reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

no dzięki za pocieszenie:-D:-D:-D iwonka, ja się z tym zawsze męczę, bo raz że nie lubię niczego co jest gazowane, a dwa zwyczajnie mi to nigdy nie smakowało nawet bez gazu:-D no nic, jakoś przebrnę;-)

właśnie robiłam jeszcze porządki w komputerze. wywalam z list znajomych tych co w sumie znajomymi nie są. koniec roku, czas posprzątać;-)

reklama
hej kobitki
Iwonka jak sie dzisiaj czujesz?
Olka,Muminka zdrowka dla was !!
Naja ja to jestem akurat z tych,co szampana moga wiadrami pic,uwielbiam..kazdego,a ruskie najlepsze :)

my jednak zostajemy w domku..za pozno sie zgadalismy,a teraz tak wkrecic sie na ostatnia chwile glupio.wczoraj znowu bylismy u naszych znajomych i popilismy troche,wiec dzisiaj mozemy posiedziec w domku..ale jakos mnie to nie smuci,takie siedzenie tez moze byc mile :)
nie mam zadnych postanowien na nowy rok,moze jedynie to,zeby zgubic kilka kg.i bardziej wewnetrznie sie wyciszyc..aby mniej na dzieci krzyczec..no i na pewno nie ufac ludziom tak bardzo jak to bylo do tej pory..bo nie kazdy jest czlowiekiem,niestety..juz sobie nie mowie,ze rzucam palenie,bo co roku mowie to samo i co roku nie dotrzymuje slowa,straszny nalog,ale nie daje rady bez niego..
no nic kochane..
zycze Wam,szampanskiej zabawy
oraz duuuzoo szczescia w Nowym Roku
oby byl lepszy od tego,ktory wlasnie mija,
duzo milosci,zrozumienia,przede wszystkim zdrowia
i czego tylko wasze duszyczki zapragna !!
bawcie sie dobrze kochane !!!
niech to bedzie udana,wyjatkowa i niezapomniana noc !!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego Dobrego w nowym roku:-):tak::-)

U nas chorobowo...Jule cos dopadlo..bardzo wysoka temperatura,ciezko ja zbijac:wściekła/y:,od wczoraj antybiotyk...dwie noce zarwane...oby jutro bylo lepiej....

Chorowitkom
zdrowka zyczymy:-)

Kajeczce
Sto Lat zyczymy:-)
atfk znalezienia super pracy:tak:

Naju ruski "szampan "najlepszy:tak::-)

Witam nową mamusie:-)

Madlen
straszne co piszesz o tych rurach i braku wody...oby Was ten problem ominal

Muminka zdrowka Wam zycze:tak:

Iwonka i jak z zatokami:confused:jak tam noc sylwestrowa:sorry2:

Agatulka jak sie bawiliscie:confused:

jak tam dziewczyny Wasze szalenstwa sylwestrowe:confused:

witam i ja w nowym roku:-D ruskiego szampana udało mi się wylać potem do zlewu, ale poza tym impreza super:-D napiszę na @ jednak, a tu wszystkim raz jeszcze życzę na ten czas tego, co najlepsze:tak:

Joanna, a tobie i rodzince, i nie tylko wam, zdrowia!! bo jak to jest cała reszta jest do ogarnięcia:tak:

witam w nowym roku !!
sylwester w domu,ale bylo fajnie.dzieciaczki wytrzymaly do polnocy,a potem jak oni poszli spac to z mezem mielismy wieczor dla siebie i bylo bardzo milo...a ja dzisiaj od rana na nogach,na zegarku 8.28,a my juz po sniadanku,nawet zdazylam w kuchni ogarnac..dzisiaj jak zegarek zadzwonil,to nie wiedzialam co sie dzieje,dla mnie to srodek nocy,dla dzieci jeszcze wiekszy,ale nie bylo innego wyjscia jak podniesz sie z lozka,bo od wtorku do szkoly,a maluchy nie moga szybko zasnac,wyganiam ich spac,ale jest jeden wielki placz i rzucanie sie z boku na bok,wiec mam nadzieje,ze jak dzisiaj tak szybko wstaly,jutro tez..to szybciej beda zasypiac i od wtorku nie bedzie placzu,aby wstac do szkoly.

hej u nas spokojnie,na sylwka posiedzieliśmy z mężem obejrzeliśmy filmy trochę pojedliśmy przed północą obudziłam chłopców wypiliśmy szampana puściliśmy fajerwerki i poszliśmy spać.
Jutro Adrian do szkoły,pochodzi dwa tygodnie i ferie

Witam i Ja w Nowym Roku
Wszystkiego dobrego wszystkim zyczę :))))))))))))))

Naju u nas tez ruski szampan ale on serio mi najlepiej smakuje
Joanna bardzo miło spokojnie wesoło spędziliśmy Sylwka

dzieci do 2 sie bawiły szok udało się namówic znajomych by córcię zostawili na noc wice 1 było dalej szaleństwo dla Dzieci u nas bóle głowy ehhehhehe

Jak obiecałam to jestem;-);-);-)
dziękuje kochane za zyczonka dla m,ojej córeńki:-)!!urodzinki udane!!a to najwazniejsze!!!
Sylwester pokojowo i przyjemnie ale bez szaleństw:-)!!
a dzis...jak za dawnych-niedawnych;-) czasów spędzam poranek przed kompem...z bb i pyszna kawusia!!!
któraś jest???

reklama
i ja witam, jeszcze bez kawy, za to z przerażeniem patrząc na ilość prac jakie mam do sprawdzenia:szok: a jak patrzę kiedy były wysyłane jestem w szoku, bo gdy wielu ludzi szalało w sylwestrowy wieczór to koło 22.00 moi studenci wysyłali mi teksty.. biedni. młody w przedszkolu, biegł ucieszony i fajnie. a ja dostałam papiery z nowymi stawkami, muszę zaraz przeczytać, bo o dziwo wyglada na to, że w godzinach 7.30 - 12.30 przedszkole jest bezpłatne. eh, że też tak nie było jak Maciek tak krótko chodził.. ale dobre by było i to, że teraz byśmy mnie płacili.

Do góry