naja
Fan(ka)
witam i ja. pogoda dziś u nas piękna, ale młody siedzi w domu, bo o 6.00 obudził mnie rzyganiem. cały dzień nic mu nie jest, apetyt na jak zwykle, ale nie wiem, skąd to, czy jelitówka w łagodnej formie czy coś innego, więc chyba nigdzie nie pójdziemy. ja rano poszłam do sklepu, ale aż się wracać nie chciało. nie mniej czuję się teraz przeżarta po obiedzie i chyba sama gdzieś wyjdę na spacer
wczoraj sobie powalczyłam nieco z kumplem, i aż mnie dziś nosi. tak mi się chce już wiosny, wyjazdów, walki.
iwonka, wrzuć fotkę na @, bo mnie bardzo ciekawi nowa fryzurka! widzę, że wprowadzacie zmiany, a ja z tym zapuszczaniem nic nie mogę zrobić.. chciałoby się, ale nie ma opcji poza farbowaniem, a farby na długich mnie nie kuszą. jeszcze mi się jakiś stary blond zmywa od ponad roku i mam dość. najwyżej szampon, bo po tym chociaż odrostów nie ma.

iwonka, wrzuć fotkę na @, bo mnie bardzo ciekawi nowa fryzurka! widzę, że wprowadzacie zmiany, a ja z tym zapuszczaniem nic nie mogę zrobić.. chciałoby się, ale nie ma opcji poza farbowaniem, a farby na długich mnie nie kuszą. jeszcze mi się jakiś stary blond zmywa od ponad roku i mam dość. najwyżej szampon, bo po tym chociaż odrostów nie ma.