reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam w samo południe:-)!!!
ojj ciepełko:tak:
niedawno wróciłam Urzedu Pracy-zaproponowali mi prace w "media expert",musze złozyc cv i umówia mnie na rozmowe-zgodziłam sie bo jakos mało mam nadziei na prace w zawodzie póki co-wiec chyba warto skorzystac z każdej okazji jak i tak siedze w domu:eek:,kasa by sie przydała-nie ukrywam,sama nie wiem bo mam mieszane uczucia.zobaczymy co z tego wyjdzie!

szkraby jeszcze w szkole,ja podszykowałam obiadek i wlożyłam ogóreczki na małosolne...juz pachnie w domu:-)
poza tym to mam w planach "rozbroić" piaskownice z mojego małego ogródeczka bo i tak juz dzieciacznoki z niej nie korzystają(mają wiekszą u dziadków w sąsiedztwie;-)) a w to miejsce chce kwiatuszki posadzić które juz nawet kupiłam dzisiaj!

jarzebinka moje szkraby tez spią na pietrówce odkąd Kajulce zlikwidowalismy łózeczko a miała wtedy jakies niecałe 2 lata:-)-teraz jak juz sa wieksi to sie zmianiają i raz jedno raz drugie spi na górze!

ja tez mam plany poprzekładać łaszki dzieci w inne szafki-bo zdecydowania moja córa ma za duzo ubrań:-D i sie z szafy wysypują:-):-)

ollka z tego co piszesz najprawdopodobniej dopadł mała jakis wirus albo nie daj boze czyms sie struła skoro piszesz o wiekszej ilosci chorych
kurujcie sie!!!
iwonka ,anaconda miłego wypoczywania kobietki!!!
i słonecznego weekendu zyczę!!!

pozdrawiam serdecznie,zmykam do garów :-) odezwe sie w poniedziałek zapewne!!:-)

reklama
jarzebinka moje szkraby tez spią na pietrówce odkąd Kajulce zlikwidowalismy łózeczko a miała wtedy jakies niecałe 2 lata:-)-teraz jak juz sa wieksi to sie zmianiają i raz jedno raz drugie spi na górze!pewne!!:-)

u nas w planie Kacper na gorze, w drodze starszeństwa, a mały na dole... ale obawiam się,że będzie ciężko, bo mały to straszny akrobata i pewnie często będzie gościem na górze..... :-) znalazłam fajne łóżko na allegro od producenta, który przyjmuje różne sugestie, wiec pewnie zażyczę sobie ze zdejmowana drabinką, aby mi młodszy bez kontroli nie fikał po całości :-)

gratuluje pracy,a może akurat trafi sie w między czasie cos w zawodzie...:tak:

miłego weekendu ;-)

atfk dziewczynki to juz tak maja ze za duzo ubranek w szafach... chociaz moja wiekszego bzika ma na punkcie butow:)

mi sie wydaje ze wszytkie dzieci cos w sali zabaw zlapaly, bo watpie zeby to bgyl zbieg okolicznosci ze wymiotywaly po tej imprezie...
a zatrucie toraczej nie jak i dzieciw przedszkolu to od nich zlapaly.

Dzień dobry w poniedziałkowy ranek;-)!!!
ale tu pusto ostatnio...pewnie pogoda zniechęca do siedzenia przed kompem;-)!
my weekend spędziliśmy w plenerze:happy2:!!
ja w piątek przesadziłam ze słonkiem-i dostałam uczulenia ale to juz u mnie norma;-) wiec sie wcale tym nie przejmuję!!

poza tym to jakoś leci....wszyscy zdrowi(odpukać) a to najważniejsze!!!

pozdrawiam i życzę miłego dnia!!'zmykam powiesić pranko!

Witam i ja :-):-):-)
U nas od soboty zmiana planów więc w tym tygodniu jestem mega zalatana i raczej na komputer czasu zabraknie ale o tym to już na :ninja2:

i ja witam poniedziałkowo ;-)

Atfk... tak jak piszesz... pogoda wygania na plenery i brakuje czasu w weekend na BB.... :-)

my np.zaplanowaliśmy sobie niedzielne wyjście na kryty basen, pojechaliśmy jak zazwyczaj na 17.00 i okazało się, ze sa jakieś zawody i wejścia indywidualne sa od 18.00 to poszliśmy na plac zabaw i o 18.00 wróciliśmy ale jak zobaczyliśmy kolejkę do kasy to ..... przerażenie, więc udało nam się Kacperka odwieść od basenu i pojechaliśmy na lody do Mc'donalda..... :-) i całe szczęście bo wizja kąpieli w tym tłumie....... :wściekła/y:

a w sobotę byłam z chłopakami na festynie w naszej podstawówce.... :-) było całkiem fajnie, tylko jak Kamil doszedł do punktów z piłkami to była histeria jak je opuszczalismy.. on ostatnio uwielbia piłki.... :tak:

Witam.Ja dziś w domku,nie grillujemy,nie chlapiemy sie w basenie na działce ,bo juz mi sie chciało normalnego obiadu wiec siędze i czekam aż sie mięsko ugotuje i wyjdziemy sobie potem na ogrodek koło domu,mamy tu cień.

witam, nie zaglądam, bo raz, że jestem zawalona pracą a dwa - sezon się zaczyna. w sobotę dzieci obstawiały otwarcie sezonu żużlowego, do domu ściągnęliśmy po 21.00. wczoraj impreza drużynowa dla dzieciaków, powrót do domu tak samo po całym dniu szaleństw. humory dzięki temu lepsze, ale czasu mało na cokolwiek innego. w sumie dobrze. dziś od rana poprałam nasze wojowe ciuchy, dokupiłam na allegro sarnie skóry, i do roboty. a jak się ogarnę wrzucę na zamknięty fotki i popiszę co nieco.

reklama
dzień dobry.....

dziś mam ciężki dzień, ale na własne życzenie czyli nie wyspałam się :wściekła/y:, choć Kamil przespał mi pięknie całą nockę.... :tak: byle do 15.00

Do góry