reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej,a my gramy w malupki i mloda do spania,mam nadzieje,ze dzisiejsza bedzie spojniejsza niz wczorajsza,bo wczoraj ja duzo kaszlalo,troche ciezko oddychala i brzuszek ja bolal,w pon pojedziemy do alergologa zapytac czy o wczesniejsza wizyte,bo nie wiem czy mowila,ale mloda ma podejrzenie astmy ostrzelowej

a mi dzis szybko dzien zlecial,jeszcze przed wieczorem mnie glowa bolala,jutro trzeba za cos ze studiow zwiasc,referat sam sie nie zrobi
ja jakos brak weny do pisania mam
a co do mundurkow,to w mojej starej podstawowe maja,a w nowej chyba nie,bo tam zespol szkol,a nie sama podstawowka

reklama
naja fajnie,ze wloski masz zrobione i jestes zadowolona,to najwazniejsze !!;-),pewnie i samopoczucie lepsze,pozytywnie.
mozi spokojnej nocki !! i oby udalo sie szybciej dostac do specjalisty:tak:
moje smyki juz wykapane,ogladaja bajke..bez tego nie ma mowy o pojsciu spac,tak sie nauczyly..ale widze,ze mlody juz oczami przewraca,wiec pwenie zaraz pojdzie spac.ten mundurki tutaj to kolejna fajna rzecz,jaka mi sie podoba,jesli chodzi o szkole..bynajmniej nie ma rewii mody,kazdy tak samo ubrany i jest spokoj.tutaj wszystkie szkoly podstawowe i srednie maja mundurki ,kazda szkola inny..jest to bardzo fajna sprawa,a ja bynajmniej nie wydaje tyle kasy na ubrania,bo dzieciaczki nawet nie maja kiedy to znosic.:-)

dzien dobry

z racji tego ze dzis weekend moje dziecko wstalo troche po 5, chce sie ktos zamienic??

mozi a nie da sie od pediatry wziac skierowania w trybie pilnym do alergologa??
jak olka w nocy?

madlen naprawde mozna pozazdroscic mundurkow w szkolach, ja nie wiem dlaczegow polsce sie to nawet rodzica nie podobalo..

hej dziewczyny,moja wstala o 9 i sie bawiny
bede w pon na kontroli to zapytam o to skierowanie pilne,moze by sie dalo i od razu podjechalaym moze z nim do alergologa,bo przyjmuje do 17 i wyznaczyc termin,a pediatre mamy na 15
a olucha dzis noc spokojnie przespala cala,musze jej za chwilke zrobic inhalacje
jejku a co do fryzjera to ja sie musze wybrac,bo w kwietniu mamy msze na wiosce i nie pokaze sie z tymi odrostami,dlatego czekam,aby jak najblizej wyjazdy zrobic

Witam sie w sobotni poranek!!weszłam na chwilkę na net i musowo na bb:-D!!
Wczoraj sie nie odzywałam bo nie miałam jak siedziec przy kompie-ból placów był tak wkurzający ze sobie dopusciłam!wieczorem dostałam dawke nagrzewania lampą i plaster rozgrzewajacy na noc i dziś wstałam i odpukać widzę poprawę;-)(oby nie zapeszyć)!!
rano jak wstałam chwilkę po 6 to było biało na trawnikach:szok: i padał śnieg,ehhh ale jzu zniknął bo jest na + choc ponuro i dżdżysto :sorry2:!

meżus dzisiaj na służbie od 6,szkraby pospały do 8 i zaraz idziemy do babci na kawke;-)!!
obcięłam Kajulce grzywkę:-)...miałyśmy plan zapuszczać tak żeby można było wpleść w warkocz ale...końca nie widać,męczarnia ze spinkami które i tak spadają co trochę i widok Kajki z włosami na buźce okazał sie silniejszy:-D-wygląda cudnie:-),pokaże przy okazji!

