reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Atfk to jak ty w tym temacie obeznana to doradź, mam dzisiaj jechać znowu do dentystki czy poczekać do wtorku bo wtedy mam kolejną wizytę :baffled::baffled:

reklama
Wiesz jesli chodzi o lekarstwo(choć są pewnie rózne lekarstwa) to ponoć lepiej założyć znowu żeby przypadkiem ząbek nie zaczął jej boleć zwłaszcza ze weekend przed nami,a wiesz jak opieka lekarska w weekendy wygląda:no:!!
A moze zadzwon sie zapytaj?

dzien dobry

my dentyste mamy jutro, zoabczymy jak to bedzie wygladac,w ramach tego mala ma dzien wolny od przedszkola, moze uda nam sie na rower skoczyc.

zgadnijcie co w taka piekna pogode moje dziecie robi po przedszkolu.... spi i wstaje kolo 17... i za 2 h znow spac.

Ollka no jak ci rano wstaje to potem chce to odsypiać :tak::tak: zapewne też w przedszkolu wychodzą na plac zabaw wiec się wybiega a potem zmęczona :baffled::baffled:
Atfk no kazała nam przyjechać żeby nowe lekarstwo założyć ale nie uśmiecha mi się znowu tam dzisiaj jechać tym bardziej że ten ząbek nie był nic borowany tylko osuszony i założone lekarstwo, bo w tym drugim co miała borowane to lekarstwo nadal siedzi :tak::tak::tak:

anaconda a Ty prywatnie chodzisz z Mają???
i w sumie dziwne ,ze założyła lekarstwo -nie znam sie na metodach,ale zazwyczaj sie boruje i potem leczy i plombuje no ale cóz;-)
ollka no anaconda ma racje ...Oliwka widocznie dotleniła sie na maxa i regeneruje siły :-D,moja Kajka wczoraj też poganiała na dworze ze 3,5 godziny i wieczorem była nietomna:-D,padła po bajce jak kawka:-)

mojej to chyba faktycznie wystarcza spacery w przedszkolu boz tego co wiem to wychodza codziennie jak jest ladnie, a wstaje teraz wzglednie bo kolo 6... dzis wstalysmy o 6.30 wiec wogole super:)

dzis sie smialam ze jak przyjedzie z wycieczki to 3 dni bedzie odsypiac:)

tylko po poludniu to mi sie srednio usmiecha siedziec w domu,s zczegolnie jak praktycznie caly czas same siedzimy.

jak dzień zagospodarowany to nie ma czasu na nudę;-)

w tym tygodniu cały tydzień tak wygląda ;-) czasu na nudę nie ma absolutnie, na szczęście dziś w pracy troszkę luźniej więc sobie odpocznę, bo popołudnie znowu zawalone .......przyjemnościami oczywiście ale zawsze to coś.....

o to niezłe rolki kupiliście :-D:-D:-D

mały byl załamany, że nie zapakowałam hulajnogi do bagażnika i nie mógł do przedszkola z parkingu sobie podjechać...... a mamy jakieś 5 m do przejścia więc przejażdzka na całego by była ..... :tak: ale do soboty już blisko, wiec wtedy sobie poszaleje

Witam i ja,Druga córka mi sie tez rozchorowała

zdrówka ,zdrówka, zdrówka ....... :tak:

(...nas jest pięcioro jak juz pisałam nie raz i choc kiedys jak byliśmy mali nie był to powód do dumy:sorry:(wstyd sie przyznać) ze sie pochodzi z wielodzietnej rodziny,że nie ma tego czy owego...teraz od parunastu kiedy wszyscy jesteśmy dorośli...odwróciło sie to w 100%!

nas tez jest pięcioro :-D i widzę, że miałyśmy podobne odczucia za młodu :tak: a jeszcze jak mam nas 3 ( mam 2 siostry i 2 braci) ubrała na niedzielny spacer w identyczne, własnej roboty sweterki ....... (a mam siostry 6 i 8 lat młodsze) :-) w tej chwili , choć mieszkamy kawałek od siebie jest ta więź jaka powinna być między rodzeństwem i rodzicami, chętnie umawiamy się na wspólne spotkania właśnie u rodziców, co nie jest łatwe,bo jedna siedzi w Anglii, ja w Poznaniu ( 140 km do rodziców) druga ma bliżej bo tylko 25 km, a bracia mieszkają z rodzicami .....:tak:

a wczoraj mialam zebranie..i powiem tylko tyle,ze mam cudowne dzieciaki .

na takie słowa o swoich dzieciaczkach czekają chyba wszyscy rodzice, więc tylko się cieszyć i pogratulować tak wspaniałych pociech ...... :-)

a walsnie madlen super ze dzieci sa tak chwalone:) mamusia dumna musi byc i to bardzo:)

sprzedalam oliwi ostatnio zjezdzalnie, bujak i jeden wozek do lalek a ta tego nawet nie zauwazylam:) to moze jeszcze poszaleje:)

Atfk tak chodzę prywatnie do dentysty. Maja miała borowane tydzień temu i straszny to był dla niej stres, poborować długo też sobie nie dała i dentystka stwierdziła że tak ten ząb zostanie skoro nie bolał bo ona ma już ponad 5 lat i te zęby niedługo zaczną jej wypadać a gdyby chciała jej plombę zakładać to musiałaby jeszcze dłużej borować a nie chce Majki wystraszyć i zniechęcić na zawsze, nie wiem trochę mi się to dziwne wydało że z samym lekarstwem ma chodzić ale chyba dentystka wie co robi :baffled::baffled: i teraz jak byłyśmy we wtorek to nawet nic nie powiedziała że z drugiej strony w drugiego ząbka lekarstwo wsadziła tylko dopiero potem to zobaczyłam :baffled::baffled:

reklama
jarzębinka ja też mam 2 braci i 2 siostrunie:-)-ale jestem druga od końca;-)2 siostry i jeden brat starsi o(8,6 i 3lata) i jeden braciak młodszy -rok ode mnie!!oni wszyscy mieszkaja w moim rodzinnym mieście Bełchatowie-ja wyprowadziłam sie 8 lat temu na dziki zachód jak ja to mówię:-) w strony rodzinne mojego Tomiego,ale jaki los zakręcony-bowiem rodzice jak przeszli na emeryty kupili działkę i domek tu w mojej wiosce i mam ich pod nosem:tak:-jakies 15 minut spacerkiem na nogach!
z reszą dzieli mnie 437 km:eek::-) ale to pikuś dla chcącego;-)

ollka no nie dziwie Ci sie ze nie chcesz w domu siedzieć!!
anaconda no ja myslę ze wie co robi!
a ciekawe czy Cie skasuje za dodatkowe lekarstwo?hmm

Do góry