reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzien dobry
co tutaj tak pusto??
oddelegowalam mloda do przedszkola, zakupy zrobione, przy okazji apteka odwiedzona bop musialam oliwi witaminki kupic, przy okazji kilka innych rzeczy w promocji, wiec maly zapas jest.
na dworze brzydko...

reklama
Witam sie i ja!!
Filip nadal gorączkuje:sorry2:,posiedzi w domku!ogólnie to jakaś infekcja,lekko zaostrzony szmer w oskrzelach bo pokasłuje-zobaczymy,póki co na przeciwgorączkowym i wykrztuśnym jedziemy;-),czuje sie oki!
U nas na dworze...miodzio:tak: i słychać jak ptaki sie drą...chyba żurawie przyleciały:-)!!
Jutro nasi panowie(stała ekipa;-)) zabierają nas wieczorem do kina an "wojnę żeńsko-męską" i na kręgle:szok::-D:-D...ot tak z okazji Dnia Kobiet:tak:!!

a tak poza tym to oki!!
pozdrawiam póki co

Witam.Mnie rano desczyk przywitał ale juz sie przejasnia i ciepło jest:tak::tak:
Atfk fajną macie ekipe no i mezczyzn.

A tak wogole dzis jest własnie dzień mężczyzn ;-):tak:

witam i ja.

iwonka, dzięki za info, coś młodemu pójdę kupić;-)

atfk, niech zdrowieje to twoje dziecię.. a ekipy takich znajomych tylko pozazdrościć:-D

ollka, pusto, bo może nie wszędzie pada i dziewczyny na spacerach.?

u nas prześlicznie. rano było tak fajnie szaro, po deszczu, i pachniało wiosenną wilgocią. aż się miło szło do przedszkola. gołębie zaczynają tokować.. już czuć wiosnę. mam nadzieję, że żadne mrozy nie wrócą.

wysprzątałam dziś w domku, przejrzałam nieco rzeczy młodego i odłożyłam, muszę mu koniecznie kupić bluzki z krótkim rękawem. w tym jedną czarną wysokogatunkową i nie wiem gdzie to znajdę w tym zalewie chińszczyzny. ale może przygotuję sobie pisanie na wieczór i pójdę na zakupy, bo aż ciężko w domu wysiedzieć;-)

naja to u mnie snieg z deszczem rano lecial... teraz dalej ciemno...

atfk faktycznie fajna ekipa:)
ja przygotowalam obiadek, sobie salatke zrobilam i sie nudze, do 14 musze byc po mloda bo niechce wiecej godzin poki co placic

to mam nadzieję że to słonko co u mnie i do was zawita:tak:

ja siedzę z kalendarzem w ręku i kombinuję kiedy i na ile jechać do Lwowa, wypadałoby archiwa odwiedzić. najpierw uznałam, ze pojadę na początku kwietnia, ale olśniło mnie że właśnie nic nie robię, nie pracuję, i chyba dodatkowo zafunduję sobie drugi wyjazd, w najbliższy poniedziałek. nie chce mi się, ale chyba po prostu trzeba.

Poszalałam po sklepach przy ładnej pogodzie-w sumie oko nacieszyć bardziej niż zakupy;-) ale kupiłam sobie spódnice dżinsową;-) taka zwykłą najzwyklejszą i fajną koszulkę z takim kocurem na przodzie;-);-);-)...ot ja kociara jestem to wiecie:-D

z innych to Fifi bez zmian:blink:
co do ekipy to macie racje...kapitalna i zawsze zwarta do szaleństw :-D jest nas w sumie 18 osób..w tym ze jedna para odpada bo zaraz będą rodzić;-),jak my tam wpadniemy na te kręgle...to strach sie bać bo chłopaki nasi to takie talenty co niektórzy:szok: ze obawiam sie ze mogą nas więcej nie wpuścić:-D:-D:-D

naja nieplanowane wyjazdy najlepsze;-)

Witam.Ogladacie relacje z tego trzesienia ziemi? Straszne:-:)-:)-( te fale tsunami niszcza wszystko,widac jak ludzie uciekaja ale nie maja szans:no::no:

NO to straszne:-:)-:)-( ehhh
jak dobrze ze mieszkamy w Polsce!

zaglądam od rana ale pusto dzisiaj;-)!
u nas wietrznie jakos dzisiaj!
pozdrawiam

reklama
Do góry