reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

naja pewnie ze nie ucieknie...i mocy nabierze:-D:-D:-D
eliza no to pochwal sie rocznikiem...tylko nas nie zwal ze stołków:-):-):-)

reklama
nooo:laugh2: o mały włos...hiiihii na tyle wyglądasz! a przy szkrabach jak siostra:-):-):-)- szkraby maja młoda mamusie!

kochane ja muszę zmykać!!bo ma robotę której nikt za mnie nie zrobi!!
pozdrawiam póki co!!

to dobrze atfk ze na tyle wygladam :-) wstawilam suwaczek dla jasnosci;-)
a wy ile macie lat jesli mozna wiedziec?:-)

Ja w domu mam juz sprzatniete, itd wiec mam luzik, zaraz miki idzie spac a hania konczy laurke dla prababci :-)

Oo dokladnie:-) dzieciaki do przedszkola a ja do pracy;-)

Nom lece wlosy wysuszyc i zupke zagrzac dzieciakom:-) ale dzis mam leniwy dzien... wsio z rana zrobilam i teraz sie nudze:-D

Kochane Agnieszki wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń!

storczyk.png

Ja jestem rocznik 78;-) jestem zdania żeby rodzine zakładac jak najwczesniej:tak: mi sie nie udało wczesniej z różnych powodów i pierwsze dziecko urodziłam majac 27lat.Ale chciałabym miec to co mam ale z 8 lat mniej.....:-p;-)
Tak mi sie wydaje że czym wczesniej ma sie dzieci tym dłużej sie z nimi na tym świecie jest,a co takie dzieci maja z rodziców jak je urodza matki kolo 40tki albo i po?:sorry: a tak to jeszcze z dziećmi na dyskoteke mozna pojsc:tak::-D:-)

dzien dobry
my juz w domu, bylam na rozmowach... szkoda czasu, gdyby prawde pisaliw ogloszenaich to by ludzia problemow nie robili...
Elizka to faktycznie mloda jestes, ale ja tez uwazam ze lepiej miec dzieci wczesniej, ja jestem rocznik 85.

WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA AGNIESZEK:))

reklama
Ja tez uwazam , ze lepiej miec dzieci wczesniej. Moje zajscie w ciaze bylo przemyslane i byla to nasza decyzja, ze chcemy miec dziecko, oboje mielismy po 22 lata i studiowalismy, wszyscy sie dziwili i mówili "co robicie, przeciez zmarnujecie sobie młodość, no i jeszcze studia zawalicie przez dziecko". No i jakos nie żałuje, to najpiekniejsze chwile w moim zyciu, to teraz mam najwiecej werwy, czasu, sił, cierpliwosci, aby wychowac maluchy, a i studia jakos skonczylam co bylo wielkim szokiem dla niektórych.

Do góry