witam !!
wlasnie przypomnialyscie mi,ze dzisiaj tlusty czwartek ..pamietalam jeszcze wczoraj,a dzisiaj juz zapomnialam..
,ja tutaj nie wiem jak zyje..przed chwila zjadlam kurczaka z salata,ale paczek sie jeszcze zmiesci,
tylko najpierw trzeba kupic,bo za pieczenie sie nie zabieram,bo mam dwie lewe rece.
moje cwieczenia juz mi ida lepiej i nawet nie jestem taka polamana
..no i zaczelam pic duzo wody..wczesniej to tylko kawa,a teraz uzupelniam swoj organizm w wode,nawet smakuje !!
a poza tym nic sie nie dzieje,maz po malu przygotowuje sie na sezon wedkowania,dzieciaczki tez dobrze,pogoda sliczna..poczytalam co u was,ale skleroza nie boli i zapomnialam,co ktora pisala..wybaczcie..
jak tylko bede mogla,to bede zagladala,a teraz juz uciekam,bo zaraz musze isc po smyki do szkoly,no i po paczki..papaski :-)
wlasnie przypomnialyscie mi,ze dzisiaj tlusty czwartek ..pamietalam jeszcze wczoraj,a dzisiaj juz zapomnialam..

moje cwieczenia juz mi ida lepiej i nawet nie jestem taka polamana

a poza tym nic sie nie dzieje,maz po malu przygotowuje sie na sezon wedkowania,dzieciaczki tez dobrze,pogoda sliczna..poczytalam co u was,ale skleroza nie boli i zapomnialam,co ktora pisala..wybaczcie..
jak tylko bede mogla,to bede zagladala,a teraz juz uciekam,bo zaraz musze isc po smyki do szkoly,no i po paczki..papaski :-)