zawiodły i chyba nie znam nikogo, kto by narzekał. zwłaszcza po takim czasie robione.

do dinozaurów od nas blisko, ale żeby mnie zachwycały to nie powiem. choć dziecko pewnie inaczej na to patrzy.

agatulka, odwagi! co się miało stać to jakby co i tak już jest, a lepiej wiedzieć szybciej.

a na ten film już czekam od dawna:-D
Serial "Rodzina Borgiów" od czerwca w HBO Polska - Film w Onet.pl

ta nic juz nie cofnę jak by nie było
nie ze nie mam zaufania do testów w 2 ciązach nie musiałam ich nawet robić bo wiedziałam że to ciąża teraz moje przeczucie jest te samo
wychodzi 7 tyg i 1 dzień jeżeli sie nigdzie nie pomyliłam wiec już wiarygodny jak nic by wyszedł i coś czuje ze bede musiała go zrobic bo tydzień czekania na wyzytę chyba mnie zamęczyyyy a weekend w pracy mnei czeka wiec musze wiedzieć czy moge coś nosic czy nie wrazie co

zupkę zrobioną miesko ugotowane wyjełam i jest pomidorowa z ryżem ulubiona pana chorowitka i juz krzyczy jestem tak głodny a śniadanie zjadł wielkie

agatulka, skoro czujesz, i jeśli mówiłaś kiedyś że ma się to stać w takich okolicznościach jakie zaistniały - rób test!

i wiesz, słowa mają wielką moc. tworzą cienie przyszłych wydarzeń, mogą je materializować. jeśli wypowiedziałaś kiedyś to, że w pewnej sytuacji będziesz gotowa na trzecie dziecko mogło to się tym łatwiej stać.

to ze gotowa jestem hmm chyba tu nie ma co dużo pisac mówic chciałabym mieć mała kruszynkę w domu jeszcze
wczoraj wpracy była taka mama z 2 dzieci synek moze 3 /4 latka i córcia wiecej niż pól roku gdy zanosiłąm im posiłki do stolika mama karmiła piersią akurat te malenstwo i kurde pomyślałam sobie na kuchni potem jeny za rok ja moze tez bede z baczkiem
jak dziś kupie to rano zrobię i wam zdam relację co i jak:p

agatulka, współczesne testy można robić o dowolnej porze dnia i nocy, zwłaszcza tyle dni po terminie. testuj dziś!

Hejka!
Naju jesli chodzi o obecnych studentow i studiowanie to np moj brat 5 lat temu skonczyl AGH a teraz robi tzw drugi fakultet potrzebny mu w obecnej pracy i co? Mowi ze takiej ignorancji i beszczelnosci to za jego czasow nie bylo a konczyl lat 5...ja 15 to pewno wogole bym sie juz nie odnalazla :no:
Agatulka ty jeszcze testu nie robilas??????????????/ Smigaj do apteki!!!! Zdrowia dla maksa!

Pozdrawiam

reklama
przeczytałam po łepkach... ale doczytałam, że czekamy na wynik testu... i życzę zdrówka dla Maksa :tak:

ciężki dzień był w pracy więc nie było czasu na BB, ale jutro będzie lżej to sumiennie nadrobie .....;-)

Do góry