reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ATFK SUPER ZE WYNIKI JUZ DOBRE.

u nas sie pogoda robi wiec na rower wkoncu spokojnie ebdzie mozna wyjsc.

naja mi sie wydajeze dzieci sie zaciekawia takimi zajeciami:)

reklama
:-) fotki będą...aż Wam sie znudzi:-D:-D:-D(muszę kupi usb albo czytnik kart bo nie było w zestawie)...najśmieszniejsze jest to ze widzę ze mojego bakcyla podłapał mój mężuś:-)-studiuje instrukcje,gania z aparatem na szyi i sprawdza jego możliwości...nie wspomnę o tym ze juz kombinuje i planuje ze w przyszłości pokusimy sie o dokupienie paru gadżetów do niego...upsss jak miło!!

naja a tam stary...ten model który mam po prostu wyparł Twój i nie było d3000 nigdzie dostępnego:szok: tylko na zamówienie-wiec pokusiliśmy sie na ten!naoglądałam sie ,namacałam:szok::-D innych ale wybór był bezbłędny i jednogłośny-Nikon pasuje jak ulał do mojej rączki i oka:-)!!i jest

a poza tym to widze ze masz napięty grafik:happy2:
iwonko wyniki okazały się mało dokładne:wściekła/y: na 99% z winy maszyny tzn jej dokładnosci!! sprzet policzył krwinki mojego synka z taką dokładnością ze niech go ...szlak trafi,na szczęście mamy konkretnego lekarza i bez paniki dał skierowanie na ręczne liczenie:-) i chwała mu za to!!
filmu nie oglądałam... nie lubię sf:sorry2:
jarzębinka noo też sie cieszymy!!!
ollka u nas dzisiaj rano m,rozik a teraz słonko-mam nadzieję na ładne popołudnie!!i spacer!!

ja sie tylko witam.
dzieciaczki koncza szkole szybciej,bo od dzisiaj do czwartku sa zebrania ,ja mam dzisiaj.nie poszlam na cwiczenia,bo isc taka spocona i smierdzaca,nie bardzo mi sie usmiecha.a poza tym nie mam sily na pisanie,mam strasznego dola..jak zwykle z powodu braku milosci od rodzinki,kochana mamusia i siostrzyczki..juz myslalm,ze sobie z tym poradzilam,ale kurde nie moge..czemu to tak strasznie boli ???.........

achh madlen tulam na odległość...przykre gdy ktoś bliski-baa powiedziałabym najblizszy zawodzi:-(!!!i boli to ze zdwojona siłą!!
mam nadzieję ze szybko dołek minie!!!

ja zmykam,obiadek dokończyć,moje szkraby wracają za godzinkę!!
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia:-)

Atfk no to teraz każda okazja będzie sfotografowana :tak::tak::tak: super że prezent tak ci się podoba :tak::tak::tak:
Madlen przykre to gdy na najbliższych liczyć nie możesz :-:)-( ja mam siostrę która by za mną w ogień skoczyła ale np. mama już nie i też mnie to boli jak ma w d.. pomóc mi gdy tego potrzebuję ale takie już życie że często kłody pod nogi rzuca :-:)-( głowa do góry i pisz do nas może to trochę ulży
Iwonka współczuję siedzenia w domu :baffled::baffled:

a ja znowu w biegu i na krótko, bo na 9.00 lecę na Radę....a dziś zapowiada się bardzo dłuuuuuuuuuga :-(a popołudniu starszak ma imprezę urodzinową w Małpim Gaju więc dzień do wieczora wypełniony po brzegi :tak: mam tylko nadzieję, że młodszy będzie w humorze bo będzie ciężko..... :-D on najczęściej ok.18.00 ma kryzys i wtedy bywa ciężko.....a impreza 17.00-19.00 ;-)a jeszcze muszę kupić słodkie dla rodziców, tylko czy w cukierni coś będzie po 15.00 bo rano nie zdążyłam, bo musiałam zawieść szwagra, który dziś u nas nocował do szpitala, bo mu krew z nosa poleciała i nie mógł sam sobie poradzić z jej zatamowaniem ..... :no:

a wczoraj pojechałam po rolki, a kupiliśmy hulajnogę..... :-D

kurcze, a byłam przed 8.00 i nic nie napisałam:-D atfk znów wygrała;-)

witam z kawką, ale póki nie skończę roboty nie napiszę nic więcej;-)

reklama
Do góry