reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej. ja nic nie oglądam, słucham radia jak zawsze, trójka też informuje. naprawdę zaczynam coraz bardziej myśleć o końcu świata. możecie się śmiać, ale..:baffled:

ja tylko na chwilkę, zaraz ma kolega przyjść, potem szybko muszę coś napisać, wiec jak się wyrobię ze wszystkim zajrzę później. ostatnio mi na wszystko czasu brak.

reklama
witajcie !!
wpadam jak burza,bo czasu malo..jutro mamy gosci i musze zrobic porzadek,do tego przygotowac male co nie co,a popoludniu cora idzie na urodziny do kolezanki,wiec musze ja zaprowadzic i po 2,3 godzinach odebrac.nie na reke mi takie bieganie,ale co zrobic,jak mus to mus ! nie mam jeszcze zakupow,bylam rano w sklepie,ale jakas pustka i brak pomyslu,co kupic..jakas taka rokojarzona jestem.
dziewczyny macie jakies sprawdzone potrawy,ktore moglabym zrobic? bo ja to taki antytalent kulinarny..moze jakies salatki sprawdzone itp..poratujcie mnie..zeby goscie nie byli glodni :-D

Ja polecam salatke kebabowa :tak: mozna ulozyc warstwowo lub wymieszac odrazu.Jest pyszna i zawsze schodzi ;-) i lub zupe gulaszowa,ale zeby bylo szybciej z miesa wieprzowego, duzo papryki,,troche marchewki,koncentratu.Przyprawic na ostro.Ja robię bez ziemniakow ale daje pieczarki, pysznosci ;-)mozna jesc z bułką taki gulasz. I lub jak faszerowane pieczarkami na ciepło.Smazone na masle. Tez fajna przekąska. Z tym że ja po ugotowaniu jajek, przeccinam jajka w skorupkach na poł,tak aby skorupki zostały w całosci(połowki) potem sie wyjmuje całe ugotowane jajko ze skorupki, sieka i miesza z farszem pieczarkowym i nadziewa tym spowrotem skorupki.Potem farszem do dołu takie jajeczka sie smazy na masełku ;-)

Ostatnia edycja:
teraz czytalam o tym trzesieniu ziemi i tsunami...:szok::szok:,az mi sie wlosy najerzyly...co to sie dzieje !!!chyab ty Naju pisalas,ze koniec swiata sie zbliza..cos w tym jest,katastrofa za katastrofa...to jakis kosmos..az nie wiem,co napisac..siedze i nie moge w to uwierzyc !!!
takie nieszczescia,a ludzie jeszcze maja w sobie tyle nienawisci do drugiego czlowieka !!.............

Iwonka wole nie patrzec..widzialam troche na necie,takie krotkie filmiki..i juz mialam dosyc.wieczorem obejrze wiadomosci w tv.Polska jest bezpieczna,ja mam tylko nadzieje,ze mnie tutaj nie zaleje...,bo wody tutaj nie brakuje..nie wyobrazam sobie,przezyc taka tragedie,a na zywioly nie ma sily..jak dopadna,to juz koniec,nie wygrasz z nimi,niestety :-(

reklama
Do góry