reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
Witam :-):-)
Wracając jeszcze do szkoły i roczników 2005 i 2006 to ja słyszałam, że tu w podstawówce gdzie ma Maja chodzić to mają robić oddzielne klasy dla tych dzieci urodzonych w 2005 roku i dla tych z 2006 bo przecież i tak wiadomo że to nie jedna klasa pierwsza będzie :tak::tak:
Madlen spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dla Huberta :tak::tak:
Zuzkus dla Twojej Ani też wszystkiego co najlepsze, faktycznie masz już dużą panienkę :tak::tak:
Naja wracaj już do nas bo tęsknimy :tak::tak::tak:
A my dzisiaj wieczorkiem jedziemy do teściowej :baffled::baffled: znowu mnie czeka wysłuchiwanie mądrości życiowych :rofl2::rofl2:

Wszystkiego najlepszego dla Ani z okazji 10 urodzinek :-)
123141362103136900.jpg

thumbs_EE4D2E55.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Huberta z okazji 6 urodzinek
tort_urodzinowy.jpg
:-)

0.gif
:-)

0.gif

hej

Sorry ze tak znikam ale chyba sie nawet nie stesknilyscie :-p
Miki ząbkuje i od poczatku tego tyg mam z nim urwanie glowy.... cale dnie jestem wlansie od pon sama bo M zmienil prace na lepiej platna ale robi 12h dziennie, wczoraj mial wolne i dzis znow od 6 do 18... no ale cos kosztem czegos...
Ogolnie u nas oki, choc wiadomo.... ;] Ja ciagle na tabsach ale zostalo mi juz 6 tabletek i koncze narazie bo poprostu chce wyregulowac sobie wsio, a jak przestane karmic cycem kolo roku Mikusia zaczac brac inne tabsy dobrane, bo po tych ochoty na nic nie mam.... juz nawet nie pamietam kiedysmy sie ten tegez.... maz wkurzony przez to i są spięcia... :eek: ehhhhh zycie....
Do tego czas leci mi strasznie szybko, tak jakby mi cos uciekalo, i juz 18ty dzis,za chwile kwiecien, swieta, potem maj.... i wrzesien, Hania do przedszkola... normalnie nie nadarzam....:no: dzieci zabieraja mi sporo czasu w dzien, a was staram sie podczytywac ale czasami niewiem co napisac wiec milcze.... :confused2:
Mam nadzieje ze sie nie obrazacie ze wpadam i pisze tyko o sobie:-p

Spóżnione zyczonka Dla Ani i Huberta:-) :****

Witam sie i ja!!
w ponury ,deszczowy piątkowy dzionek!!
niedawno wróciłam od lekarza-pojechałam z Kajulką bo to juz za długo trwa,kluło sie i sie wykluło zapalenie oskrzeli:sorry:-dostała antybiotyk i mam nadzieję ze szybko przejdzie!

muszę sobie kawke zrobić bo mnie głowa znów boli...hmm to chyba przez ta pogode:crazy:

madlen spóźnione ale mega szczere sto lat sto lat dla HUBIEGO!!!
ZUZKUS no i dla Twojej Aneczki tez naturalnie wszystkiego najlepszego!!!

dzieki cioteczki za zyczonka ;-)
jak sobie pomysle,jak kilka lat temu pani doktor powiedziala mi,ze tej ciazy raczej nie donosze..i jak wtedy to przezywalam..a teraz jak patrze na mojego Hubcia,to nie moge uwierzyc,ze juz ma 6 lat..kiedy to zlecialo ??ten czas tak ucieka,ze az sie boje..ja nie czuje uplywajacego czasu,ale patrzac na dzieci ,nie da sie nie zauwazyc uciekajacych lat..
atfk zdrowka dla Kajulki !!
eliza to masz teraz urwanie glowy,jak maz zmienil prace,a ty sama z bablami..a tabletki moze lepiej zmien,skoro ci nie sluza..chociaz pewnie jak karmisz to nie masz za duzego wyboru.
ja nie bardzo sie na tym znam,bo bralam raz i to tylko przez okolo roku,na poczatku niby wszystko bylo o k ,ale potem..zawroty,brak ochoty na seks,rozdraznienie..to nie dla mnie i je odstawilam.
moj mezus jutro jedzie na rybki,rozpoczyna sezon,wczoraj juz sobie wszystko szykowal,a cieszyl sie jak dziecko !!

madlen ja teraz biore azalie a do wyboru mam cerrazette jeszcze, ale je bralam i zaszlam w ciaze z Danielem... :dry: takze wole nie brac nic, bo teraz nie mam okresu wlasnie od wrzesnia wiec chcialabym by wrocil i sie uregulowal i dopiero zaczac od nowa z jakimis innymi, ale to jak przestane juz karmic...
Ooo moj M to by pozazdroscil Twojemu bo tez uwielbia ryby łowic, ale nie ma czasu i wogole....Ehhh... :dry:

Miki poszedl spac....Dzieciaki sa u babci... mam chwile ciszy i spokoju i chyba sie poloze.... ;-)

No ja też zniknęłam na chwilkę-ogarnęłam chałupkę,pograłam z Kajką w grę i wzięłam sie za smażenie placków ziemniaczanych bo chorowitek ma chęć;-) ,krzątam sie w kuchni,wołam ją...a ona śpi:happy:
Zdjęcie1180.jpg
sama sie nakryła,wzięła kuca i...chrapie!ponoć chorobę najlepiej przespać wiec niech śpi;-)!!
Zaraz Filipek wróci ze szkoły!
a za jakies 2 godzinki przyjedzie do mnie na weekend moja kochana siostrunia-jest obecnie w szkole policyjnej;-) 100 km od nas i w ten weekend zamiast do siebie wpadnie do nas:tak::tak::tak: bardzo sie cieszę!!!wiec przez weekend mnie nie ma!!

pozdrawiam Was serdecznie!!i życzę miłego weekendu!!oby sie znów zrobiło wiosennie!!

do poniedziałku!

Ja wpadam zwyczajowo jak burza :-D Tylko przyszlam kompa wylaczyc ale jak moglabym na BB nie zajrzec ;-)
Eliza wiecej wolnego zycze, a jak ten tegez nie ma to ja wiem jaki facet potrafi byc upierdliwy :tak:
Madlen to Twoj M rybak jest, niech sie relaksuje jak takie hobby ma
Atfk zdrowia dla Kajulki!!!

Pozdrawiam wszystkie, udanego wekendu zycze i bede w poniedzialek

reklama
witam z kawka,
Eliza to dlugo nie masz @..:szok:,a badania robilas?..a tych drugich to faktycznie lepiej nie brac,no chyba ze chcesz jeszcze jedno malenstwo;-)
atfk ale slodko Kajulka spi..maly aniolek !,masz racje,ze chorobe najlepiej przespac..
Zuza lepiej jak mezowy ma takie hobby niz mialby miec inne..:tak:a z chlopami to nigdy nic niewiadomo,a tu bynajmniej wiem,ze siedzi nad woda,wedkuje..a sa i dni,ze przywiezie swiezo zlowiona rybke..kolacja gotowa ! chociaz dzisiaj to pewnie wroci bez niczego..ale dla niego to i tak najwazniejsze,ze moze posiedziec nad woda i kija pomoczyc !!pelen relax !!
anaconda a wy tak co weekend do tesciow jezdzicie?podziwiam cie,bo ja do mojej nie dalabym rade tak czesto jezdzic :no:,teraz juz nie zyje,ale jak kiedys widzialam ja raz w miesiacu,to mi w zupelnosci starczylo.
naja wrocilas juz? pisz jak bylo .

Do góry