reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

DZIEN DOBRY
ANACONDA DZIEKUJE ZA INFO:)

iwonka sliczne te plaszczyki, my juz kurtke mamy i 2 pary adidaskow no i jedne ala baletki kupowalam jej na urodizny wiec 3 pary butow wystarcza:)

atfk ale super masz synusia:))

reklama
A mnie znowu nie ma bo M przyjechal :szok: wyslali wszystkich na urlopy bo pracy nie ma :-(...ehhh nie ciekawie ale na razie ciesze sie M i na neta nie zagladam.

Pozdrawiam!

Witam sie z rana w kiepskim humorze.....:dry: ehhh Filip znowu gorączkuje od wczorajszego popołudnia!Wizyta u laryngologa odbyła się przed południem a potem go dopadła gorączka,Laryngolog stwierdził ze migdał jest przerosnięty i ze nadaje się do usunięcia,ale dał sobie jeszcze 2-3 mce na potwierdzenie i sprawdzenie czy sie coś z nim dzieje i w którym kierunku i wtedy będziemy podejmować decyzje no ale wybadał jeszcze szereg guzków na węzłach:-(,muszę zrobić mu badania i sie zobaczy co to za dziadostwo!Teraz spi biduś bo w nocy sie męczył :-(!

jestescie???

dzien dobry
atfk duzo zdrowka dla filipa, kurde ze tez dzieci musza sie tak meczyc, mam nadzieje ze wyniki badan beda ok.
moje dziecie juz w przedszkola, ja bylam na dostaiwe w ciuchu ale nic fajnego nie bylo,za towczoraj troche mloda obkupilam

Atfk strasznie mi przykro że Filip jednak ten migdał ma przerośnięty :-:)-( dobrze chociaż że lekarz karze jeszcze poczekać bo ja jakoś przeciwna jestem wycinaniu i tej całej jakby nie mówić "operacji", ostatnio reklamowali jakiś syrop na przerośnięty migdał, może spróbuj go podawać i coś pomoże :confused::confused:
Ollka pochwal się co Oliwii kupiłaś, ja wreszcie muszę się wybrać po buty dla Mai :tak::tak::tak:

dzięki ollka ,Fifi jeszcze śpi;-)-odsypia nockę!ale ciagle jest ciepły ehh,
anaconda dzięki kochana,popytam w aptece!

no ja właśnie szperam na allegro w używkach;-) może coś wynajdę dla moich Misiaków!! trzeba myśleć o wiośnie...bo ona tuz tuz a portki przy krótkawe w większosci:-D!!

anaconda mloda obkupilam na ciuchu, mamy kilka bluzek plus bezrekawnik i 2 spudniczki, wczesniej po urodzinach bylysmyw auchan i mloda sama sobie dresy powybierala.

a co do butow to mamy 1 z ccc, czarne z rozowy, cos podobnego do tych
CCC NOWE BALERINKI NELLIBLU W MOTYLKI 25 - 16 cm (1491116002) - Aukcje internetowe Allegro

a pozatym mamy 2 pary nike kupionych poznoa jesienia w okazyjnych cenach:)

ja tez na allegro siedze, szukam koszulek, glownie kr rekaw.

a poki co zamiast kurteczki mamy taka bluze
http://allegro.pl/ewaed-dluga-kurtka-bluza-mel12-140-146-wyprzed-i1478999236.html
i w sklepie dalam za nia 25 zl:)

aha, nie patrzcie na rozmiary bo tak tylko przykaldowo pokazalam

Ostatnia edycja:
ollka świetna ta bluza,ja uwielbiam szary kolor:happy2:,no a butki też fajne takie cichobiegi,może i ja KAJCE z takich balerinek kupie,w sumie adidaski ma żeby ganiać tu koło domu!ciekawy pomysł;-) no i standardowo muszę mojej gwieździe kupić wysokie trampy:-) to juz tradycja:-D
nie wiem czy Wasze dziewczynki lubia takie bajery,ale moja Kaja owszem;-)-zamówiłam jej ostatnio bo zeszłoroczne juz bardzo "wymiete":
GETRY DISNEY HANNAH MONTANA HIGH SCHOOL MUSICAL (1490827976) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Witajcie,
Widzę,że u Was zakupy wiosenne ruszyły pełną parą.Ja póki co szukam dla siebie płaszczyka i nic nie mogę znaleźć,co by mi się podobało.Dla dzieciaczków na wiosnę ciuszki mam,ale z latem już gorzej.Trzeba by się rozejrzeć za krótkimi rękawkami.

Atfk dużo zdrówka dla Filipa.Oby obyło się bez zabiegu i szybko ten migdał powrócił do "normalności".

O,malutki już mnie znalazł.Wystarczy,że na moment zniknę i już mnie szuka.Wisi na nogawce-dosłownie i w przenośni :-D

reklama
bluza faktycznie fajna i wygodna, no i my wlasnie szara mamy:)
a te buty oliwia wybrala na urodzinki,a ze teraz sie rpzydaja to kupilysmy:)

getry super ale moja nie lubi sciagaczy, musiala by to miec mega luzne inaczej nie zalozy.

a trampki wysokie sa super, u nas na atrgu zawsze sa po ok 20 zl, a w ccc widzialam calkiem fajne za 29 chyba

Do góry