reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
iwonka duzo duzo zdrowka dla dziewczynek

moja w przedszkolu, zdecydowala ze jedzie na wycieczke wiec dzis trzeba ja zapacic, oby sie tylko nie rozchorowala dotego czasu.

zaraz musze sie wziac za spakowanie paczki i wystawienie czegos na allegro.

reklama
Witam i ja z mega katarem a ponieważ w piątek idę na testy alergiczne to nic nie mogę wziąć na ten katarzycho tylko się tak męczyć już od wczoraj :angry::angry::angry:

Boszzzzzz przywaliłam centralnie w nos miedzy ocxami az rozcielam sobie skore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a zaraz do urzedu i lekarza z dziecmi jade:angry::angry::angry::angry::angry::sorry2:

o wróciłam od fryzjera, - jestem piękna:-D

a to najważniejsze - zadowolenie :-)

ollka, ale ci fajnie.. a ja dopiero idę czytać 'akademię pana kleksa';-) .

my własnie skończyliśmy Akademię i zaczynamy Konika garbuska ..... :tak:

Witam i ja z mega katarem

zdrówka.... :tak:

Olka,najważniejsze, że to była decyzja córki.....:-)
Iwonka, zdrówka dla dziewczynek.... :-)

mu wczoraj byliśmy znowu na basenie, aby młodszy nie zapomniał,że ostatnio mu się jednak podobało i faktycznie - na dzień dobry sam wszedł do brodziku, z wielkim uśmiechem na twarzy się bawił,nawet jak "nurkował" to wstawał otrzepał sie i dalej bawil się w najlepsze... ;-) starszy oczywiście szalał tylko na zjeżdzalni..... :tak: M nie był zachwycony wyjściem, bo pracował cały weekend i jednak zmęczenie dało się we znaki, no ale cóż, poświęcił się dla rodziny i nawet troszkę się zrelaksował :tak::-):tak: pod tym względem nie lubię wiosny, bo mój M ma więcej pracowitych weekendów i całość organizacji czasu z dziećmi spada na mnie .... a czasem trudno o fajne atrakcje z dwójka dzieci a tylko z jednym rodzicem, a tyle by się chciało...... :-( we wtorek np. jedziemy po rolki, tylko czy będzie czas na nie :-(

Dzień dobry!!
Jan minał weekend??u nas oki,poza tym ze tez mnie jakieś katarzysko dopadło i głowa pobolewa i jestem jakaś przeziębiona:no: więc podaję łapkę tym co meczą sie jak ja;-)!!!jednak i tak sie cieszę że ten katar dopadł mnie a nie mojego Tomaszka bo wtedy to byłby co najmniej koniec świata:-D:-D:-D!!

od rana byłam z Filipek na powtórnych badaniach tych krwinek-koło 15 powinny być wyniki!
Kajka w szkole!

no i muszę sie pochwalić mężuś mnie zabrał wczoraj na zakupy:szok: ,mimo ze urodziny mam za 3 tyg i...
Fotopolis.pl: Nikon D3100 - test
jest mój:-D:-D:-D:-D!!achhh jaka radocha,jak u dziecka:tak::tak::tak:
brak słów żeby opisać

anaconda noo jak znajdziesz sposób na pozbycie sie kataru to daj znać...bo ja tez mam maxa
iwonka a cop Ty za kaskaderke uprawiasz??
no i zdrówka dla dziewczynek!!ehh jesli to ucho to nie fajna sprawa:-(!! a co do zapalenia spojówek to chyba jakiś wirus jest w powietrzu bo moje szkraby miały w tamtym tygodniu-jedno po drugim,ze 3 dni sie męczyły i spokój w miarę!walczymy starymi sposobami-herbata i rumianek;-)
jarzębinka WITAJ NO RACJA..ZWŁASZCZA JAK KAŻDE CHCE CO INNEGO ROBIĆ:-D:-D:-D u nas jest tak zazwyczaj;-)

anaconda oby katar szybko minal.

jarzebinka dobrze ze weekend udany, oby jak anjwiecje udalowam sie spedzac razem
a z wiasna tak jestze czasem pracy wiecej

a wlasnie mam pytanie jakie rolki kupujecie??
bo ja poki co obstawiam te z 2 kolkamiz tylu, sa teraz w realuw promocji i zastnawiam sie czy nie wybrac sie po nie.
ostatnio jak bylam po kask, przymierzylam oliwi takie i fajnei na nich stala.

atfk oby wyniki filipa byly juz dobre.
a prezent rewelacyjny:)

musze kupic router, zna sie ktoras na tym??
bo na allegro tego duzo i powiemszczerze ze ja sie nie znam i ciezko cos wybrac...

mam tez opcje ze wezne z firmyz ktorej mam neta za 1 zl tylko musze znimi umowe na 3o0 miesiecy podpisac...
zawsze mam tu ta opcje ze jak bedzie cos nie tak to przyjada i zobacza...

Iwonka współczuję zapalenia ucha, znam ten ból :-:)-(
Ollka z routerem nie pomogę bo się nie znam ale ja bym wzięła chyba ten co ci proponują dostawcy neta, zawsze będziesz mogła ich zapytać o coś lub poprosić o pomoc :tak::tak:
Co do rolek to ja też zastanawiałam się nad tymi trójkołowymi ale chyba w tym roku dam sobie spokój :baffled::baffled:

iwonka jeszcze raz zdrowka dla dziewczyn, i oby tobie sie nos szybko wygoil.

anaconda wlasnie zdecydowalam sie na ten z umowa, zawszw w razie awari mam serwis.
poki co podlaczylam kompa a za tydzien sprawdzimy na pelnym sprzecie, podlacyzmy pod notebooka.

my juz po przedszkolu, mala odpoczywa

reklama
hej

U nas wiosenne choroby.... jak w zeszla niedziele wszyscy wymiotowali, tak ja od 3 dni katar i jeszcze zarazilam Mikołaja i wczorajsza noc byla tragiczna...mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej... :-( dzieciaki juz spią, M. w pracy od 18 do 6... ehhh ...

Widze ze nie tylko u mnie choroby, zycze wiec zatem duuuuuuuuuuuuuzo zdrówka wszystkim chorowitkom!:***

Do góry