reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no brawo naja chociaż raz jesteś konsekwentna :-D:-D:-D(żarcik) hihiih
ja tez planuje jakiś spacerek z moimi Misiakami po szkole bo Filip po południu ma basen:-)
teraz zmykam pod prysznic:-),obiadek sie ugotował wiec mogę się odprężyć!!

pozdrawiam Was i miłego dzionka życzę!!
jutro z rana sie zjawię z KAWUSIĄ!!
PA:-)

reklama
buziaki kochane i wielkie dzieki za cieple slowa ;-),wczoraj wylapalam dola,bo tak mi zle bylo...z mama ostatni raz rozmawialam we wrzesniu,z siostrami moze pazdziernik,moze listopad..nie pamietam juz..zadna nie ma czasu,chociaz komputery w domu maja.na skype tez nie maja czasu,rece opdaja..jedna siostra za niedlugo rodzi,wczoraj napisalam do niej i dowiedzialam sie,ze termin ma na ta niedziele,ale nie miala ochoty na dluzsza rozmowe ze mna..no coz..i tak mi sie jakos przykro zrobilo..dla mnie to juz obce osoby,a fakt ze za kilka dni zostane ciocia,wcale mnie nie cieszy..a tak chcialam byc na biezaco z jej ciaza,widziec fotki i jej i malenstwa..ale ona byla innego zdania..i uznala,ze nie ma potrzeby informowac mnie o przebiegu swojej ciazy..juz myslalam,ze sobie z tym poradzilam,ale jak widze..to caly czas boli..mam trzy siostry,a zadnego kontaktu z nimi..nawet nie wiem,co u nich slychac?? oczywiscie o Dudusia urodzinach wszyscy zapomnieli..nawet babcia nie zlozyla zyczen Hubciowi...tak mnie to boli,ze olali nas calkiem,ale dlaczego ??..nie znam odpowiedzi,moze jak bym wysylala im funty,to by mnie kochali..a tak,to jestem ta zla,bo siedzi za granica i nie wspiera finansowo..juz nie chce plakac..tylko tak ciezko,jak serce sciska...
Atfk dobrze,ze z wynikami wszystko O K ,a to ci mezus zrobil niespodzianke..aparat fajny,choc ja sie na tym nie znam,tearz bynajmniej bedizesz mogla zobaczyc,jakie fotki robi.:tak:..i zazdroszcze takich wiezi rodzinnych....
Iwonka zdrowka dla dziewczynek !!:tak:,teraz taka pogoda,ze choroby sie kleja..u mnie ,Martyna od niedzieli pociaga nosem..a ona jak ma katar ,to idzie oszalec.
pozdrawiam wszystkie !!!:-)
a wczoraj mialam zebranie..i powiem tylko tyle,ze mam cudowne dzieciaki i pod wzgledem zachowania i nauki,jak nauczycielki mowily o moich smykach,to az mialy blysk w oku..a zachwaly ich...to mi poprawilo humor..i jestem cholernie dumna,ze mam moje serduszka i mojego meza..a mama i siostry...no coz,do tanga trzeba dwojga..kiedys sobie o mnie przypomna,tylko nie wiem,czy wtedy nie bedzie za pozno.....

Naja coś w tych filmach jest, oglądamy takie sielankowe sceny i potem tak samo w życiu byśmy chciały mieć a rzeczywistość serwuje nam coś całkiem innego :confused::confused:
Madlen mam nadzieję że dół niedługo minie i pamiętaj że nie jesteś sama, jak piszesz mam dwójkę wspaniałych dzieci, męża i na tym się skoncentruj bo widać że w życiu wszystkiego mieć nie można :-:)-(
Atfk tylko pozazdrościć takiej wspaniałej rodzinki, ja zawsze o takiej dużej i zgranej marzyłam a mam tylko jedna siostrzyczkę która siedzi za granicą i rzadko się widujemy :-:)-(

atfk, żart żartem, ale akurat masz 100% racji:-D zawsze siebie oszukuję z tą pracą.

madlen, my sobie dużo na fb powiedziałyśmy, więc tu się nie powtarzam, choć raz jeszcze pociech gratuluję:tak:

anaconda, tak sobie właśnie myślę, że tv nas psuje. więc co tu mówić o dzieciach.. naprawdę się cieszę że moje przestało oglądać cokolwiek, poza dobranocką, a i to nie zawsze:-D

wysłałam wszystko, zmykam po młodego. później jeszcze zajrzę.

jako że musiałam usiąść do kompa skoro świt miałam być paskudna i napisać, że dziś jestem pierwsza, ale że nie mam chwilowo czasu na dłuższy post to chyba się nie liczy:-D miłego dnia, zajrzę nieco później.

Witam i ja :-):-)
We wtorek byłam z Mają u dentysty i wsadziła jej do drugiego zęba lekarstwo, ja dzisiaj rano patrzę a ono wyleciało :angry::angry::angry: i co? znowu dzisiaj muszę tam iść, niech to szlak :angry::angry::angry:
A poza tym jestem uziemiona przynajmniej do południa bo ze spółdzielni mają chodzić i wodomierze spisywać :baffled::baffled:

reklama
anaconda nie denerwuj sie;-) to w mleczakach dość częsta przypadłość z tym wypadaniem lekarstwa,za słabo wysuszyła ząbka-mój FIFI ma taką skłonność do grzebania językiem w robionym ząbku i już niejednokrotnie mu coś wyleciało!!

hej Eliza jak tam u Ciebie???

u nas dzisiaj pochmurno i chłodno-ale to ponoć przejściowe na dzisiaj w moim regionie!!

wczoraj znowu miałam walke z dziećmi...o jedzenie:-:)-:)-( ehhh szkoda słów bo temat nie raz poruszany,juz mam dość-wściekłam sie i powiedziałam ze jak nie zjedzą obiadu to do kolacji lipa-lodówka zamknięta:zawstydzona/y:

Do góry