witam o poranku - mroźno ale będzie słonecznie ...... :-)
madlen, placków nie było, bo starszy zażyczył sobie naleśniki, więc było w ten deseń, ale dziś piątek więc może placki dziś.....jeszcze zobaczę, czy będzie natchnienie.....
muminka, pokaźna ta lista prezentów.......ale racja w tym jest,że powinien to być prezent, który będzie takim prezentem do końca życia ;-) moi dostali od teściowej właśnie takie pamietniki, które teraz staram się systematycznie uzupełniać, do 5 roku, potem będzie fajna pamiątka :-) wklejam tam wszystkie pierwsze razy - bilet do kina,wejściówka na molo, opaska z rączki ze szpitala, pierwszy ścięty kosmyk włosów....pierwsze słowo, kroczek, ........ :-) a podobne ręczniki robiłam małym sąsiadkom na urodziny, tez fajny prezent..... :-) w Poznaniu w większych marketach są punkty, gdzie haftują takie ręczniki na poczekaniu.....
zuzkus, zdrówka dla Macieja
anaconda, więc tylko pogratulować tak rezolutnej córci.....
PS.a wczoraj pisałyście tyle o porządkach, więc .........M z Kacperkiem wybrali się na sanki, to skorzystałam, że mały ruch w chacie i tez ogarnęłam, głownie to podłogę, mam mieszkanie do tego psa, więc było co sprzątać, ale potem było miło zasiąść do obiadku ..... :-)czysto i błyszcząco .....żadnych śladów, sierści ..... ;-)