reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam i ja. pogoda dziś u nas piękna, ale młody siedzi w domu, bo o 6.00 obudził mnie rzyganiem. cały dzień nic mu nie jest, apetyt na jak zwykle, ale nie wiem, skąd to, czy jelitówka w łagodnej formie czy coś innego, więc chyba nigdzie nie pójdziemy. ja rano poszłam do sklepu, ale aż się wracać nie chciało. nie mniej czuję się teraz przeżarta po obiedzie i chyba sama gdzieś wyjdę na spacer:sorry: wczoraj sobie powalczyłam nieco z kumplem, i aż mnie dziś nosi. tak mi się chce już wiosny, wyjazdów, walki.

iwonka, wrzuć fotkę na @, bo mnie bardzo ciekawi nowa fryzurka! widzę, że wprowadzacie zmiany, a ja z tym zapuszczaniem nic nie mogę zrobić.. chciałoby się, ale nie ma opcji poza farbowaniem, a farby na długich mnie nie kuszą. jeszcze mi się jakiś stary blond zmywa od ponad roku i mam dość. najwyżej szampon, bo po tym chociaż odrostów nie ma.

reklama
dzien dobry
mi sie marza zmainy we wlosach ale kaski braka to jak wiaodmo wiekszy wydatek...
my juz po spacerku, pol drogi do domu mloda marudzila ze jej sie nie chce isc... i ze daleko mamy...

dziewczyny jezdza wasze dzieci na rolkach albo wrotkach??

Witam sie wyjątkowo niedzielnie;-) a to z tego względu ze mężuś na służbie od 6 i mam chwilkę na kawkę to zaglądam;-)!!
Filip po 3 dniach gorączkowania w piątek odsapnął i jest oki,został kaszel ale nie gorączkuje i nic sie więcej nie dzieje to jest pocieszające!!dzisiaj pojechał właśnie z chrzestnym(brat mojego mężusia):szok: i jego rodzinką do muzeum motoryzacji:-D...alez sie cieszył!!nie nagada się pewnie do końca tygodnia jak wróci;-)!!

Kajka tez jakaś podziębiona,wczoraj miała trochę temp i pokasłuje i mówi ze ja gardełko boli-wiec żebym sie nie nudziła Filip skończył ona zacznie;-)!!
Kupiliśmy szkrabom taką fajną hulajnogę:
SUPER HULAJNOGA POWERWING GS-S32 SMJ - ŚWIECĄCA !! (1485404983) - Aukcje internetowe Allegro
niezły ubaw jak Kajka bioderkami kręci i jedzie:-)

a z innych to nasz piątkowy wypad z paczka do kina i na kręgle był kapitalny,ehhh jaja jak berety jak zwykle!Kino do bani znaczy sie film"wojna żeńsko-męska" KASZANA STULECIA:-D ale kręgle...to była jazda!!fajna zabawa,imprezka skończyła sie o 4 rano u nas w domu:szok::-)!!

dziś znów zapowiada sie piękna pogoda wiec moze jakis spacerek sie uda po obiadku wykombinować:-D!!
pozdrawiam i do jutra!rano zajrzę:-)...no może nie tak wcześnie bo szkraby mają rekolekcje to nie muszę pobudki o 7 robić:rofl2:!!

to ja się tylko witam i spadamy na spacer:-D ale w dwóch słwoach:

atfk, sezon chorobowy w pełni, moje młode też znów kaszle i smarka, do tego wyjeżdżam i go zostawię na głowie dziadkom, aż mi głupio, ale w końcu muszę kiedyś pracować. nie mniej zdrowia wam życzę, a opowieści o takiej paczce tylko pozazdrościć:tak::-D

ollka, młody rolki ma, albo miał, pewnie wyrósł, jeździć na nich nie chciał. nie wiem czemu, ale jakoś nie. muszę wymyślić coś żeby go usportowić, niech się tylko pogoda wyklaruje;-)

rany, właśnie na onecie wyczytałam, że giną pszczoły.. potem czas na ludzi podobno.

u nas tez piekna pogoda, mloda narazie ok wiec korzystamy
dzis znow spacer.

