jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
wczoraj go wazylismy i wiecie ile wazy...36kg !!! ale nie widac tego az tak po nim..fakt duzy jest,ciezki tez,bo ja juz go na rece nie wezme,ale bylam pewna ,ze jego waga jest troche mniejsza.
waga całkiem spora, mój waży tylko ok. 20 kg, a wzrostem należy do średniaczków..... ;-)
aaa,chyba wam nie pisalam..w Belfascie,kranda dzieci !!!!wiec teraz po Martyne musze chodzic,bo sie o nia boje.kolo mnie na razie jest cisza,ale kolezanka ,ktora mieszka w innej czesci mowila mi,ze mieli juz zebranie w szkole,zeby uwazac na dzieci !!cale miasto w kamerach,a dzieci gina..co to sie dzieje !! strach sie bac.
i oby na cisy w waszej okolicy się skończyło.... bo tak to strach się bać....

A u nas w przedszkolu dzisiaj zebranie podsumowujące pierwsze półrocze więc trzeba będzie pójść![]()
u nas takie zebranie będzie 28 lutego i wtedy też będzie rozeznanie idzie dzieciaczków zostaje w przedszkolu w 6-latkach a ile idzie do pierwszej klasy :-)
Witam się![]()
i ja się witam :-)
nie zaglądałam, bo młodszy mi gorączkował, a efektem są kolejne 2 ząbki, niestety ząbkowanie przechodzi na stanach podgorączkowych, czyli nie chodził do żłoba tylko z mamą w domu

a teraz w pracy nadrabiam zaległości i zaś czasu na BB mało, ale udało mi się chociaż nadrobić zaległości i będę na bieżąco.... :-) a u nas też mroźno ale ślicznie bo biało i słonecznie :-)