Naja mam duzy problem bo gdzies sie leje woda...Kiedys w tym mieszkaniu nie bylo lazienki i robil mi ja moj tato,instalacja byla z plastikow,tzw klejona. Gdzies jest prseciek bo dookola mam mokre sciany.Wiec klopot duzy.Sciany gipsowe wiec i tak do wymiany ,wszystko do wymiany a kupe kasy w ta lazienke bylo wsadzone.
Najlepsze jest to ze teraz musze na szybko w ciagu tych dwoch dni miec jakis plan,czy lazienka zostaje tam gdzie byla czy zamienic ja z kuchnia,wtedy kuchnie mialabym wieksza a lazienke mniejsza.Mam troche nie ustawne mieszkanie i z ta lazienka problem.Teraz jest spora,tzn wystarczajaca i miesci kibel,duza kabine 90tke pralke,umywalke..w opcji gdy bym ja przeniosla (o ile wogole sie da jesli chodzi o odplyw)na strone gdzie jest kuchnia to wtedy pralka by juz nie weszla.Po drugie obecna kuchnia jest jakby polaczona z pokojem bo rozwalilam sciane bo byla slepa kuchnia i zrobilam w tym miejscu mini barek a jak zamienie to wtedy znow bedzie slepa (no chyba ze kolejna sciane zburze) ale chyba juz nie chce laczonej z pokojem.Kuchnia jest na przeciw lazienki tak dla jasnosci.
NIe wiem czy mnie ktokolwiek zrozumie z tego pisania mojego ;-)
Acha przepis mozesz wrzucic.
Zapomnialam napisac ze ja uwielbiam kompot z suszu zupe grzybowa mniam.i rybe po grecku tez nawet ;-)
Gra fajna z tymi literkami
,ja myslalam o
scrablach dla dzieci bo kiedys Vanesska grala u kolegi i bardzo jej sie podobaly.
Matko wogole ona chce wszystko na gwiazdke,tylko skad tu brac pieniedzy tyle.
Bo chcialaby klocki
lego duplo te co reklamuja z ZOO
ten
sklep tez jej sie podoba ....
to tak z tych drozszych prezentow a gdzie reszta.
no ale nie dostanie niestety tego wszystkiego
EDIT:
Acha przypomnialo mi sie ze chyba tescie gdzies wyjezdzaja na wieta wiec swieta beda u mnie w domu :-) Nawet sie ciesze bo moj R to taki bardzo zwiazany z rodzina swoja ze troche musi zerwac tej pepowiny.Kiedys na haslo ze jedziemy na swieta do mojej mamy (mieszka na stale w Czechach) to powiedzial ze jak to,on ma zsoatwic swoich rodzicow w wigilie????? No szok,myslalam ze go ukatrupie.Wiec dziewczyny ,jak znacie to przepisy wrziucajcie tu czy na osobny wateczek kulinarny bo i mi sie przydadza,no chyba ze pojdziemy do ciotki na swieta.;-)