mozi mozę faktycznie warto spróbować przyspieszyć wizytę,ehh nasza służba zdrowia!!
ollka Ty to masz sie z tymi pobudkami:szok:!!!
madlen fajnie faktycznie z tymi mundurkami...szkada że u nas pomysł upadł!!
naja noo z Twojego opisu...aż biją pozytywne wibracje!!nie ma jak to zadowolona kobietka po wizycie u fryca:-D!!szkoda że nie chcesz sie pokazać...ale niech Ci będzie !!wierzę na słowo!!

pozdrawiam WAS !!przez resztę weekendu to nie zajrzę bo pewnie nie będzie kiedy,w poniedziałek z rana chcemy jechać z Filipem na powtórne badania-jakby co to odezwę się w e wtorek;-)

witam i ja:tak: znów poszłam spać o 2.00, z tą różnicą, że wieczorem udało mi się nie zasnąć. ale żebym była wyspana nie powiem. dziś jeszcze cholera czas zmieniają. nie wiem po co, same z tego kłopoty a korzyści żadnych. dla gospodarki też straty. idiotyzm. jak wiele dookoła. rozważałam co tu w weekend robić, ale brak mi pomysłów, samochodu i kasy. do tego za oknem gruba warstwa śniegu.. obrzydliwość. pewnie się rozpuści, ale na razie nieciekawie to wygląda.

Mozi, ja właśnie żeby nie mieć odrostów zafundowałam sobie takie farbowanie, bo pozwala je przykryć, a teraz farba musi się równo zmywać i nie powinno być śladu po odrostach. może wrzuć sobie w wyszukiwarkę 'ombre hair' i zobaczysz o co mi z grubsza chodzi. polecam w każdym razie:tak:

atfk, nie to że nie chcę, mi nie ma kto zdjęć robić:-D

Witam.U nas tez biało z rana było ale juz slonko ladnie swieci i rozpuszcza .
Na jedynce leci film disneya:tak:.Ide po kawusie

o rany, iwonka, właśnie sobie uświadomiłam, że moje dziecko w ogóle tv nie ogląda.. max wieczorynka od dłuższego czasu. i jak widzę wcale mu tego nie brakuje, nie prosi nawet żeby coś włączyć. czasem obejrzymy jakiś program o ufo czy historyczny i wystarcza.

właśnie przeglądałam repertuar kina i teatru i nie NIC. kompletnie. jakiś chłam na który szkoda kasy, a w teatrze tylko dla dorosłych, i bilety wyprzedane nawet. i co by tu robić.. na zakupy chyba pójdę, pomidory kupić:-p fajna alternatywa.

dobrze że i u nas śnieg znika. ja już chcę wiosnę, nawet, jeśli oznacza to alergię;-)

dzien dobry !!
ja dzisiaj pospalam do 9.30..ale w nocy obudzilam sie o 3 i ponad 2 godziny nie moglam spac..jakis dol mnie dopadl..normalna to ja nie jestem,zeby spac i sie obudzic,bo na przemyslenia mnie wzielo..,u nas piekne slonce,chyba zaraz sie ogarne i wyjde z domu,bo od tych moich przemyslen,glowa mnie boli..
Olka ja to bym sie z toba nie chciala zamienic :no:
juz nawet nie wiem,czy chce jeszcze jedno dziecko,chociaz do niedawna,chcialam i to bardzo,ale teraz...jak sobie pomysle o nocnym wstawaniu,nieprzespanych nocach i powrotu do pieluch i butelek,to jakos malo sie usmiecham..chociaz smyki mecza,ze chca miec rodzenstwo..,no chyba ze sie przytrafi,jak bede miala chwile zapomnienia z mezem..:-D,jak juz bedzie,to pokocham,ale na 'trzezwo',to chyba na taki krok sie nie zdecyduje...
atfk to zeby poniedzialkowe badania wypadly ksiazkowo !!:tak:
naja a co ty tak po tych nocach piszesz? jakas nowa ksiazka?

reklama
u nas leje, z racji tego moje dziecko juz zrobilo sobie drzemke, ogolnie wstal dzis nie wyspana bo od raza sie drze o byle co...
mam takie dnize najchetniej bym ja do pewnego pana wywiozla, niech sie troche pomeczy....
o 6 rano chciala wybierac rzeczy na poniedzialek...

atfk dobrze ze z plecami lepiej.

Do góry