reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Filip wstał dlatego zniknęłam na chwilkę-nadal ma gorączkę:-(,dałam mu syrop i czekam na efekt:sorry2: bidus mój!!

ollka no te chyba nie mają trakich mocnych ściagaczy,a może Kajce wszystko jedno dlatego nie zwróciłam uwagi;-)!
a trampki to faktycznie wydatek rzędu 20-30 zł i lata w nich całą wiosne i początek jesieni!

aaa byłam wczoraj u krawcowej,zamówiłam sobie sukienkę na komunię Fifiego;-)...jak to na mnie przystało zadziwiłam sama siebie bo wzięłam koloru limonki jak to nazwała pani z pracowni;-)-a ja raczej nie posiadam ubrań o tak energicznych kolorkach:-) królują u mnie pastele i szarość no ewent brązy;-)!pokażę jak odbiorę ale jestem mega zadowolona!!

reklama
ja ze spóźnionymi życzeniami z okazji Dnia Kobiet i kawką.

atfk, ogromnie mi przykro, że Filipa znów coś dopadło.. biedaczek, dużo zdrowia dla niego!

jak widzę zaczęły się wiosenne zakupy. też bym musiała przejrzeć swoją i młodego garderobę. z bluzek z krótkim rękawem wyrósł, nosi je w domu jeszcze, ale ludziom na oczy bym się na jego miejscu nie pokazała w nich;-) spodnie za krótkie, butów brak. jedyne co to ma kurtkę, bo cudem kupiłam w lumpie jesienią gore-tex i jestem baaardzo zadowolona. oryginalny, niezniszczony, firmowy. był nieco za duży, więc mam nadzieję, że będzie teraz ok. mi samej też by się przydał jakiś płaszczyk, ale ja nie lubie wiosną szarości, męczą mnie, więc chciałabym coś żywszego, a widziałam tylko czarne:-p póki co biegam w takich zestawach kolorystycznych że zęby bolą:-D zielony golf i pomarańczowe rajstopy, do tego niebieska spódnica, żółty łączę z fioletem i wszelkie szarości i brązy ożywiam czym się da. wiosna po prostu.

wczoraj w C&A widziałam cudne kapelusze, i nie kupiłam. a tak ślicznie wyglądałam..:-D zniechęciło mnie to, że wyglądały na nietrwałe, a podobał mi się taki jaśniutki beż tymczasem na metce info że czyścić i prać nie wolno. trochę się bałam wywalić kasę, ale rondo się tak miękko układało, na wiosnę idealny.. może do modystki zajrzę i znajdę coś w cenie dla ludzi? uwielbiam kapelusze. i bardzo żałuję, ze w Polsce kobiety za komuny dały sobie wmówić, ze to burżuazyjny wymysł i przestały je nosić. zauważcie, że tylko były blok wschodni nie nosi kapeluszy, a cały zachód nie wyobraża sobie bez nich ważnych wyjść. może i u nas ten zwyczaj wróci? ja tam lubię na codzień kapelusze.

Ostatnia edycja:
atfk czasem warto z kolorem zaszalec:) czekamy az sukienka bedzie gotowa, ja chetnie zoabcze:)

mojej malej to ogolnie sciagacze przeszkadzaja,nawet przeszywane bluzki, nie wiem dlaczego.

czesc naja:)
co do kapeluszy, to ja siebie w kapeluszu nie widze, ale uwazam ze niektore sa naprawde fajne, i na ciuchach czesto cos fajnego mozna dostac

Ostatnia edycja:
ollka, można, tylko trzeba umieć szukać. ja nie potrafię. ta kurtka dla Maćka wisiała na wystawie, więc mnie sama w oczy wlazła;-) dziewczyny mają extra ciuchy, a ja sobie raz tylko spodnie kupiłam. no nie umiem, zresztą w zwyczjanych sklepach też musi mi coś w oczy wpaść.

ale dziś np. młodemu kupiłam bluzę na targowisku za 13zł, taka ciepła, jakby z polarkiem pod spodem, na wiosnę super. zwykła, granatowa, ale dla mnie ważne ze bez kaptura. bo się wściekli chyba i kupienie bluzy bez kaptura graniczy z cudem. takie ma dwie, i żadna się pod kurtkę nie nadaje w sumie i wyzywam.

a kapelusz musi po prostu nam pasować i do sytuacji też. ja tam na codzień lubię takie zwyczajne, jak męskie. ale łazi właśnie za mną bardzo kobiecy, z dużym miękkim rondem.. mmm...

naja ja za to bardzo lubie szukac na ciuchach, wiem ze zawsze moge kupic cos fajnego i duzo duzo taniej niz w sklepie, co jest duzym plusem.
u nas na targu jezeli chodzi o ciuchy dla dzieci to malutko tego jest i drogo jak w sklepach wiec sobie odpuszczam...

Witam. Dzieci zapisalam do elektronicznego systemu rekrutacji,wydrukowałam i zstało tylko zaniesc do szkoły i przedszkola. O szkołe sie nie boje bo i tak zapisałam ją do rejonu ale ciekawe jak z miejscem w przedszkolu będzie.

Za oknem wiosna,cudnie :-) Ja w kapeluszach nie chodze wogole nic nie zakladam na glowe ale bardzo podobają mi sie eleganckie panie w takich tych wielkich kapeluszach z wielkim rondem.,Bosko to wyglada.Choć widuję tylko to w filmach ;-)

Naja właśnie czytałam tez to na onecie:tak:

Naju ja dziś rano przeczytałam o tej sprawie na naszym wątku pomocowym i też nie mogłam nagrania do końca wysłuchać,tych nagrań jest więcej.Ja nie wiem,jak tak można...:-(

Atfk odważna jesteś z tym kolorkiem.Pochwal się,jak sukienka będzie gotowa :tak:

Ja szukam czegoś na chrzciny.Bluzki,bo spodnie mam.Myślałam nad czymś jasnym i przewiewnym.Jakoś też mi się nic w oczy nie rzuciło,ale ja strasznie wybredna i zakupów odzieżowych robić nie lubię.
Po naszych ciuchach już od dawna nie chodzę,bo nic porządnego nie można kupić.To,co lepsze,to na pewno powybierają sprzedawczynie dla siebie,więc żadnej okazji człowiek nie złapie.W dużych miastach pewnie jest inaczej.
Kapelusze?...nieee,nie dla mnie :-)

reklama
Naja to jest straszne... :(

evelinka ja tez w jakims tam duzym miescie nie mieszkam ale u nas na ciuchach super rzeczy mozna upolowac, a jak sa dostawy to kolejki sa juz przed otwarciem:)

pozatym ciuchow w poblizu mam duzo a do normalnych sklepow musze dojechac.
mam jeden dzieciecy w poblizu ale tam tylko niemowlece ciuszki fajne sa, pozatym woki i zabawki.

widac ze wiosna sie zaczyna bow sklepie sa 3 rzedy wozkow dla lalek:)

Do góry