reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

atfk to zdrowka dla dzieci. oby syzbko wrocily do formy

co do kasku to my wczesniej mailysmy,a teraz jak sie okazalo nie pasuje wiec trzeba cos kupic, u nas dot ego sa takie chodniki ze strach bez kasku dziecko puscic.

reklama
Witam z rana :-):-)
U nas małe problemy ale nie chcę o nich smęcić więc napiszę tylko że nadal nie kupiłam Mai sportowych butów i dzisiaj wybywam na miasto, może wreszcie się uda :-D:-D:-D
Pogoda cudna, mogłaby taka zostać już na zawsze :tak::tak::tak:
Co do rolek to Maja nie ma a ja się boję jej kupić żeby się zbytnio nie pozdzierała :-D:-D, hulajnogę ma taką trójkołową ale już w tym roku będzie dla niej chyba za mała, no i rower ma ale nadal jeździ na 4 kółkach :tak::tak::tak:

anaconda oby problemy szybko minely.

moja nie chciala zmienic zimowych butow na adidasy... no ale udalo sie ja przekonac.

anaconda ja mam pytanko, ty bylas z maja na szczepieniu 5 latka, czy ona dostala 2 zastrzyki??

Ollka tak Maja dostała dwa zastrzyki w obydwie rączki z czego byłam bardzo zdziwiona bo każdy mi mówił że będzie jeden zastrzyk i coś tam do picia :sorry::sorry::sorry:

no wlasnie, chcialm sie upewnic bo zapisalam oliwie i panie mi mowily ze juz nie ma tego do picia i pytalam o te plasterki to kazaly na obie raczki przyklepic.
ogolnie to sie boje tego szczepienia

Wg mnie plasterki są rewelacyjne, ja nie wiedziałam że będą 2 zastrzyki i plasterek przykleiłam tylko na jedną rączkę i powiem ci że jak pielęgniarka robiła jej w tą rączkę zastrzyk to nie było żadnej reakcji ze strony Mai :tak::tak: a jak jej robiła zastrzyk w tą drugą rączkę gdzie nie nakleiłam plasterka to pod koniec już łezki w oczach się pojawiły :tak::tak::tak:

witam z kawka :tak:
powinnam byc dzisiaj na angielskim,ale zrobilam sobie wagary ;-),pogoda mnie wystraszyla..jak szlismy do szkoly,to bylo w miare ladnie,a tuz przed sama szkola zaczelo padac..deszcz,a za chwile grad !!!wrrr i doszlam do wniosku,ze ide do domu..kawka i Bb :tak:,pranie sie pierze,w domku nawet czysto,wiec moge siedziec :-)
chorowitkom zdrowka, naja udanego wyjazdu!!!anaconda oby wszystkie problemy szybko minely !! a jak masz potrzebe wygadania sie,to pisz !!

Witam .W sobote miałam proszonych gosci na ur.a wczoraj inni zrobili mi miłą niespodzianke i niespodziewanie przyjechali.Teście tez z R siostra weszli do mnie spiewając 100lat i zrobionym sernikiem na zimno przez R siostre a w nim dwie swieczki :tak:Dostałam piękne kwiaty(storczyki 3 sztuki i kaske od tescia 200zl):-p akurat zwróciło sie nam wczorajsze ZOO;-) Ale teraz bilet kupilismy juz roczny i moge sobie codziennie smigac na spacerek z Klaudia do zoo:tak: choćby na plac zabaw:tak:
Tylko ta moja Klaudia jest niemozliwa,cały pobyt w ZOO był w biegu,Ona cały czas biegała:no::no::no::sorry2:

Lece teraz do urzędu sprawy załatwić ,potem sie odezwe.A tak wczoraj ludzie ubrani ze nie wiadomo czy jeszcze jest zima czy ciepla wiosna.Nawet i dzieci były w krotkich rekawkach a inne w czapach zimowych,kurtkach grubych a te w wozkach to jeszcze w spiworach:szok: no szok, moje bez czapek i w cieniutkich kurteczkach i jednej bluzce...

Jesli chodzi o instrument,to zrobiliśmy dokładnie to Jak zrobić multanki ze starych flamastrów (fletnia) - Spryciarze.pl. Ciekawe ile dzieci tez to zrobiło_Okazie sie pózniej ;-)

Chorowitką zycze zdrowka!Lece teraz do urzedu,pózniej wpadne:tak:

no to IWONKA spóźnione ale mega szczere życzonka urodzinkowe!!!!
sto lat sto lat!!!oby Ci sie jak najlepiej wiodło!!!

ja jestem w toku porządkowania szafek dzieci z ubrankami-powyrastali i trzeba sie tego pozbyć;-),powystawiałam na allegro może akurat pójdą!!

kawke spijam wiec zaglądam!!

naja udanego wyjazdu Ci zyczę!!
madlen...no wiesz Ty co???wagary:-):-):-)

reklama
cóż, ja tylko przelotem, pakuję się. u lekarza byliśmy, osłuchowo u Maćka w porządku, mogę jechać. pogoda taka była, że młody chodził bez czapki i w rozpiętej kurtce, mam nadzieję, że mu to nie zaszkodzi. ale uznałam, że lepiej tak niz się spocić. teraz jednak słonko się schowało, robi się brzydko. pewnie zabiorę więc ja ciepłą kurtkę, odpuszczę sweter za to. eh, nie chce mi się jechać. jak dotrę na miejsce i usiądę przy necie odezwę się. buziaki.

Do góry