reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

.bedzie mnie teraz mniej,bo od dzisiaj zaczelam fitness.....trzymajcie za mnie kciuki !!

kciuki zaciśnięte........ wytrwałości ....... ;-)

Piękny dzień się u nas zapowiada.Myślicie,że już śniegi za nami? Oby :tak:

słyszałam,że wiosna już się zbliża i już ptaszki do nas wracają, a one chyba wiedzą co robią, więc chyba już po zimie ...... :-)

Podobno dzisiaj w wyborczej jest jakiś test kompetencji przedszkolaka czy się nadaje do szkoły, tak dziewczyna pisała na styczniówkach :tak::tak: mam zamiar kupić tą gazetę i poczytać :tak::tak::tak: [/B]

kupiłam .... są tu opisane umiejętności jakie dziecko powinno posiadać i jak je sprawdzić: np:
samoobsługa czyli ubieranie się , zapinanie guzików...
dojrzałość fizyczna czyli wytrzymałość i sprawność, wchodzenie na drabinki, schody, równowaga, jazda rowerem
sprawność dłoni
dojrzałość poznawcza
rozwój społeczno-emocjonalny
;-)

czyli można poczytać, co dziecko powinno umieć.......

reklama
dzisiaj mezus w domu,wiec on poszedl z dziecmi do szkoly,a ja szybko na bb :),z resztka kawy i zaraz smigam cwiczyc..wczoraj padlam jak niemowle:-D ,a polamana jestem..kosci mam tak zesztywniala,normalnie jak babcia.:zawstydzona/y:dzisiaj nie moglam zejsc ze schodow..
u nas piekne slonce,moja corcia wczoraj szla ze szkoly na krotkim rekawku..bo wszystkie dzieci tak chodza,to on a tez !!!a jak mlody to zobaczyl,to tez zaczol sie rozbierac..zimno nie jest,ale bez przesady..awantura wczoraj byla na ulicy,ze hej..dziecko mysli,ze jest madrzejsze od mamy i nie przekadasz..ja sie kiedys wykoncze z tymi moimi diablami. a tak w ogole,to mam dzisiaj 3latka,jak mieszkam w Belfascie.:tak:,niby malo,ale dla mnie duzo..a kiedy to zlecialo,to nie wiem?

madlen, to u was święto dziś.. pewnie 3 wspaniałe lata za wami, życzę wielu jeszcze lepszych:tak:

w ogóle witam wszystkie, nie nadrobię, bo niestety nadrabiam robotę. odkąd wróciłam do Polski siedzę przy kompie i piszę. oczywiście nie licząc czasu spędzanego z Maćkiem;-) mam wiele zaległości, a tu jeszcze w weekend nowe zajęcia będę prowadzić, trzeba się przygotować.. Maciek w domu, bo znów katar i kaszel, temperatury nie ma, więc pewnie zaraz pójdziemy na spacer. słonko wiosenne, tylko wiatr wciąż zimny. ale co tam, jak mówiono w Kijowie zamiast 'dzień dobry' - 'wiosna i tak przyjdzie!':-D

Madlen ty 3 lata w Belfaście a nam 16 lutego minęło 3 lata tutaj w Lublinie :-D:-D:-D
Naja nadrabiaj, nadrabiaj my na ciebie zaczekamy :tak::tak::tak:

jestem kobietki,ale szalałam z porządkami w ubrankach dzieci;-)!!
kawe dopiero robię ale jestem!!
u nas dzisiaj mróz:szok: i słonko wiec może koło południa sie ociepli:-D!!

WITAM WAS!!WSZYSTKIE!

Hej ,hej ! Witam :-)
Moja mama już wyjechała...
W poniedziałek mamy dzięn otwarty w szkole ,dzieci w tym czasie beda miały zajęcia z nauczycielami:tak: a rodzice beda oprowadzani po szkole itd...A tak to nic poza tym ,nowego.Wszyscy zdrowi.:tak:Byliśmy dziś w Ikea i były obiady z dwoch dan za 5 zł(pomidorowa z makaronem i schabowy z ziemniakami lub frytkami);-)

reklama
Witam z rana :-):-)
Tak na szybko bo dzisiaj przychodzą do mnie koleżanki bb-owe :tak::tak: oj na poplotkujemy się chyba za wszystkie czasy, a swoją drogą tutaj w Lublinie to fajne towarzystwo się zrobiło właśnie z forumowych mamusiek i co chwila się ze sobą spotykamy :tak::tak:
U nas w przedszkolu mają w kwietniu zrobić takie dni otwarte gdzie rodzice mają obserwować jak zachowują się dzieci w grupie, jak się bawią - jak dla mnie super sprawa bo jeszcze nigdy tak nie było :no::no:

Do góry