reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Anaconda, to faktycznie pewnie kolejna wizyta do lekkich nie będzie należała..... :-( ale może akurat uda się borowanie......

a u nas dziś troszkę chłodniej, ranek był bardzo rześki....choć ma dojść do 25 stopni, ale jest zachmurzone niebo więc pewnie grzać mocno nie będzie .... :-)

a ja mam dziś lenia ;-) rano mój M wstaje pierwszy troszkę poćwiczy i wychodzi z psem na spacer i wtedy ja wstaję...a dziś mi się przysnęło i wstałam dopiero jak wrócił ze spaceru i od samego rana 20 minut w plecy :-( a w pracy oczywiście po wczorajszej Radzie fuuuuuuuuuuul roboty... tylko weny brak

reklama
Dzien dobry!!!
witam sie i ja!!
u nas tez dzisiaj rześko ale słonecznie wiec zapowiada sie miły dzionek!
szkraby w szkole,mężus pojechał na 10 na słuzbe a ja zaraz pranko ide powiesić i mam labe;-)!!
dzień dziecka minał pokojowo-pojechałam na zakupy i zabrałam ze soba córe a chlopaki zostali w domu i jakos zleciało!!
KAJA jak wróciła wczoraj z pikniku szkolnego to padła jak kawka:-):-) z nogami pod stołem:tak:!

anaconda kurcze szkoda ze Majeczka sie tak wystraszyła dentysty-ehhh
witajcie ZUZA I JARZEBINKA:-)

Witam.U nas wczoraj w przedszkolu był dzień dziecka i zarazem jeden z wielu dni dzień otwartych dla nowo przyjętych przedszkolaków.Kilka ujęć wideo na @ :tak::tak: potem miałam lekarza i poszliśmy do ZOO:tak::tak::tak::tak: a taka afryka w Warszawie że szok,w nocy tylko była na szczęście burza ale znów jest juz upał...a tak to nic nowego ,za miesiąc wyjeżdzamy na wakacje a ja jeszcze w lesie,mamy duzo rzeczy do kupienia,choćby jak ręczniki plażowe,stroje kąpielowe itd... Dzis jeszcze zmykam na szczepienie.

Ostatnia edycja:
Atfk...witaj..... ;-)ja też byłam na zakupach ale z chłopakami, bo M pojechał kupić sobie autko - nareszcie....... a że były dmuchawce do skakania to sobie poszaleli, młodszemu tak sie podobało,ze trudno mi było go wyciągnąć.... :tak:

Iwonka, ja mam urlopik na przełomie lipca /sierpnia, czyli troszkę dalej... ale tez już pomału myślę o zakupach, bo potem ciężko wszytko zakupić z jednej wypłaty i na ostatnia chwile.... ;-)

Witam z rana :-):-):-)
My dzisiaj do mojej mamy się wybieramy więc weekendzik zapowiada się super :tak::tak::tak: przy tym pogoda nadal nas rozpieszcza więc aż chce się żyć :tak::tak::tak:

My dzisiaj do mojej mamy się wybieramy więc weekendzik zapowiada się super :tak::tak::tak: przy tym pogoda nadal nas rozpieszcza więc aż chce się żyć :tak::tak::tak:[/B]

przyjemności....... :-)

mnie czeka porządkowy weekend - pożyczam koleżance łóżeczko po Kamilu, bo my mamy w planie od lipca piętrowe dla chłopaków i wyprowadzkę Kamila z sypialni ;-)wczoraj M już je złożył a a pod łóżeczkiem miałam tyle poupychanych bambetli, ze teraz muszę je gdzieć pochować i tutaj jest problem bo nie bardzo mam wizje gdzie..... :-(

a jeszcze muszę znaleźć czas na festyn z Kacperkiem, który jest organizowany w podstawówce z okazji DD..... ;-) doba 24 to ostatnio coś za mało.....

dzien dobry
ja podczytuje ale ostatnio cos weny brak

wczoraj ledwo zywa bylam, jakiegos wirusa zlapalam, chyba od mlodej...
zbagatelizowalam toze w niedziele rano mi wymiotywala, bo pozniej bylo ok, i ogolnie sie dobrze czula a jak sie wczoraj dowiedzialam to wszytkie dzieci ktore byla na urodzinachw sobote byly chore, 2 nawet na pogotowiu wyladowala.. i do tego pozarazaly polowe grupy i dzieciz innych grup...

ogolnie przedstawienie na dzien mamy super:) ale doprawilam sie tak ze wieczorem goraczke mialam... dzis mloda w przedszkolu a ja leze...

anaconda super weekend sie zapowiada...

mnie czeka weekend jak jarzebinke, meble skrecone wiec trzeba rzeczy wkoncu pochowac i mieszkanie do konca do ladu doprowadzic...
do teog jutro mamy jakis festyn dla dzieci i pewnie bedzie fajny...

Witam i ja . U mnie w planach dziś wyjście do ogródka i piaskownicy a mama po opalać sie troszkę jak słoneczko wejdzie do niego a potem mam zebranie w szkole :tak::tak:
Tak sie zastanawiam czy robić dzis obiad czy nie....:sorry:
Olka zdrówka życze!

ja wczoraj nie gotowalam, ale na szczescie byla zupa... dzis juz trzeba cos zrobic...
u nas slonko co chwile zachodzi...a ja leze... oliwi nie ma to korzystamz czasuwolnego

reklama
ja normalny obiad ostatnio jadłam w niedziele u teściów ;-) jakoś czasu brakuje na gotowanie i zjedzenie w normalnych warunkach :-) ale dziś może się uda, choć jeszcze nie mam pomysłu.....

Olka...zdrówka ;-)

iwonka, ... przyjemności na leżaczku.... :-)

Do góry