reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam i ja :-):-)
Sylwester udany, Maja doczekała do fajerwerków a wczoraj i przedwczoraj odwiedzaliśmy moje ciotki których już dawno nie widziałam :tak::tak:
A od dzisiaj moje noworoczne postanowienie czyli przechodzę na dietę dukana, mam nadzieje że tym razem tak szybko się nie poddam i uda mi się zrzucić te 6 kg które mi przybyły :szok::szok::szok:
Poza tym jak się coś nie zmieni w tym roku w moim życiu to umrę z nudy :-p:-p

reklama
Naja to fajnie jakby okazalo sie,ze teraz nie musicie placic za przedszkole,zawsze troche grosza zaoszczedzone.
moje ida jutro do szkoly,syn srednio szczesliwy,za to cora juz nie moze sie doczekac,a najbardzije tego,ze znowu bedzie miala lekcje do robienia..(pod warunkeim,ze to nie bedzie matematyka).ja nie wiem,za kim to dziecko sie wrodzilo,ja tez swoja szkole lubilam,ale zadania domowe,nauka...to juz mniej mi sie podobalo.
dzisiaj juz dzieciaczki lepiej mi wstaly z rana,ale i wczoraj szybciej poszly spac.dobrze,ze od jutra wszystko wraca na swoj tor.
Anaconda a bardzo drastyczna jest ta dieta ?bo mi tez przydaloby sie zrzucic kilka kg.ale nie wiem czy znajde w sobie tyle zaparcia...u mnie to z dietami zawsze roznie bywalo..rzadko kiedy wytrzymywalam do konca.

Ostatnia edycja:
Madlen jak lubisz podjadać słodkie rzeczy to dieta rygorystyczna no i dużo produktów musisz wyeliminować ale ja już sobie powiedziałam że mus po nowym roku się za siebie wziąć :wściekła/y::wściekła/y:

o dietach wtrącę, bo wczoraj gdzieś słyszałam, w tv chyba, że jeśli stosuje się już którąś z kolei dietę, to z każdą kolejną jest trudniej schudnąć. nie powiem dlaczego, bo mnie temat nie interesuje i nie słuchałam, ale to gdzieś mi się 'w uszy rzuciło'.

Jak obiecałam to jestem;-);-);-)
dziękuje kochane za zyczonka dla m,ojej córeńki:-)!!urodzinki udane!!a to najwazniejsze!!!
Sylwester pokojowo i przyjemnie ale bez szaleństw:-)!!
a dzis...jak za dawnych-niedawnych;-) czasów spędzam poranek przed kompem...z bb i pyszna kawusia!!!
któraś jest???

Witamy witamy :))))))))))

Witam i ja :-):-)
Sylwester udany, Maja doczekała do fajerwerków a wczoraj i przedwczoraj odwiedzaliśmy moje ciotki których już dawno nie widziałam :tak::tak:
A od dzisiaj moje noworoczne postanowienie czyli przechodzę na dietę dukana, mam nadzieje że tym razem tak szybko się nie poddam i uda mi się zrzucić te 6 kg które mi przybyły :szok::szok::szok:
Poza tym jak się coś nie zmieni w tym roku w moim życiu to umrę z nudy :-p:-p

u mnie tez dietka ale nei znana bo swojska heheh
rano woda z cytrynka ponoc poprawia trawienie mam pekinke a na kolacje wczoraj ogórek i marchew była mąz padał ze śmiechu heheheh zroibiłam sobie nawet dip dietetyczny bo na jogurcie naturalnym :)
to bedziemy się wspierać

Naja to fajnie jakby okazalo sie,ze teraz nie musicie placic za przedszkole,zawsze troche grosza zaoszczedzone.
moje ida jutro do szkoly,syn srednio szczesliwy,za to cora juz nie moze sie doczekac,a najbardzije tego,ze znowu bedzie miala lekcje do robienia..(pod warunkeim,ze to nie bedzie matematyka).ja nie wiem,za kim to dziecko sie wrodzilo,ja tez swoja szkole lubilam,ale zadania domowe,nauka...to juz mniej mi sie podobalo.
dzisiaj juz dzieciaczki lepiej mi wstaly z rana,ale i wczoraj szybciej poszly spac.dobrze,ze od jutra wszystko wraca na swoj tor.
Anaconda a bardzo drastyczna jest ta dieta ?bo mi tez przydaloby sie zrzucic kilka kg.ale nie wiem czy znajde w sobie tyle zaparcia...u mnie to z dietami zawsze roznie bywalo..rzadko kiedy wytrzymywalam do konca.

