reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam z herbatką....Moje dziecię dzi s poszło z przedszkolem do muzeum ewolucji ,oglądąc kosci dinozaurów.Zna je już dobrze bo byliśmy tam dwa razy:tak:
Olka widzocznie za małą kasę wystawiłaś i dlatego tak szybko ci posżła:tak:
Atfk wspołczuje tych chorobsk u was,ciągle coś..Zdrówka zycze!

reklama
za komplet wzielam 220 zl. w sumei to zalezalo mi na czasie wiec fajnie ze od razu poszlo. w ramach tego jutro idziemy po kask zeby na weekend byl:)

u nas tez dzis brzydka pogoda, obstawiamze bedzie padac...

iwonka no ja mam nadzieje że jak teraz sie wychorują to całą wiosnę i lato przynajmniej będą fikać:-D!!!
Filip dzisiaj wraca juz do treningów pływania,po tygodniowej przerwie nie może sie doczekać;-)!!

iwonka ja sadze ze nie tak malo bo zjezdzalnie sama kupowalam jakies 3 lata temu i za cene nizsza niz sa teraz.

atfk dobrze by bylo jakby dzieci juz rpzestaly chorowac.

kawka wypita, mieszkanko czesciowo ogarniete, a pomyslu na obiad brak...

ollka z tymi obiadami to ja mam maxa:sorry2: wiecznie brak pomysłu...i najlepiej każdemu co innego :baffled: heheh!wczoraj zrobiłam kopytka i sosik to mężuś zje i dzisiaj a szkraby??hmmm nie wiem sama jeszcze!

strasznie boli mnie głowa:confused:

U mnie też brak pomysłu na obiad dlatego wyjęłam z zamrażalki kotlety mielone i tylko ziemniaczki dogotuję i surówkę zrobię :baffled::baffled:

Kobietki juz pisałam o tym ale nie mogę teraz znaleźć-nie orientujecie sie jak to jest z przesyłkami kurierskimi??mieszkam koło małej miejscowości w której nie ma zadnej siedziby kuriera i nawet nie mam sie gdzie rozejrzeć!!czy tylko firmy moga wysyłac kurierem??ktos mi ostatnio mówił ze trzeba podpisac umowe na ileś tam przesyłek...i nie wiem a mam parę większych rzeczy które mogłabym wystawić i nie wiem jak sie z tym uporać:-)

Atfk nie musisz podpisywać żadnych umów !!! Jedziesz do firmy kurierskiej, tam wypełniasz druk podobny do tego co na poczcie, płacisz i tyle - paczka wysłana

u mnie np okolice jezeli chodzi o wysylki od osob prywtanych obsluguje tylko jedna firma kurierska i ja raz korzystalam z tego, teraz jak mam cos wiekszego to robie odbior osobisty.

reklama
dzieki kobietki,zrobię rozpytanie!!
zmykam -nie pisalam Wam ale juz w tv głoszą-od wczoraj tu u nas w okolicy trwały poszukiwania zaginionego 8 latka-w nocy i mój meżuś w nich uczestniczył,teraz rano wznowili,właśnie go znaleźli:-:)-:)-( w jeziorze ehhh zgłowy mi to nie mzoe wyjsc!
pozniej sie odezwe!

Do góry