reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

to ja się tylko witam, bo co to za dzień bez was, ale czy przeczytam co napisałyście i dziś jeszcze wpadnę nie obiecam. w weekend trenowaliśmy z młodym, wczoraj byliśmy długo u znajomych, dzieci się wyszalały a matka użyła towarzysko, jakoś nie było mowy o necie, ale jutro postaram się nadrobić. buziaki.

reklama
Witam i ja zabiegana matka polka. Dzis wykonalam 300 % normy ale zalatwilam wszysko co zaplanowalam
Iwona zdrowia dla Dziewczynek
Naja jak zadowolona jestes z fryzury to podstawa
Madlen to powiedz tesciowej zeby Ci numer do tego konta z milionami podala ;-)

pOZDRAWIAM

Witam porannie :-):-)
Maja w przedszkolu a ja zmykam szykować się na spotkanie z lubelskimi mamuśkami :tak::tak:
No i po południu czeka nas wizyta u dentysty i pierwsze plombowanie - mam nadzieję że Maja da sobie chociaż troszkę poborować :tak::tak::tak:
Wszystkim chorowitkom zdrówka podsyłam, my pijemy nalewkę czosnkową i jakoś te zarazki nas omijają chociaż mały katarek i do Mai się zaczyna przyplątywać :sorry2::sorry2:

hej naja zapracowana kobieto!!

a juz myślałam ze nikt dzisiaj z ranka nie zajrzy;-) i nie chciałam sama ze sobą...pisac:-D!!
Wczoraj odebrałam wyniki Filonka:-):-):-)...zmieścił sie w normie tym razem;-) ufff czyli luzzz blues:tak::tak::tak:

naja widziałaś co wczoraj napisałam???hmmm myślę ze nie bo tak bys sie odniosła;-)...mam juz mój prezent urodzinowy:tak::tak::tak: trochę wcześniej!! i po tych 2 dzionkach mogę stwierdzić ,że...ZAKOCHAŁAM SIE:-D w nim!!

a wlasnie mam pytanie jakie rolki kupujecie??
bo ja poki co obstawiam te z 2 kolkamiz tylu, sa teraz w realuw promocji i zastnawiam sie czy nie wybrac sie po nie.
ostatnio jak bylam po kask, przymierzylam oliwi takie i fajnei na nich stala.

takich nie oglądałam bo raczej nastawiłam sie już na te tradycyjne - czyli kołeczka w jednym rządku..... ;-) ale widziałam tez te promocje w Realu, dziś jadę zobaczyć do Dekatlonu jaka tam oferta:-)
U nas wiosenne choroby.... jak w zeszla niedziele wszyscy wymiotowali, tak ja od 3 dni katar i jeszcze zarazilam Mikołaja i wczorajsza noc byla tragiczna...mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej... :

zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka..... :tak:

No i po południu czeka nas wizyta u dentysty i pierwsze plombowanie - mam nadzieję że Maja da sobie chociaż troszkę poborować

przyjemności na spotkanku :-Da ja właśnie wróciłam z pierwszej wizyty u stomatologa ze starszakiem i jestem mega zadowolona - super podejście dentystki do dziecka,wszystko mu tłumaczyła, każdą czynność po kolei, zrobiła mu na początek najlżej chorego zęba więc było bez bólu i kolejna wizyta jeszcze za 2 tyg i potem kontrola za pół roku ..... i może wtedy tez pierwsza wizyta z młodszym ( będzie miał 2 latka) :tak::-D:tak:

Wczoraj odebrałam wyniki Filonka:-):-):-)...zmieścił sie w normie tym razem;-) ufff czyli luzzz blues:tak:

i to jest dobra wiadomość....... ;-)

atfk, no właśnie zauważyłam, że już masz:-D ja mam jednak staroć, bo tylko D3000;-) ciekawe czym się różnią. ale pewnie będzie ci się tak dobrze robiło zdjęcia jak mi:-D fajny aparat, super że się na ten zdecydowałaś:tak:

u widzisz, tyle nerwów a wyniki dobre! czasem lekarze nam nieźle zdrowia napsują. ale fajnie że tak to się skończyło.

zapracowana jestem, fakt, ciężki mam tydzień. wczoraj do 1.00 pisałam i dziś niemal zaspaliśmy do przedszkola, bo w niedz. spałam tylko 4 godziny. w czwartek jadę do Łańcuta na niecały dzień, noc w pociągu, potem kolejna też, bo muszę wieczorem stamtąd wyjechać do pracy, pół polski przede mną. i cały weekend zajęcia. a jeszcze w nast. tyg. młody jest w przedszkolu dzieckiem tygodnia, czyli musimy przygotować prezentację tego co lubi, robi, rodziny, a potem ja jeszcze jednego dnia wpadnę do przedszkola żeby zajęcia dzieciom zrobić. wymyśliłam, ze pójdę w stroju, wezmę Maćka strój także, opowiemy o byciu wojem, pokażemy jak się walczy, zrobimy kilka średniowiecznych zabaw dla dzieci. może będzie to ciekawe. a jak nie - niech się wypchają.

o, witam dziewczyny.

reklama
Witam.Pogoda wspaniała a my w domu musimy siedziec :-(

Ja chyba jeszcze w tym roku nie kupie rolek.Skupimy sie na nauce jazdy rowerem najpierw.Mielismy rolki w zeszłym roku i było kiepsko,więcej stresu niz to warte.

Oglądałyście film Skyline? Brr też film o inwazji kosmitow na Ziemie.:sorry2::sorry2:

Atfk to czekamy teraz no fotki z nowego aparatu:tak::tak::tak::tak: i super że wyniki dobre teraz,a czemu wczesniej było inaczej?

Eliza zdrowka rowniez zycze!

Do góry