reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Kajeczko kochana 100 lat :))

images balony.jpgZobacz załącznik 313042gif02.gi.gif

Agus szkoda że nei dali umowy

hej wam

Widze sporo znanych i lubianych na tym watku..

Jednka mamusie 44,5,6 latkow tez moga miec watek i super....

Ja Ewa mamusia 6 letniego mateuszka...zreszta po suwaczku widac,,,miło tu mi witac u was..

no kope lattt gdzies się podziewała Ewciu ??

Iwonka zdrówka zyczę dużo

ja sie za porządki zbieram u nas goście z 2 dzieci jedno małe wiec trza podłogi wylizac -raczkujące chyba maleństwo jeszcze jest
drzewo naniesiona schody odśniezone nawet koło kubła na śmoieci odsnieżyłam bo nie dało sie dojśc wywalic worka
poszukiwana pracy marnie ida hehehehhe ale trza szukac dalej

reklama
Atfk wielka szkoda,ze umowa sie konczy i nie chca dac nowej,glowa do gory,po nowym roku na pewno cos znajdziesz !!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAJECZKI Z OKAZJI UROODZIN!!!
a teraz wrocisz do nas !!!nie ma tego zlego,co by na dobre nie wyszlo.

ja zaraz uciekam za zakupy i po drodze zajomym podrzuce butelki z woda,bo w Belfascie wody brakuje.przez te mrozy,co ostatnio byly,popekaly rury i polowa ludzi nie ma wody.my na szczescie jak na razie mamy,ale denerwuje sie,czy czasami ta awaria i do nas nie dotrze.jakos nie wyobrazam sobie byc kilka dni bez wody,do picia to mozna kupic (chociaz w ostatnich dnaich w sklepach brak mineralnej),ale co z cala reszta.?.mycie,pranie,toaleta..szok..oby u nas wody w domu nie zbraklo..ale za to w starym roku rozwalil nam sie prysznic,jest elektryczny i nie grzeje wody,na szczescie nie ja go musze ani naprawiac,ani kupowac nowy,tylko agencja..ale oni pracuja dopiero od nowego roku,wiec poki co,pozostaje nam wanna bez prysznica.nie jest tak zle..najwazniejsze,zeby byla woda !!

Witam.My byliśmy z dziewczynkami u lekarza,Vanesska ma antubiotyk,kolejne 6 dni w domu...chyba zapomną i niej w przedszkolu:sorry2:

Atfk dziekujemy za życzenia,Oby w przyszłym roku znalazła sie szybko nowa praca:tak: no i 100lat dla córuni!!!!!!! Niech rosnie zdrowo!
ChomikImage.aspx

Agatulka tobie tez zycze szybkiego znalezienia pracy!:-)

A jak juz tak zycze to już i złoże zyczenia sylwestrowo noworoczne.Oby nowy 2011 rok był lepszy od tego,oby zdrówko dopisywało i słońca nie brakowało_O , i tyle :-)
ChomikImage.aspx

ChomikImage.aspx

Ja również życzę wszystkiego najlepszego dla naszej Kajeczki

Naja u Mai w przedszkolu też są łączone grupy ale chodzą jej koleżanki więc i ja ją puszczam a w domu niestety takich atrakcji jak w przedszkolu jej nie zapewnię bo wstyd mówić ale mi się nie chce, jestem straszny leń wiem to :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Atfk szkoda ze umowy jednak nie przedłużyli, życzę szybkiego znalezienia nowej pracy :tak::tak:
Ja też tak zaczynam podsumowywać ten rok i niby nie powinnam narzekać bo wszystko jakoś tak prosto leci ale mi czegoś brak, nie wiem jakiś punktów zwrotnych, widocznie nie nadaję się na takie życie w spokoju :-:)-(
Jutro w dzień mamy spotkanie sylwestrowe dla dzieciaków, takie zgrupowanie bb-owych mamuś lubelskich :tak::tak: fajne chociaż to bo dzieciaki się wyszaleją a my poplotkujemy
Madlen ja też nie wyobrażam sobie życia bez wody, pamiętam jak mieszkałam na wsi u teściowej i tam od czasu do czasu były takie hocki klocki że a to wody a to prądu cały dzień nie było, oj jak mnie to wtedy wkurzało
Iwonka wczoraj ty a dzisiaj Vanesska, oj jakieś wirusy się chyba zadomowiły w waszym domu, a kysz z nimi :tak::tak:

Dzien dobry

atfk spoznione ale najlepsze zyczenia dla corci.

Iwonka widze ze u was tak z chorobami jak u nas, ja mala jeszcze conajmneij tydzien potrzymam w domu i zoabczymy jak bedzie....

Troche nadrobilam ale nie mam sily odp, przez ostatnie 2 dni tak mnie glowa bolala ze nie wytrzymalam i poszlam do lekarza, dostalam jakie leki przecwbilowe i na rozluznienie bo to podobno od kregoslupa, trzeba sie za to wziac w styczniu.

Witam mocniutko prawie juz noworocznie. Nawet nieprobuje was nadrobic bo i tak mi sie nieuda. Podczytywalam co nieco wiec wiem troszeczke jak tam swieta spedzilyscie :) My wszyscy mamy grype wiec swieta i nowy rok spedzamy w luszkach. Teraz tez wszyscy spia tylko ja z pekajaca glowa siedze jeszcze przy kompie bo inaczej czasu nieznajde... ;) Wskocze tylko na @ bo tam chyba sprawy najwarzniejsze :)))
happy-new-year.jpg

Jeszcze chwila, jeden krok
i wejdziemy w Nowy Rok.
Niech się życie z górki toczy,
niech Wam wiatr nie wieje w oczy.
Spełnienia marzeń,
wielu pięknych wrażeń.

166356_1655418199020_1644050178_1499277_7086266_n.jpg

tego co dobre dziewczyny na Nowy Rok, niech przyniesie nam wszystkim przyjaźń, miłość i zdrowie, i niech będzie czasem jaki za 100 lat będziemy cudownie wspominać:-D

i tego co najlepsze dla Kai!

a u nas balony nadmuchane, serpentyny trzeba powiesić, sałatka przepieprzona, ale to nic, zje się, idę zaraz jeszcze włosy umyć. goście jednak będą, wiec malutkie spotkanie trzeba przygotować. głównie coś do przegryzania i winko, i obrzydliwy ruski 'szampan':-p:-D ale kumpela się uparła, bo uznała, że to od lat polska tradycja:-D jeszcze muszę spróbować Maćka położyć na godzinę spać, bo chce do północy wytrzymać, a czemu nie.. raz w roku może. zmykam, kobitki, udanego dnia! i wieczoru;-)

reklama
Naju obrzydliwy ruski "szampan" jest najlepszy:tak::tak::tak::tak: ja swojego wczoraj opierniczylam ze kupił dorato zamiast ruskie wino musujace. No nic wypije sie i to:-D

Do góry