reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie,
.Raczkuje z prędkością auta wyścigowego,wszędzie wstaje,wszystkie szafki otwiera i ogólnie paaadam
.
Korcze jak ten czas leci... he he naprwade trodno uwierzyc bo niedawno rodzilas a tu ja se tak mysle ze ja przeciesz tez a mala juz prawie pol roku...

Podobno dzisiaj w wyborczej jest jakiś test kompetencji przedszkolaka czy się nadaje do szkoły
Madlen to chyba ty pisalas ze gazetke kupilas. MOglabys podac tytul artykulu bo za nic niemoge znalesc go w wyborczej w necie :( A w internecie ogolnie to sciagniecie takiego testu to wszystko za pieniadze :( Jak sie chce to sms trzeba wyslac by dostac kod dostepu. A niemozna poprostu nigdzie tylko poczytac!

A nas dzis slonko choc chlodno. Filip od godz w przedszkolu i mala tez spi juz ponad pol godz. Wiec i czas na neta troche. Jenki pranie trzeba zrobic ogarnac troche... ale chyba najpierw ogarne siebie. Od miesiaca farbuje wlosy i jakos mi to jeszcze niewyszlo. A bylam u fryzjera podciac wlosy i pytala sie czy farbowac ... moglam zrobic i bym miala sokoj ale jednak szkoda kasy na cos takiego. Jak po0jade w czerwcu do polski to se zrobie. Tutaj za sciecie place 20 eu z farbowaniem ponad 40...
Lece milego dnia kobietki!

reklama
Witam sie na chwilke!!
zaraz zmykam bo obiecałam koleżance posiedzieć z malutka(tą 2 miesięczna do której na chrzest w sobotę idziemy;-)),ona chce do lekarza podjechać i jakies zakupy zrobić wiec ja sobie przypomnę jka to jest z niemowlaczkiem:-D:-D:-D...obym sie nie zapatrzyła:szok:!!

wczoraj po południu jak wyszłyśmy z Kajka na dwór...i wyciągnęłyśmy rowerek to myślałam ze wyzionę ducha-2 godziny ganiałam za nią bo jesteśmy w fazie uczenia sie jazdy bez kół bocznych:-D:-D:-D-ale efekt jest i duma nas rozpiera;-)!

jak wróce z niańczenia dzidzi to zajrzę bo muszę rachunki popłacić,a o 15 jede z Kajulka do dentysty bo mamy przeglad,a potem zakupy i o 17 Filip ma basen więc dzionek zleci:-)!
poki co pozdrawiam!!!

ps:czy któraś z Was korzystała z opcji"PŁACĘ Z ALLEGRO"???ja sprzedałam domek teletubisiowy ,i dostałam emaila ze wpłata jest i teraz nie wiem jak to dalej sie odbędzie??przeleją mi na konto??hmmm nie doczytałam chyba i sie zamotałam!
może któraś mnie oświeci??

Witam w kolejny słoneczny dzien :-) Mam nadzieje ze wiosna już nie długo do nas przyjdzie ;-)
U nas b dzie dzień otwarty w przedszkolu ale to jest dla przyszłych rodziców ,dzieci ktore zaczną chodzic od września do przedszkola.Ech ciekawe czy moją Klaudie przyjma????:sorry:5 latki mają pierwszeństwo wiec moze być cięzko.Ja o tyle że mam jeden plus bo jedno dziecko juz uczęszcza do tego przedszkola...

Atfk zauważyłam że dużo osób zaznacza że nie przyjmuje wpłat poprzez place z allegro.Ja kiedyś jak cś sprzedawałam to pamietam jak ktos tak zapłacił to jakoś długo pieniadzę na moje konto wpłyneły. W sumie nie wiem po co to tak naprawde jest, i kto na tym zarabia.Wiadomo ze jak sie nie ma na swoim koncie kasy to sie nie ma. I wtedy czlowiek sie zastanawia czy wyslac paczke czy nie.Tak wogóle to za ile sprzedałaś ten domek jesli mozna wiedziec ,bo nie wiem czy opłaca sie to sprzedawać czy lepiej dac jakiemuś dzieciaczkowi ...Mamy taki sam jak wasz:tak:

