reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
ja jestem:)
pozniej bede sprzatac...

dobra,to teraz klikamy,a pozniej sprzatamy..ja musze dzisiaj poodkurzac,bo juz nie moge na to patrzec,a poza tym popludniu bede miala dwojke dzieci wiecej,a jedno z nich to alergik ,wiec zadnego kurzu nie moze byc ! ide wkoncu zrobic sobie kawe,bo jeszcze jej nie zrobilam.

to ja sie chociaz przywitam, wifi zlapalam i zanim pojde na kawe z kolezanka mam cywilizacje;-) eh, mam na kawe i zakupy nieco ponad 4 godz., a siedze i pazury maluje. i wymyslam co mlodemu przywiezc z podrozy, koncepcji brak, kasy w sumie tez.. u nas tu zimno, Dniepr skuty lodem, zima w pelni, ale za to slonecznie.

a u nas cieplo,bardzo cieplo..musz ewyciagnac z szaf wiosenne kurtki,bo dzisiaj jak szlismy rano do szkoly,to mlody byl caly mokry. wczoraj go wazylismy i wiecie ile wazy...36kg !!! ale nie widac tego az tak po nim..fakt duzy jest,ciezki tez,bo ja juz go na rece nie wezme,ale bylam pewna ,ze jego waga jest troche mniejsza.
naja fajnie,ze do nas zajrzalas !!

madlen, wielki ten twój 'maluch':-D moje młode waży 27 niecale i mówię jak go próbuję podnieść, że to prawie tyle co maly słoń;-) a ile Hubert ma wzrostu? też jest taki wysoki?

no ja zaglądam, bo bb to już nałog po prostu. ale muszę się jakoś do ładu doprowadzić i wyjśc wreszcie na miasto..;-)

Naja moj Hubcio jest najwyzszy w klasie !! ale ile dokladnie ma,to nie wiem,musialam bym spojrzec na ile ma bluzki albo spodnie.a tak apropo ubran to kupuje mu na 8-9 lat !! bo te mniejsze sa za male..facet z niego jak diabli..po tatusiu !!stope tez ma duza,bo rozmiar UK ma 13 !! tyle co Martyna,a ona jest 3 lata mlodsza !!!:-D,a jak na nich spojrze,to wygladaja,jakby byli wjednym wieku .
zobacze czy mam jakies zdjecie jak sa razem i wam wrzuce,tylko to nie bedzie to swieza fotka,bo nie mam zgranych wkompie wszystkich zdjec,ale cos tam znajde.

faktycznie wielki facet:-D z rozmiarowką wyspiarską nie mam od dawna do czynienia, więc nie wiem, co bym kupowała Maćkowi. w Pl nosi ubrania zwykle na 134, buty 33 - 34, zależy jaka firma. ostatnio miał 127 cm wzrostu, ale coś mi się zdaje, że podrósł, bo znów ma za krotkie wszystkie spodnie.. fajnie jak chłopiec jest duży, bo dla dziewczynki to kłopot. choć za wysoki facet to też problemy i szukanie potem ubrań w sklepach dla koszykarzy;-)

no ja z grubsza o dziwo ubrana. porządny makijaż zostawiam na później, przed wyjściem służbowym, a teraz pomału zbieram się na kawę.. wieki już kumpeli nie widziałam, kontakt na tel. i net to nie to samo, więc się ciesze że jest okazja by pogadać. u mnie już po 12.00 chwilka, więc zaraz trzeba by wyruszyć.. co prawda to tylko parę metrow do przejścia, ale zanim w ogóle wyjde..:-D

reklama
Witajcie,

Madlen widocznie to jest kwestia budowy,że tyle synuś waży.Mój chudzielec prawie połowę mniej-19 kg :-) Za to mniejszy jeszcze roczku nie ma a 12,jest co dźwigać,a też po nim nie widać aż tak.
Ciepełka zazdroszczę.U nas kolejny dzień mroźno :baffled:

Do góry