reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Ja też rocznik 78 jak Iwonka :tak::tak::tak:
Pierwsze dziecko w wieku 28 lat no i na gwałt trzeba by drugie robić bo już 33 mi stuknie w tym roku :szok::szok::szok:
A co do najodpowiedniejszego wieku na dziecko to zależy od osoby :baffled:

reklama
Anaconda a chcecie drugie??

ja wlasnie doczytalam na necie w gazecie wyborczej ze radni u nas zlozyli oficialne pismo do prezydenta w sprawie oplatw przedszkolach, zeby zostaly obnizone do 1.1 zl za godzine, no i podobno jest juz petycja rodzicow,w naszym przedskzolu jeszcze jej nie ma... ciekawe czy sie pojawi

caly dzien bylam odcieta od neta..juz myslalam,ze mi laptop wysiadl,albo ladowarka zastrajkowala..chcialam wlaczyc a tu smroood...feee,wystraszylam sie i wszystko powylaczalam ..zla jak nie wiem !!ale na szczescie okazalo sie,ze spalilo sie zasilenie od rutera od internetu..ufff,maz na razie podlaczyl swoj,a w tygodniu zadzwoni do nich i dadza nowy..kamien z serca..
bylam dzisiaj na zakupach i dorobilam sie nowych bluzek,przy okazji kupilam mojemu Hubciowi ,bo on mi tak urosl,ze te z zeszlego roku sa zaciasne..
uciekam,milego weekendu dziewczyny !! :)
naszym Agnieszkom zycze wszystkiego najlepszego !!!!

WITAM!!
zaglądam na chwilkę przy śniadanku!
dziękuje wszystkim za życzenia imieninowe:-D!
imprezki w sumie nie robiłam bo nigdy nie proszę na imieniny-rodzice zajrzeli do mnie rano z zyczeniami,teściowie w południe na kawke i ciasto a wieczorem nasi przyjaciele,posiedzielismy i było miło jak zawsze;-)!!

Kajka kaszle jak najęta,wczoraj zajrzałam z nią do lekarza co bymn na weekend nie miała przykrych niespodzianek,ma zaostrzony szmer w oskrzelach ale ogólnie oki,dostała syropek przeciwzapalny i mam nadzieję ze do poniedziałku jej przejdzie!

Fifi wybyl od rana zukochanym dziedkiem(moim teściem)!wymieniają coś tam w aucie.
Mężuś na służbie od 6,a ja zaraz głowę wysuszę,odkurzę i polecę do teściówki na kawę.

po południu jedziemy do bratanicy mojego mężusia na urodzinki

co do tematu wieku to ja jestem 81 rocznik;-),wyszłam za mąż w wieku 21 lat rok później urodził sie Filip ,a Kajeczka po 3 kolejnych latach,dziś czuje sie młodo patrząc na moje szkraby które sa już takie duze:-)-cieszę sie ze tak sie to potoczyło,tak jak chciałam!Gdy mi stuknie 40 moje dzieci będą niemal pełnoletnie.Odchowałam dzieciaczki,zdobyłam upragniony zawód,teraz one do szkoły a ja do pracy:-)!!
Wszyscy mi mówią ze nie wyglądam na swoje latka...a to pewnie dlatego ze tak sie czuję!!i tak trzymać!!

ehh ale sie rozpisałam!!
pozdrawiam i miłego weekendu życzę!!

i ja dziękuję za życzenia:tak::-D

no i zamiast do pracy dzwoniłam dziś rano powiedzieć, że będę jutro.. o 4.00 obudziłam sie z taką gorączką, że nie mogłam przestać się trząść pod kołdrą o kocami. apap jakoś pomógł i teraz czekam co będzie jak przestanie działać. mam nadzieję że mi minie, bo jutro chcę jechać zaliczenia powpisywać. co za paskudztwo... normalnie pewnie bym nie przejmowała sie, ale chyba jak się człowieka nasłucha o powikłaniach po grypie zaczyna się bać.

ja to wam dziewczyny zazdroszczę, młode, wszystko przed wami.. jestem rocznik `77 i zegar biologiczny już dzwoni na alarm, a tu nawet życie nieuporządkowane. ale co tam, co ma być to będzie;-)

a wiecie, przez okno widziałam właśnie klucz ptaków!

naja to zdrowiej tak kochana!!ehh paskudztwo jakies Cie dopadlo wrrrrr!!!wygrzej sie i na pewno bedzie lepiej!!!
ZDRÓWKA!!!

Witajcie :))
spóźnione życzenia Imieniowe dla naszych Agnieszek

ja rocznik 82 i juz tez jak ATFK dzieci duże będa jak będe meić 40
u nas tez lekkie choroby zrobiłam sok czsnkowy cebulowy Maks zaraził Zuze i tak błedne koło ale kurde po weekendzie dzieci do dziadków mają jezdzic bo mamy z mężem 2 zmiene jemu nie zgodzili sie by chodził na nocki bo by był sam na hali a prad leci ogrzewanie ale trudno szukam tu opiekunki na co 2 tygodnie wrazie co by nei wozic tak dzieci non stop
Naju zdrówka teraz taka pogoda bo raz zima a raz prawie wiosna sie szykuje ponoć już jakis Bocian przyfrunął

reklama
atfk, chciałabym, bo naprawdę chciałabym jechać do pracy. wiem ile mam tam do zrobienia.. ale cóż, pojadę najwyżej drugi raz w tygodniu i postaram się zrobić to co miałam na dziś w planach. kłopotliwe to o tyle, że muszę wtedy dodatkowo kasę na bilety wydać, ale trudno.

agatulka, dzięki za życzenia! i dla was też zdrowia. tak to jest z tym zarażaniem, u nas też jedno od drugiego w domu łapie.

Do góry