Atfk płacę z allegro to musisz sobie ustawić od jakiej kwoty przelewają ci na konto bo to są jakieś limity i jak masz zaznaczoną dużą kwotę to będziesz musiała czekać aż tyle uzbierasz, musisz tam w ustawieniach poszukać, u mnie poprzez płacę z allegro bardzo szybko pieniążki znajdują się na koncie :tak::tak::tak:
I tam ustawiasz czy wypłaty są automatycznie czy na żądanie i czy codziennie czy w jakiś tam dzień w tygodniu
Iwonka ja teletubisowy domek piętrowy sprzedałam przed świętami za 100zł więc myślę że jak wystawisz przed dniem dziecka to nieźle za niego weźmiesz :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
To faktycznie dużo wylicytowali za to:szok::tak::tak:,widziałam nowe za 99zl:sorry: ale teraz nie ma wogole na allegro nowych domkow wiec moze teraz okazja by wystwić własnie.

Ostatnia edycja:
Dziękuje kobietki za odp,muszę poszukać info;-)!!
iwonko domek poszedł za 61 zł,jesteśmy zadowoleni!Wystawiłam licytacje od 45 zł.
Dużo anaconda udało Ci sie wziąć:szok:,ja tez sie rozglądałam na allegro i nowe po 100 nieraz można kupić,udało Ci się!

pozpłace rachunki i zmykam!!
jutro jestem!!

ale pięknie jest u nas na dworze dzisiaj:tak:!

Witajcie,
U nas też pięknie było dziś,ale nim się pozbierałam z chłopakami na dwór,to popołudnie było i się chłodno zaczęło robić :baffled: Myślałam dziś,by jakąś lekką dietę zacząć,a tu mi się przypomniało,że jutro teściowa przecież będzie pączki smażyć,więc będę się odchudzać od piątku :-p:-D

Jarzębinka jak tam dzień otwarty?
Anaconda fajnie,że tyle u Was forumek mieszka.Ja też poznałam tu na bb świetną koleżankę :)Żeby było śmieszniej,pisząc nawet nie wiedziałyśmy,że mieszkamy od siebie 10 min drogi :)I nasze młodsze dzieciaczki mają 4 dni różnicy :laugh2:

Witam w tłusty czwartek! zapraszam na pączki ,faworki.....:-p i kawę :-)

pic11483202191045749944200.jpg

34267_paczki-angielskie---szybkie_0_2.jpg

4cf1349b0006482f499d9f56

kawa.jpg

Ostatnia edycja:
Dzień doberek:-)!!

iwonka wow:-):-):-) ale zaszalałaś!!ja właśnie śniadanko kończę:happy2:!
evelinka TY tym odchudzanie to jak ja...wiecznie coś wypada po drodze:-D,ja chce zacząć moja dietkę(kopenhaska,zawsze robię na wiosnę;-)) ale zawsze cos stanie na drodze:sorry2:-mam ambitny plan zacząć od poniedziałku,bo w sobote mamy imprezke- chrzciny:-)!!

co do tego "płacę z allegro" to juz wszystko wykukałam,pozaznaczałam i mam kasę na koncie;-)- tzn Kajka ma:-D:-D:-D bo to jej domek był!

a tak poza tym to dzisiaj znowu mroźno i słonecznie wiec pewnie po południu jak szkraby wrócą ze szkoły uda sie pospacerować:tak:!pewnie Kajcie znowu rower bedzie targała:-D!

no a z innych...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Filip znowu wstał z bólem gardła:-(-rece mi opadły jak to usłyszałam i juz jestem pewna ze znowu będzie miał jakies gardłowe sprawy-ehhhhhhhhhh załamka normalnie,a 2 tygodnie temu był na antybiotyku na anginę właśnie:baffled:,dobrze ze we wtorek mamy wizytę u laryngologa:blink:!!
któres z waszych dzieci ,bądź znajomych miało takie nawracające choroby gardła??no nie wiem anginy,zapalenia gardła,problemy z węzłami?i jak sie miał do tego ten sławetny trzeci migdał??ehhh

reklama
Witam z rana :-):-)
Co do teletubiowego domku to faktycznie dużo udało mi się za niego wziąć ale to chyba dlatego że to było przed świętami a domek był niezniszczony i z oryginalnym pudełkiem - w sam raz na prezent :tak::tak::tak:
Atfk mojej koleżanki córcia miała takie ciągle nawracające choroby ale to w pierwszym roku jak do przedszkola poszła i to nie miało nic wspólnego z powiększonym trzecim migdałem :no::no:

Do góry