reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witajcie,
Ostatnio ciężko posta skrobnąć,bo przy malutkim to i tak rąk brakuje.Raczkuje z prędkością auta wyścigowego,wszędzie wstaje,wszystkie szafki otwiera i ogólnie paaadam :-D
Dzisiaj muszę zajrzeć do przedszkola koło nas dowiedzieć się,czy jest tu jakaś szansa z zerówką?Na żadnych stronach szkół nie ma informacji na temat zapisów,ale chyba tak jak do przedszkoli są od jutra :confused: To jest to,że w pobliżu nie znam nikogo z dzieckiem w tym wieku,to dowiadywać się trzeba samemu.

Atfk fajnie,że sie dobrze bawiliście.Ja jakoś nie mam przekonania do polskich komedii.

reklama
i ja się witam poniedziałkowo.....:-)ale od rana w pracy taki rwetest, że dopiero teraz znalazłam chwilkę aby zajrzeć i się przywitać.... :-) do tego muszę myśleć przyszłościowo i zrobić prace na kolejny tydzień, gdyż wybieram się na urlop i nie chciałabym aby coś czekało nie załatwione....:-D

madlen gratki dla dzieciaczków ;-)

evelinka, a jak stanie na nóżki to wcale lżej nie będzie ...... wytrwałości :-) wtedy dopiero ciekawość świata, pomysłowość i akrobatyka dają się we znaki

Hej kochane!
Zagladam na chwilke. Z Maciejem lepiej ale Anie cos mi rozbiera. Maz na razie do pracy pojechal zobaczymy co dalej..............
Anakonda ja mam to samo niby dzieci nie rosna a wciaz sie im ubrania za male robia...moze sie w praniu kurcza??? ;-) :-D

Pozdrawiam wszystkie i zagladne wieczorem

wpadam na chwilke,bo dopiero przyszlam do domu,a za godzinke musze jeszcze isc po moja Martyne.bedzie mnie teraz mniej,bo od dzisiaj zaczelam fitness...do poludnia mnie nie bedzie w domku,takze bede zagladala popludniami,jak mi tylko czas pozwoli..ale bede myslala o was !:tak:
padam...niby duzo sie nie cwiczy,ale sa tak ulozone,ze 3 kolka i masz dosyc !!! czuje jak mnie wszystkie miesnie bola,az sie boje co bedzie jutro..mysle ,ze dam rade..trzymajcie za mnie kciuki !!diety jeszcze nie robie,dopiero od przyszlego tygodnia,bo instruktorka musi zobaczyc,co,jak,kiedy i ile jem..i wtedy powie,co robie dobrze,a co zle i mi ulozy moje menu..ale od jutra juz musze wszystko,co zjem czy wypije,zapisywac..oprocz cwiczen mam jeszcze spacerek,okolo 50 min.w jedna strone,a wczesniej jakies 20 min.z dziecmi do szkoly..!!oby tylko wytrwac i sie nie poddac !!:tak::tak:

dzien dobry

mnie mnie mniej bo mama w domu to korzystam... jutro oddelegowuje mloda do przedszkola i bedzie troche luzu.
madlen super ze fitnes zaczyansz... takie spacerki dlugie tez sa fajne:)
ja zawsze jak mam czas to wmaire chodze wszedzie w poblizu pieszo, i wtedy sie fajnei czuje.

Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj na wieczór dopiero wróciliśmy od mojej mamy więc nie było czasu zajrzeć a dzisiaj z rana do gina byłam umówiona i potem zakupy i tak zleciało. :tak::tak:
Madlen zazdroszczę tego fitnessu, chętnie sama bym poszła tylko towarzystwa mi brak :-:)-(

Jarzębinka ja tam wcale nie narzekam.Wiem,co mnie czeka :-) Czasami jest ciężko,ale malutki w tym poznawaniu świata jest rozbrajający ;-)
Madlen widzę,że się porządnie zawzięłaś :) Pierwsze dni najgorsze,ale szybko się wprawisz :tak:

A ja po wizycie w osiedlowym przedszkolu.Dyrektorka (bardzo miła zresztą kobieta) uświadomiła mnie,że tutaj tylko płatna całodzienna zerówka wchodzi w grę.Więc podanie muszę złożyć do punktu przedszkolnego przy podstawówce.Problem w tym,że do tej pory waham się między dwiema i ciężko decyzję podjąć....A czasu coraz mniej :(

reklama
Ja też witam z kawusią :tak::tak:
No mam nadzieje ze jak ten śnieg już stopnieje to będzie koniec zimy :tak::tak:
Podobno dzisiaj w wyborczej jest jakiś test kompetencji przedszkolaka czy się nadaje do szkoły, tak dziewczyna pisała na styczniówkach :tak::tak: mam zamiar kupić tą gazetę i poczytać :tak::tak::tak:

Do góry