atfk super ze wypad sie udal ze znajomymi:)
a hulajnoga super:) mi sie te podobaja ale mloda na normalna i strasznie lubi na niej jezdzic:)

zdrowka dla dzieci

Witajcie,
Nareszcie jakby wiosną powiało.Takie ciepłe dni,to spacerki od razu dłuższe i przyjemniejsze...
Tylko moje myśli ostatnio jakieś mroczne i tak jak Naja zastanawiam się,czy z tym naszym światem nie stanie się nic złego.Nie tyle o siebie się boję,ale o dzieci...Naczytałam się niepotrzebnie w necie i się nakręciłam :-:)-(

Atfk super,że wypad się udał i fajnie,że taką zgraną ekipę macie.
Ollka my rolek nie mamy.Jakoś mam wrażenie,że Dominik jeszcze by tego nie ogarnął,ale nie wiem.On się szybko zniechęca jak mu coś nie wychodzi.Aczkolwiek na placu parę razy widziałam,jak takie dzieciaczki śmigają,także jak nie spróbujesz to się chyba nie dowiesz...;-)

Dla smarkających i kaszlących duuużo zdrówka.

dzien dobry w piekny poranek:)
super cieplutko jest na dworze, ja bylam na stacji dopompowac oliwi rower.
evelinka corcia mojej kolezanki jest 4 miesiace starsza od oliwi i jezdzi juz od zeszlego roku na rolkach i naprawde dobrze sobie radzi a np na rowerze nie jezdzi wcale, nie ma zapalu.

ja np jak bylam mala tez na rolkach jezdzilam dosc wczesnie.

oliwia poki co smiaga na hulajnodze, wcozraj bylysmyw parku, mega szczesliwa byla bo dziewczynyz przedszkola byly i jeden chlopak z jej grupy:)
dzieci robily zawody bo czesc miala rowery i czesc hulajnogi to oliwia spokojnie tego chlopaka wyprzedzala.
od zeszlego roku widac duzy postep bo jezdzi bardzo pewnie i swietnie trzyma rownowage.

dzis jade sie za kaskiem rozejrzec bo sie przyznam ze nie mamy, a z allegro sie boje zamowic bo nie wiem jaki rozmiar.

witam i ja, tak na szybko, bo chcę z młodym podejść do lekarza, coś znów pokasłuje, a potem się pakuję.. bardzo mi się nie chce jechać, zwłaszcza że dziś ciepło, a na kolejne dni zapowiadają śnieg i mrozik, więc nie wiadomo jaką kurtkę brać. nie lubię się przegrzewać, a z kolei potem w cienkiej zmarznę. uroki wyjazdów. no nic, lecę, jak mi się uda jeszcze wpadnę.

reklama
Witam sie i ja!!!
Kajcia znowu zrobiła pobudkę o 6..kaszel nie daje jej spokoju,do tego przytkało jej nosek i po spaniu...ehhh po południu zawiozę ją do doktorka niech ja osłucha bo ten kaszel ma straszny no i już od piątku na syropie ja trzymam wykrztuśnym i póki co nic i stan podgorączkowy niemal cały czas:confused2:!
Filip też kaszle ale juz nie gorączkuje wiec dajemy rade;-)!!Na basen go dzisiaj nie puszcze jeszcze ale w środę myślę że juz powróci do treningu!

Mężuś tradycyjnie w pracy a ja...muszę ogarnąć chałupkę i będzie gitesik!
U nas jakos pochmurno dzisiaj i słonka brak,ale jest na plusie wiec moze to sie zmieni!!

moje misiaki też poczuły wiosnę...tylko ciagną na rower...na hulajnogę:-)!!oby juz było ciepło!
ollka no z tym kaskiem to dobry pomysł,moje jeżdżą w kaskach,w zeszła wiosnę córka znajomych tu u nas najechała rowerem niefortunnie na mały kamień i konsekwencją było wstrząśnienie mózgu,zeszyta głowa a wyglądała tak potwornie bo opuchła jej twarz,usta zsiniałe że Kaja jak ja zobaczyła (po paru dniach) to sie wystraszyła!!

z innych to ide sobie zrobić kawusie!

Do góry