reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

ELIZA albo Ty jesteś bardzo młoda albo tak sie dobrze trzymasz!!jak patrze na tą fotkę co wstawiłaś ze swoimi szkrabami to...nie wyglądasz na mamuskę 3 dzieci:-):-):-)!!

madlen na zakupy jazda!!!hihihih ja to jakaś niezdecydowana ostatnio jestem...mialam sobie traki sweterek kupić -nawet Wam linka pokazywałam ale jakos nie mogę sie zebrac;-)
w sobotę byliśmy w kinie w wielkiej galerii handlowej i wdepnęlismy to tu to tam a mnie szlag trafiał jak po tych sklepach chodziłam,taki rozp...el na tych ladach,wszędzie niby SALE:-D SALE:-D a ceny jak z marsa!!ehhh
lubię kupować ale nie dla siebie!!

reklama
no to ja sie motywuje, jutro mam w planach pochodzic po sklepach jak mi czasu wystarczy, druga rozmowe mam o 11 a tow samym centrum, sklepow pod dostatkiem:)
ide okapac mala i polozyc ja, strasznie mnie glowa boli...

Witam z rana i na kawkę zapraszam :-):-):-)
Dzisiaj mam w planach do biedronki się przejść no a wieczorkiem do teściowej jedziemy więc przez weekend mnie nie będzie :baffled::baffled:
U nas znowu trochę posypało śnieżkiem :tak::tak::tak:

witam kobitki, ja to dziś najwyżej na herbatkę miętową chętna:baffled: zaraziłam się od młodego i spędziłam wieczór brzydko mówiąc rzygając jak kot. wszystko nie boli i ledwo siedzę, a jutro zaliczenia i muszę studentom prace sprawdzać.. no i najgorsze że nie pochoruję jak człowiek, tylko jutro do siebie na uczelnię, a stamtąd w niedzielę raz jeszcze do Poznania, załatwić wszystko do końca. eh. zawsze nie w czas.

anaconda, dzięki:-D zupełnie znów zapomniałam, a jak to od razu nawet wirtualna roślinka poprawia humor:-D

i ja także Agnieszkom jakie tu dziś zajrzą życzę mnóstwa uśmiechu, optymizmu i miłości każdego dnia:tak:

naja my tu kachana miałyśmy wirtualną flaszeczkę obrobić a Ty bdulko:eek: ledwie zywa!!!ehhh dziadostwo!!współczuję!!wracaj do formy!!

anaconda dziękuję za życzenia w swoim imieniu;-)

właśnie rodzice moi wpadli z życzeniami-wracajac z zakupów

zaraz muszę sie wziąć za podszykowanie skrzydełek,na 11:45 jest akademia dla babć i dziadków w szkole szkrabów więc muszę podjechać!to pierwsze występy KAJCI;-) przed dużą publika!!musiałam ja puścić do szkoły mimo wczorajszej niedyspozycji-kaszle brzydko i ma takie nawroty stanu podgorączkowego,ale akademia dla Babć i Dziadków najważniejsza;-)

atfk, ale wirtualna flaszeczka nie ucieknie;-) jest tyle okazji każdego dnia;-)

ja się użeram ze studentami. żal mi ich, ale czemu to sobie robią nie wiem - przysyłają mi prace na ostatnią chwilę, dzień, dwa przed zaliczeniem, a jeszcze skopiowane z netu. i po co to.. nie postawiłabym oceny niedostatecznej za pracę własną, nawet gdy miałaby błędy, a tak.. eh...

młody też w przedszkolu, choć wolałabym, żeby nie szedł, ale również Dzień Babci i Dziadka dziś i nie chciał słyszeć o siedzeniu w domu. muszę zadzwonić do prababci i jej przypomnieć, bo osobście się do niej nie dowlokę.

reklama
Do góry