reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Kinga chyba nie miałyśmy sie okazji poznać:sorry2: no chyba że ja coś ominełam i juz wczesnięj tu pisałas..A więc witaj na tym wątku,rozumiem że do nas dołączyłaś.:tak:Miłego dnia.
miło mi :)
tak można powiedzieć że trochę u was zagoszczę chociaż nie bede na bierząco bo ja mam malo czasu na bb.
Pozdrawiam serdecznie
Miłego weekendu!!!

reklama
Witam sobotnio :-):-)
A my dzisiaj umówiłyśmy się z mamami lubelskimi na ostatki i w związku z tym zaraz na balet wybywamy :tak::tak:
Atfk ja też nie lubię odpowiedzi - zobaczymy lub coś w tym stylu, a już czekanie jest najgorsze :baffled::baffled: nie mniej trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie twojej sprawy :tak::tak:

dzien dobry
jeszcze raz dziekujemy za zyczenia:0

iwonka tak imprezka byla bardzo bardzo udana, dzieci super sie bawily.
atfk to my dalej trzymamy kciuki bo wiemze urzedy pracyw tym roku maja malo kaski

myw piatek wybralysmy sie na misia yogi i jakos taks zczerze mnie nie zachwycil, oliwia momentami sie nudzila, ale stwierdzila ze bylo fajne.
dzis w domku siedzimy, zimno sie robi...

Witam poweekendowo :-):-)
Wczoraj znajomi wyciągnęli nas na basen i powiem wam że było super, byłam zachwycona a Maja jeszcze bardziej, wcale z wody wyjść nie chciała :-D:-D:-D no i tak sobie powiedziałam że teraz co tydzień będziemy robić sobie takie wypady :tak::tak::tak:
Która chętna na kawkę :cool2::cool2:

Hej
miłego dnia życze!

Ja byłam pobiegać i teraz popijam małą czarną...
dziecko w przedszkolu..
biore się zaraz za robotę swoją.

anaconda basen super sprawa! :) my też lubimy tz mąż mniej tylko. Ale ja i Filip bardzo chociaż na basen musimy jezdzic do Ostródy. W tym roku to sie zmieni bo już kończą budowę naszego basenu:) ale sie cieszę i Filip też.

witam i ja w nowym tygodniu. anaconda, czuję się tak jak ten stworek jakiego wkleiłaś:-D ale ja z herbatką, zieloną. jakos mało kawy ostatnio piję.

u nas basen dopiero w planach, też musimy jeździć., i pewnie jak się zrobi cieplej zaczniemy. zimą odpuszczam, bo przy wiecznych problemach Maćka z zatokami jakoś mi się nie chce. ale b. bym chciała, żeby u nas wybudowali.

zapisałam dziś dziecko do szkoły. czy pójdzie to się okaże, ale na liście do 1 kl. jest.

Witam i ja po weekendowo. U nas piękne słonko,a na 13tego w moje urodziny zapowiadają nawet 13 stopni ale pewnie we Wrocławiu.Basen super sprawa,ja tez bym chciała i musimy sie w koncu jakoś zmobilizowac:sorry: Zaczelam cwiczyć.Zobaczymy jakie beda efekty i jak długo bedzie mi sie chciało:zawstydzona/y::-p:sorry:
Byłam na zakupach,kupiłam sobię buty jedne na wiosne i kilka rzeczy,dziewczynki tez obkupiłam w bluzki z krotkim rekawkiem bo wogole nie mają. Wiekszosc rzeczy przez allegro zamowione, kjoleznaka tez kilka rzeczy chciała i przeklałam na konto ponad 230zl teraz bede czekac czy otrzymam towar:sorry:

Popołudniu idziemy do nowej szkoły Van na oglądanie ogólnie zebranie.W srodę zaczyna się rekrutacja....

DZIEŃ DOBRY !!WITAM SIE I JA!!!
Po weekendzie pora wrócić do rzeczywistości;-),podłogi umyłam,poodkurzałam,pranko wstawiłam ,umyłam głowę i jestem:-D:-D:-D!!
od dziś na diecie:szok::szok::szok: dzień 1 z 14;-) wiec iwonka trzymam kciukasy za Twoje wygibasy;-) będziemy sie razem"męczyć"!!
anaconda basen fajna sprawa-my często jeździmy bo dzieciaki uwielbiają-a Filip jak juz pisałam od października jest członkiem zgrupowania pływackiego"foka" i basen ma 2 razy w tyg;-) więc jak najbardziej spełniaj swoje postanowienie:tak:!
naja no to wiedzę ze juz krok pierwszy zrobiony;-) a reszta wyjdzie w praniu!!!

jeszcze trochę posiedzę,jest któraś??

reklama
Atfk trzymam kciuki za diete w takim razie! :tak::tak::tak: oj nie moglabym byc na diecie,chyba zebym sama mieszkała to moze wtedy.. ale nie mam potrzeby bo ja szczupla a brzuch to musze wyćwiczyc,Zreszta ty chyba tej jestes szczupła.. to po co ci dieta?

Do góry