reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Hej. Ja tez bym chciała chodzic na jakiś fitness ale nie mam kiedy:no: niby jestem szczupła ale brzuch mam jak 5 miesiac :sorry2: przymierzam sie od poniedziałku do A6W: Aerobiczna 6 Weidera - A6Weidera.pl nie wiem czy dam rade bo mam też problemy z kregosłupem a to jednak na kregoslup jest duze obciazenie ale ponoć najlepszy zestaw cwiczen :sorry2: i chyba bedę musiała ograniczyc troche jedzenie.Ja nie wiem jak to zrobić bo ja w innych partiach oproćz brzucha nie chce schudnac tylko ten brzuch .Ale chyba bez diety sie nie obejdzie przy tych cwiczeniach,nigdy nie miałam diety i sobie nawet nie wyobrazam ja miec! Ja lubie jesc ,kocham:-p

Wczoraj przedszkolaki byli w kinie ma Misiu Jogi 3D, teraz ida do muzeum ewolucji a potem do operetki czy gdzies:sorry2::tak:

reklama
dzien dobry
u nas dzis juz fajne slonko...

widze ze wszytkie sie za siebie beirzecie... ja to zamaist diety musialbym wiecej cwiczyc...

iwonka jak sie dziewczyna podobala bajka bo my albo dzis albo w weekend chcemy isc??

Iwonka ja ćwiczyłam A6W i powiem ci że zawiodłam się na niej, doszłam do 20 powtórzeń i dalej nie dałam rady, plecy i kark boli niesamowicie a brzuch jak wystawał tak wystaje :-:)-(

Witam sie na chwileczkę dosłownie;-) bo zaraz spadam ...do miasta:-D:-D:-D na zakupy i załatwić jedna sprawę:szok:-PROSZĘ .... trzymcie kciukasy....więcej info jak wrócę;-)

miłego dnia

atfk, kciuki trzymam!!

jarzebinka, Maćkowi wymaz pobierał pediatra, laryngolog do tego na pewno potrzebny nie jest. to żadna filozofia;-)

iwonka, jak miś Jogi? bo też nie wiem czy iść na to, wydaje mi się, że nie będzie zbyt ciekawy.

poza tym witam wszystkie odpisuję tyle co pamietam, niewyspana jestem, siedziałam do 2.00, bo wczoraj był ostatni odcinek Tudorów... nie lubię jak coś się kończy. bardzo przywiązuję się do bohaterów książek, a gdy film jest dobry też mi się zdarza. nawet, gdy człowiek i tak wie jak się skończy, bo to historia w końcu. za oknem słonko, idziemy z młodym na spacer, bo weekend spędzam w pracy i dziś jeszcze jest okazja połazić.

naja to u nas wymaz mozna zrobic tylkow labolatorium, no ale faktz wynikiem mozna isc nawet do pediatry.
pogoda faktycznie super na spacer.

Naja nie wiem jak ten Miś Jogi bo odpowiedz mojego dziecka na pytanie: i jak ,podobało ci sie? powiedzała że tak.I to po temacie.Wiecej nic nie usłyszałam. ;-)

Czy kupowałyscie kiedys taki rower biegowy?

reklama
iwonka moja mama chciala oliwi cos takiego kupic ale ja nie wiem czy ona za duza na to nie jest...

ona mowi ze kolo neij to mnostwo dzieci na tym jezdzi

Do góry