reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

jarzebinka masz racje co powie paniw przedskzolu to swieta, i wlasnie dlatego moje dziecko siedziw domu
bo to nie jest takze ona wpadla na pomysl ze idzie w kr rekawie tylko jakas pani uznalaze moga tak isc na dwor... ogolnie nie wiem co siez tym przedszkolem dzieje ale ostatnimi czasy przeginaja na calej lini.

dzis robie mielone i pewnie zostanie to zamroze:)

a po obiadku na zakupy jedziemy i do bratowej na kawe bo oliwka chce tam jechac:)

reklama
dla mojej Kajulki jej pani...też święta :-):-):-) wręcz bym powiedziała ze moja córcia zakochana w pani Małgosi:-D!!!

ja dzisiaj po południu mam zebranie w szkole w związku z pójściem maluchów do 1 klasy;-)
u nas dzisiaj straszna pogoda,wrrr wieje ,ponuro i do tego deszcz pada:sorry: wiosno dawaj do nas!!!

:-( Kaja juz znowu ma stan podgorączkowy ehhh to tylko patrzeć :eek: jak ja znów dopadnie!

To chyba wszędzie tak działa bo Mai pani z przedszkola też guru :-D:-D:-D
Atfk zobacz nasze dziewczynki tylko kilkanaście dni różnicy a jednak rocznikowo już całkiem na innym etapie :szok::szok:
A swoją drogą to z tego co wiem to każda mama dziecka z rocznika 2005 wysyła go w tym roku do pierwszej klasy - czyżby bały się że za rok będą jakby rocznikowo opóźnione :szok::szok::szok:

anaconda wybacz że ciężko dzisiaj kapuje ale jakas rozbita jestem:-(!!
noo racja ..nie załapałam!!
Faktycznie niby 11 dni a rocznik juz inny!!
(ja puszczam Kajke m.in dlatego ze jakby urodziła sie 2 dni później to juz byśmy nie mieli wyboru-i tak by poszła jako 6 cio latek;-))

A swoją drogą to z tego co wiem to każda mama dziecka z rocznika 2005 wysyła go w tym roku do pierwszej klasy - czyżby bały się że za rok będą jakby rocznikowo opóźnione :szok::szok::szok:

u mnie w przedszkolu na 24 dzieciaczki tylko 6 idzie do pierwszej klasy.... :-) ale chyba rodzice bardziej boją się podwójnego rocznika w przyszłym roku i tłoku niż opóźnienia, tak mi się przynajmniej wydaje.....:tak: bo nie dość,że rocznik 2005 rozpoczyna wyż, dojdzie jeszcze obowiązkowo rocznik 2006 i tłok będzie ......

Madlen,a Twój Hubert nie dmuchał wczoraj czasem 6 świeczek na torcie???? wszystkiego najlepszego- słoneczka, radości,spełnienia marzeń ....... :-):cool2::-)

Ostatnia edycja:
Witam i ja1 Na chwilke tylko bo mialam dzis sporo zalatwien a wieczorem swietujemy 10 urodziny Ani...jak to szybko zlecialo, nawet nie wierze ze mam juz w domu nastolatke :szok:

Pozdrawiam :biggrin2:

zagladam na chwilke,bo dzisiaj mam wszystkich w domu i marne szanse,aby dopchac sie do kompa.
Jarzebinka tak jest ,moj Hubi wczoraj dmuchal na torcie 6 swieczek :-),a twoj smyk tez jest z marca?
Anaconda widze,ze ty tak jak ja lubisz stac przy garach..:-D
ja teraz ide na latwizne i duzo grilluje..na elektrycznym,tym bardziej,ze musze jesc teraz duzo miesa,a malo tluszczu,wiec taki grill jest dobrym rozwiazaniem,szybko,smacznie i zdrowo..
Zuza jeszcze raz wszystkiego naj dla Ani !!!

reklama
to ja się witam, z deszczowego dziś Lwowa. siedzę przy kawie, po całym dniu pracy, mam Stinga w tle i deszcz za oknem, tuż przy katedrze.. fajnie jest. uwielbiam tu sama w knajpach siedzieć. czuje się tu znów dobrze, znów u siebie. i aż mi się jutro nie chce do Pl jechać;-) no ale trzeba. umówiłam się że będę, to pojade. i pewnie napiszę z kraju. pozdrawiam cieplutko.

Do góry