reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam !!
wlasnie przypomnialyscie mi,ze dzisiaj tlusty czwartek ..pamietalam jeszcze wczoraj,a dzisiaj juz zapomnialam..:zawstydzona/y:,ja tutaj nie wiem jak zyje..przed chwila zjadlam kurczaka z salata,ale paczek sie jeszcze zmiesci,:-Dtylko najpierw trzeba kupic,bo za pieczenie sie nie zabieram,bo mam dwie lewe rece.:zawstydzona/y:
moje cwieczenia juz mi ida lepiej i nawet nie jestem taka polamana :-D..no i zaczelam pic duzo wody..wczesniej to tylko kawa,a teraz uzupelniam swoj organizm w wode,nawet smakuje !!
a poza tym nic sie nie dzieje,maz po malu przygotowuje sie na sezon wedkowania,dzieciaczki tez dobrze,pogoda sliczna..poczytalam co u was,ale skleroza nie boli i zapomnialam,co ktora pisala..wybaczcie..
jak tylko bede mogla,to bede zagladala,a teraz juz uciekam,bo zaraz musze isc po smyki do szkoly,no i po paczki..papaski :-)

reklama
jarzebinka ja np szlam juz z wynikiem do lekarza,a badanai robilam bo oliwi ciagle ropka z nosa leciala.

madlen ja to ci zazdroszcze tego fitnesu... tez bym chetnie poszla...

ollka, ale to wykrycie bakterii miało wpływ na leczenie?

madlen
, zazdroszczę i ja.. eh, też by się chciało, a jedyne co mi zostaje na wsi to wiosną rower odkurzyć i zacząć biegać, ale uczciwie mówiąc biegania po prostu nie lubię. tyle, że trzeba zacząć się ruszać.

znów mi szlag trafił skrzynkę pocztową, 2 tyg. się z nimi użeram, non stop niedostępna, do tego mi wyczyścili na niej wszystko!! wpiszę potem nowy adres, bo z tamtym już nic nie chcę mieć wspólnego:wściekła/y:

jakby mało atrakcji dołożyli mi na uczelni przedmioty, godziny, będę więcej w pracy siedzieć, szkoda, że nie ma to przełożenia na kasę.

poza tym podlałam kwiatki nawozem, wiosnę im robię;-), młody ogląda bajkę, zaraz ma wpaść kolega masażysta, i dzionek z głowy..

naja jak bakteria jest wykryta na wyniku dostajesz rozpis jakie grupy antybiotykow na nia dzialaja i wtedy mozna podac cos co napewno pomoze.

kolega masazysta... naja to podeslij go do kolezanekz forum:))

kolega masazysta... naja to podeslij go do kolezanekz forum:))
:tak::tak:,oj taki profesjonalny masazyk by sie przydal..ostatnio mnie moj maz masowal..z bolu to wylam,nic delikatny ten moj maz nie jest,ale on twierdzil,ze ma bolec!!
kupilam paczki,ale juz nie polskie,bo nie bylo..no trudno,bedziemy jesc ich paczki,tez sa dobre ;-)(ale nie tak jak nasze !!)
no ja tez sie ciesze,ze sie wkoncu zapisalam,duzo na miesiac nie wychodzi,(jesli chodzi o kase )a samopoczucie duzo lepsze !!..ja sie tak odstatnio zapuscilam,ze az wstyd !! niby czlowiek duzo nie je,ale tylek rosnie..a teraz bynajmniej mniej jem,cwicze to i kosci sie rozruszaja,bo czasami czulam sie jak taka babcia..w przyszlym tygodniu bede miala spotkanie w sprawie mojego jedzenia...pewnie cale menu do wymiany:-D..na razie jeszcze jem normalnie..ale pozniej...dietka...:tak:

Witajcie,
Ja to od jutra się ograniczam trochę,bo też się rozrastam na boki coś za dużo :-p A tak fajnie po porodzie już schudłam,a teraz się ważyłam i szczęka opadła :/

Współczuję Wam tych zdrowotnych problemów,u nas pewnie też się od września zacznie,także już się boję.Co do migdałów,to u nas w rodzinie jest kilkoro dzieci z usuniętymi.Niby rodzice wierzą,że pomogło.Ja jestem sceptyczna właśnie z powodu tej ingerencji w organizm i tego znieczulenia...ale nie wiem,może jakby Dominik zaczął chorować,to też bym była za...Myślę,że te wymazy z gardła to dobra sprawa,przynajmniej się człowiek dowiaduje,co tam konkretnie siedzi.

Ruszyłam się w końcu z chrzcinami.Kandydaci na chrzestnych się zgodzili,także teraz trzeba załatwić w kościele i ruszyć z przygotowaniami.Najgorzej się boję tej babraniny z jedzeniem,bo z malutkim ciężko szykować....

witam o poranku ze słoneczkiem w tle :-)

jarzebinka ja np szlam juz z wynikiem do lekarza,a badanai robilam bo oliwi ciagle ropka z nosa leciala.

czyli może warto najpierw wymaz potem do lekarza i będzie już diagnoza....pomyślę, tylko kurcze na cały tydzień wyjeżdzam,a wizyta już 15 marca, ale może z wymazem wystarczy wizyta u pediatry a nie koniecznie u laryngologa ???:tak:

jarzebinka witaj! pamietasz mnie... ? :)

pamiętam, pamiętam.......witam się i tutaj ;-)

a co do fitnesu itp. ja mam koleżankę która prowadzi aerobik, chodziłam jeszcze przed urodzeniem Kacperka, potem ...... i w sierpniu podjęłam decyzję, że wracam na aerobik, umówiłam się już z koleżanką że od września wracam i OK, pomyślałam, że jak się umówię to pójdę,ale tyle spraw się nawarstwiło, ze dopiero zaczęłam chodzić od stycznia..... :-)

reklama
Witam z rana :-):-)
Pogoda piękna, słoneczko od rana świeci ale mi się tak źle wstawało że tragedia :-:)-( całe szczęście że jutro już weekend i będzie można sobie pospać :tak::tak:
Co do fitnessu to ja też bym się chętnie wybrała ale jakoś tak samej mi głupio, gdybym miała jakieś towarzystwo to już dzisiaj bym się mogła zapisywać :baffled::baffled: a tak to mi pozostaje kręcenie hula hop i ćwiczenie brzuszków :-D:-D:-D

Do góry