reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Naja to udanego plotkowania zycze :tak:
wrzucilam jedna fotke ,coprawda stara,.bo zwakacji,ale tak mniej wiecej zebyscie zobaczyli jaka jest roznica wzrostowa miedzy moimi szkrabami..musze pozgrywac fotki do kompa i porzadek z nimi zrobic,bo mam bajzel.:zawstydzona/y:
ja koncze kawe i tez zaraz mykam sprzatac,bo czas ucieka i nic nie zrobie..
aaa,chyba wam nie pisalam..w Belfascie,kranda dzieci !!!!wiec teraz po Martyne musze chodzic,bo sie o nia boje.kolo mnie na razie jest cisza,ale kolezanka ,ktora mieszka w innej czesci mowila mi,ze mieli juz zebranie w szkole,zeby uwazac na dzieci !!cale miasto w kamerach,a dzieci gina..co to sie dzieje !! strach sie bac.

reklama
ja też sie pokazuję na chwilkę!!!
mężusia miało nie być ale jest więc stąd moja nieobecność;-) ,do tego mam w domu synko mojej przyjaciółki więc młodzież okupuje kompa ale jutro wszystko wróci do normy:-D i zjawię sie z rana!!
a zaraz zmykam na zakupy i może na solarke wskoczę:rofl2:...u nas dzis mroźno -15 było rano teraz pewnie mniej bo przepiękne słonko:tak: ale i tak można odczuć mrozisko!

naja milego plotkowania.

a ja sie wylaczylam na chwile bo sie strasznie wkurzylam... mialam spiecie z bratem bo on za cholere nie potrafi zrozumeic ze wyprowadzil sie od rodzicow kilka lat temu... i przychodzi i mi sznupie w meblach... wyjechalam dzis na niego bo to przegiecie... jeszcze troche i miw domkumentach bedzie grzebal... dzis to nawet do kompa chcial sie dobrac...

ogolnie strasznie mnie wkurza... nie wiem dlaczego ale mam na niego straszna alergie ostatnio

Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj przejechałam się do leclerca i kupiłam przy okazji Mai kurtkę wiosenną więc wiosna ma już szybciutko przyjść :tak::tak:
Madlen to dużego chłopaka masz w domu nie ma co :szok::szok:
Naja twój też duży ale o tym to już kiedyś pisałyśmy :tak::tak:
Co do porywania dzieci to ja czasem się zastanawiam kiedy przyjdzie pora że puszczę Maję samą do szkoły bo teraz to sobie tego nie wyobrażam, no chyba że na wieś życie nas zmusi wrócić to wtedy chyba wcześniej się na coś takiego odważę :baffled::baffled:
Ollka opiernicz brata porządnie, nie jesteście już dziećmi i każdy ma prawo do prywatności, co to za maniery żeby ci w meblach grzebać

Olka tez bym sie wkurzyla !! sama nikomu nie grzebie i nie chce aby ktos mi grzebal ! moja jedna siostra jest taka...dlatego czasami jej nie lubie,
a ja troche ogarnelam,odkurzylam ale tak z grubsza,bo nie mam natchnienia na wieksze porzadki..wypadaloby jeszcze okna umyc,moze jutro?
Anaconda,moja Martyna chodzila juz sama i jka do tej pory nie balam sie az tak bardzo,ale teraz..nie ma mowy,ze pojdzie sama !
my czesto z dzieciakami rozmawiamy,ze niewszyscy dorosli sa dobrzy,nie mowimy im szczegolow,ale tak mniej wiecej.niby wiedza ,ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz.
kiedys ogladalam taki program...mloda dziewczyna czekala na winde..i pokazywali,jak w srodku byl,starszy pan,narkoman,pijany mezczyzna itd..laska nie wsiadala bo sie bala..na koniec byl mlody,przystojny pan z teczka..dziewczyna weszla do windy a on ja zgwalcil..

anaconda to przywoluj juz wiosne, ja tez mam dla malej taka ciepla bluze, fajna, niedawno kupilam, no i buty tez mamy wiec jak dla mnei wiosna tez juz moze byc:)

ja to chyba oliwi za szybko samej nei puszcze... za daleko do szkoly mamy.

ja sie strasznie wkurzylam bo jak dla mnie to przegiecie... tymbardziejze od dawna tutaj nie mieszka wiec nie ejgo interes co gdzie jest...
do pomocy jets ostatni ale do sprawdzanai pierwszy... i powiem szczerze nie wiem jak mu wjechac na ambicje... nic nie dziala... a dotego jego corcia zaczyna robic dokaldnie to samo...

Olka a moze zapytaj sie go,czy mialby ochote abys ty przyszla do niego i mu katy ogladala?,jak powie nie,to mu powiedz,ze ty tez tego nie lubisz.,ze juz tutaj nie mieszka i nie podoba ci sie,ze zachowuje sie tak,jakby byl u siebie !! a coreczka moze miec to w genach po tatusiu.
mialam w domu dzisiaj czworke dzieci,ale byla taka cisza,jakby nie bylo zadnego :-D
a teraz moje wcinaja kolacje i zaraz ida do kapania.

madlen 4 dzieci i cisza, super:)

co do mojej bratanicy, po prostu oni jej na to pozwalaja i nie widza w tym nic zlego... nawet juz spiecie mielsimy bo ja majce zwracam uwage ze nie wolno tak robic.

mnie od jutra bedzie mnie bo na kilka dni bedzie moja mama. jestem ciekawa czy bedzie zaskoczona efektem remontu o ktorym nic nie wiedziala:)

Witam z rana :-):-)
A u nas w przedszkolu dzisiaj zebranie podsumowujące pierwsze półrocze więc trzeba będzie pójść :tak::tak::tak:
A poza tym mam męża w domu więc raczej przed kompem sobie nie posiedzę :-D:-D:-D
Ollka nie chcę psioczyć na twojego brata bo go nie znam ale niestety są ludzie bez wstydu i do takich to nawet jakbyś 100 razy mówiła to i tak nie dotrze :angry::angry::angry:

reklama
Do góry