reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

mają robić oddzielne klasy dla tych dzieci urodzonych w 2005 roku i dla tych z 2006 bo przecież i tak wiadomo że to nie jedna klasa pierwsza będzie :tak:

u mnie w tym roku na 3 pierwsze klasy jest w nich ok. 15 - 6 latków i sa klasy mieszane, bo nie było większej woli rodziców aby robić oddzielna klasę dla 6 latków, a jak będzie w tym roku to okaże po rekrutacji - ile będzie 6 latków i jak będzie wola rodziców - razem czy osobno .... ;-)

,kluło sie i sie wykluło zapalenie oskrzeli

zdrówka dla Kajuni, a zdjęcie .......super, najważniejsze aby miało się ku lepszemu :-)

a ja dziś zaczęłam dzień bardzo wcześnie, bo już o 5.30 Kamil zrobił nam pobudkę i dzięki temu chatke mam już ogarniętą, zakupy na targu zrobione, obiadek przygotowany do ugotowania i mogę z Wami na BB przy kawce posiedzieć, bo młodszy ma drzemkę od 10.30 przy dobrym snie nawet do 13.30.....:-)

przyjemnego weekendu :-D

reklama
madlen tak mialam wsio badania robione i jest oki, poki karmie piersia i biore azalie okresu moze nie byc. ale ja juz zaczynam sie zle czuc, ochoty na nic nie mam, wec odstawiam tabsy narazie.... ;]chce odzyc na wiosne i lato, no i schudnac tez troszke bo dwa kilo przytylam przez zime i waze 69kg :dry:

zdrówka dla Kajeczki:-) :*

obiadek sie gotuje, Miki marudzi, ja ledwo zyje.... dzien jak codzien...:dry::sorry2:

Jarzebinka 5.30 pobudka :szok:,to szybko dzien zaczelas..dla mnie taka godzina to jeszcze srodek nocy..odwyklam juz od wczesnego wstawania,w tygodniu to wstaje o 7..i czasami mi ciezko..:tak:
Elizka nie miec tak dlugo @,to nic dziwnego,ze zle sie czujesz..oby szybko @ powrocila..!;-)
przed chwila dzwonil do mnie mezus i powiedzial,ze zlapal juz 4 szczupaczki ,kazdy okolo 1,5kg !!niezle,na kolacje dzisiaj mam rybke :tak:

zaczynamy nowy tydzień, zaczynamy wiosnę:-D niech w czas Jarych Godów wszystkie bogi wam darzą!

witam z kraju i mam nadzieję, że któraś ze mną później tu kawkę wypiję;-)

Naja no jasne ze wypije :tak::tak:
Ja również witam w pierwszy dzień wiosny :-):-)
Słoneczko ślicznie świeci ale mąż mówił że na dworku zimno jak rano szedł z mają do przedszkola :tak::tak::tak:
Mnie dzisiaj małe sprzątanie czeka a potem może na jakiś wiosenny spacer się wybiorę :eek::eek:
Atfk jak Kajeczka po weekendzie?

i ja witam po weekendzie:)
u nas tez sloneczko ale zimno jeszcze
mloda ma lekki katar ale poszla do przedszkola. w sobote bylysmy na urodzinach jej koelzanki i bylo naprawde fajnie:)

a ja od rana się nabiegałam, zakupy, po receptę do ośrodka, no i oczywiście przedszkole. nie mam pojęcia jak młodego ubierać. rano był przymrozek i poszedł w zimowej kurtce, ale teraz już ciepło. ciężko jakoś rozsądnie ciuchy zaplanować.

coś mi sie zdaje że mam zaraz angielski, ale jakoś pewna nie jestem:sorry:

witam i ja po weekendzie, :-)

a pogoda faktycznie coraz lepsza :tak:zaczynają sie spacerki i aktywne weekendy - w sobotę całe popołudnie spędziłam z dzieciakami na placu zabaw, a w niedzielę do południa pojechaliśmy na basen - wchodzimy na pływalnię, moje młodsze histeria, ryk niesamowity - z 15 minut go tuliłam uspokajałam, potem 15 minut aklimatyzacji w brodziku i oczywiście jak zaczął się całkiem nieźle bawić to pora do domu i znowu płacz :no: następnym razem wykupujemy chyba 2 godziny :-D popołudnie też spacerek i plac zabaw,ale chwila bo było mroźno :tak:reszta popołudnia z sąsiadkami i dzieciakami w domciu przy kawce i placku :tak::-D:tak:

madlen, na szczęście w niedzielę już pospaliśmy do7.30 - spacerek i plac zabaw zrobiły swoje i mały był wymęczony i całe szczęście bo inaczej kiepsko byłoby na basenie :tak:

Witam sie i ja...
i tak na dobry początek tygodnia...szczere wyznanie:
kocham cię wiosno jak dobrze że wróciłaś:-D:-D:-D!!!

Dzisiaj troszkę później zajrzałam bo byłam z Filipem na badaniach-tzn krew mu pobraliśmy odnośnie tych guzków na węzłach:eek: które znalazł laryngolog!wyniki po południu!!Badanie ze łzami w oczach ze strachu...ale obeszło sie bez większych problemów!!dzielny mały facio;-)

Kajeczka na szczęście juz bez gorączki:tak:,kaszel meczący jeszcze został ale zwalczamy dzielnie!!i jest juz w miarę w porządku!

idę kawusie zrobić i posiedzę z pół godzinki;-)!!

reklama
jako że dziś radości i kolorów nie może być za wiele w dzień ekwinokcjum i to dla was! ostara1.jpg

Do góry