reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
ja w poniedziałek spędziłam chyba ze 2 godziny przy zelazku:szok: a nie bardzo to lubię!!

dzisiaj juz ogarnęłam,zupka sie gotuje muszę jeszcze głowę umyć i bedzie gicio!!

a na sobotę zaplanowaliśmy pierwszego grilla w ogrodzie u rodziców nad stawem:tak:...ma byc ok 17 st wiec może sie posiedzi!!Tatko mój ma imieniny a mój mężuś urodzinki wiec okazja jest do rozpoczęcia sezonu:-D:-D:-D no i Filip nie moze sie doczekać kiedy dziadek mu wędkę wyciągnie żeby mógł porzucać:szok::-)...a ja bede ganiać z moim cudnym aparatem:-)

atfk to okazja jest jak anjbardziej, no i fotki chetnie zobaczymy.

sterta prania do mnie nie przemawia... poczekam azprzeschnie to co mi sie suszy i wieczorem sie za to wezne.
tez nie lubie prasowac, ale trzeba.

no ja moge prasować ubranka dzieci...ale naszych dużych nienawidzę:wściekła/y:

okazja jest:-D i sie skorzysta z niej jak najbardziej!!

powoli sie będę zbierała;-)

reklama
ha, a ja dotrzymałam słowa i zaglądam dopiero gdy się wyrobiłam z pracą:-D muszę sobie zrobić 10 minut przerwy by jeszcze raz sczytać tekst i poprawić, i do druku. jestem z siebie dumna, że taką dyscypilnę zachowałam:-D poza tym chcę wcześniej dziś Maćka zabrać z przedszkola, jest piękna pogoda to go wyciągnę na spacer. a po południu trening.

piszecie o rodzinkach.. ja kiedyś na @ pisałam o kuzynie i sytuacja bez zmian, rodzeństwa nie mam, więc to mi się zastępczo cieniem kładzie na relacjach domowych. szkoda, że tak jest. ale to chyba norma tak naprawdę. czasem wydaje się, że za dużo filmów oglądamy gdzie na końcu z płaczem wszyscy sobie wpadają w ramiona, przepraszają się, i idą w stronę zachodzącego słońca..

Do góry