reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Olka tak patrze na suwaczek twojej Oliwci ,to ona miała urodzinki:zawstydzona/y:
Naprawde szczere i najserdeczniejsze zyczenia zdrowka i miłosci! Dużo słonka i radości!

balony_gumowe1.jpg

reklama
pozostaje kręcenie hula hop i ćwiczenie brzuszków :-D:-D:-D [/B]

skąd ja to znam,zaraz po porodzie wysłalam M po hula hop ale z energią na ćwiczenia już było gorzej,zapal był bardzo krótki ..... :tak:

i załatwić jedna sprawę:szok:-PROSZĘ .... trzymcie kciukasy....więcej info jak wrócę;-)

kciuki zaciśniete.... powodzenia:tak:

Czy kupowałyscie kiedys taki rower biegowy?

nie miałam, ale Kacper miał okazję w czasie wakacji jeździć na takim sprzęcie i jemu się podobało, myśleliśmy o takim dla młodszego :tak: może na Dzień Dziecka :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWKI ....:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

my dziekujemy za zyczenia:)

wlasnie w weekend robilismy imprezki,w sobote byla dla koelzanek i wszystkie dzieci byly zachwycone

19 marca idziemy na urodzinki do najlepszej koelzanki oliwi do tej samej sali zabaw:)

Atfk kciuki zacisnięte ;-)

Olka i jak urodzinki na slece? Udane? Pewnie tak :-)

Kinga chyba nie miałyśmy sie okazji poznać:sorry2: no chyba że ja coś ominełam i juz wczesnięj tu pisałas..A więc witaj na tym wątku,rozumiem że do nas dołączyłaś.:tak:Miłego dnia.

Zmykam niedługo do przedszkola....

Ollka ale z nas gapy, żadna nie zauważyła że Oliwcia urodzinki miała, przepraszamy bardzo i ja również składam bardzo cieplutkie życzenia, oby Oliwcia miała życie usłane różami bez kolców :tak::tak:
Iwonka co do takiego rowerka to mamy bardzo go chwalą ale my też takiego nie miałyśmy a teraz to chyba za późno :baffled::baffled:
A wracając do ćwiczeń na płaski brzuch to tej "deski" nie znałam ale jak próbowałam to minutę na pewno nie utrzymam :-D:-D

Anaconda ufff ,trochę mnie pocieszyłaś że nie tylko mi sie nie udało,ale to znaczy że chyba to jest swietne ćwiczenie na brzuszek,osiagnac 2 minuty to bedzie wyzwanie.;-):tak::-p ale spróbuje.

Olka spoznione,ale szczere zyczenia dla corci !!!
Anaconda prawdziwe gapy z nas !!!:zawstydzona/y:
Iwonka a jakbys brzuszki robila? mam kolezanke ,ktora codziennie robi brzuszki i po dwojce dzieci jej brzuch jest tak plaski,jakby nigdy wciazy nie byla.
a ja dzisiaj zrobilam sobie popoludniowa drzemke,jak wrocilismy ze szkoly,zjedlismy obiad i nawet nie wiem kiedy zasnelam,polozylam sie tylko na chwile,a spalam ponad godzine !

reklama
Melduje sie!!
późnawo ale skorzystaliśmy z pogody i spacerowaliśmy do popołudnia;-)!!

otóz moja :cool2:tajna sprawa to...praca naturalnie,sukces połowiczy:dry: bo zaproponowali mi staż ale czy urząd pracy znajdzie pieniądze akurat na mój wniosek to nie wiem:blink: dlatego szczerze jestem w rozterce...nie lubię niepewności,a czekanie jak same wiecie najgorsze!wole jak ktos jasno sie określa albo tak albo nie...a nie "i zobaczymy co dalej"

mężuś dzisiaj na jakiejś głupawej służbie od 16 do 24 a ja ze szkrabami urzęduje!

ollka ja tez kochana dołączam sie do życzeń...ojjj ciotki gapy:szok:
jutro mamy chrzciny,w niedziele zlot przyjaciół wiec pewnie w poniedziałek sie zjawie:-)

Do góry