u nas az 3 dni szkoły jest bo potem wolne 2 dni ida potem tydzień i zas 2 tyg wolne bo ferie kurde ale sie dziwnie złozyło że ciągle wolne zobaczymy czy u Maksa ferie będa czy oni normalnie jak każde przedszkole pracują i nie wiem czy maks nei bedzie sie buntował że neichce jak Zuza w domu

mąz ma ten tydzień jeszcze wolny wrrrr
kuchnia lśni bo mnie wkurzał marudzeniem etraz przeniosłam się do Zuzi pokoju i jej kompa i tu pgarniam
aaaaaaaaaaaa Zuzi wczoraj wyjełam bo wisiał na włosku kolejny zab wczoraj jedynka wiec szczerból 2 jedynek juz nei ma i na dole chyba 3 to bedzie wypadła w Święta

Witam.Kto dołączy z kawką? Spałysmy z dziewczynkami do 9:30:surprised: u nas to dziwne ale fajnie było tak pospać sobie dłużej :biggrin2: Dla mnie i tak za krótko.Ja nadal zakatarzona,zatoki mineły na szczescie,Vanesska tez ciągle kaszle brzydko mimo ze bierze antybiotyk. Jutro jedziemy na kontrol;-)
Sylwester u mnie trwal do 6 rano :tak:to tak mi sie zeszło bo musialam jeszcze\ wszystko wysprzątac na błysk,gosc ostatni wyszedł o 5ej.Ale jak mnie głowa bolała póżniej to szok:eek:no ale jak zmieszałam wodkę z szampanem to co sie dziwic:sorry:ale ogólnie sylwester fajny :-)

A dziś rano listonosz przyniósł dla Klaudii przesyłkę z piżamką z Klapouchem ,ale sie ucieszyła :biggrin2::tak::tak: jakbyście gdzies zobaczyły jakieś ubranie z klapouchem samym to dajcie znac.
Powodzenia w dietkach,ja na szczeście nigdy nie musiałam sie odchudzac,wrecz czasami chciałam przytyć.Współczuje wam ale pewnie jak macie sie lepiej czuć gdy schudniecie to czemu nie:tak:

Naja u nas w Warszawie to od dawna jest że za przedszkole sie nie płaci za te 5 godzin:tak: które nazwali podstawą programową,ja byłam pewna że tak jest w całym kraju? Ale jak ktos chodzi dłuzej czyli na cały dzień to płacimy normalnie:sorry:Czyli u nas to jest ponad 400zl

Co do przedszkola to u nas też programowe 5 godz. jest darmowe, jak ja mam Maję zapisaną na 10 godz. to dopłacam około 140zł m-cznie plus oczywiście wyżywienie i zajęcia dodatkowe
A co do diet to ja jakaś gruba nie jestem ale te 5-6kg mi ciąży i chciałabym się ich pozbyć, a że tak po nowym roku się za to od razu zabrałam to może się uda :tak::tak::tak:

kurcze, no myśmy nadal za podstawę płacili. sprawiedliwość. ale nie chce mi się denerwować. a 5kg dodatkowe ciąży, fakt, też tak miałam po świętach:sorry: ale muszę przyznać, że bez diety się obyło.. zaczęłam normalnie jeść, a nie się obżerać i luz, spadło. ale ja mam zawsze duże wahania wagi, nawet ok. 2kg dziennie, więc zawsze mnie dziwi jak ktoś się cieszy że schudł o kilogram. nie wiem skąd to, genetycznie pewnie, bo żadna moja zasługa, ale wygodne dosyć.

siedzę na pracami studentów i ręce opadają.. kopiowane z netu, bezmyślnie. moja i ich strata czasu.

reklama
u mnie tez około 5/6 kg chce oddac naturze
nazbierało się przez Świeta i przez to że siedze w domu coś się robi ale mniej niz jak pracowałam a gdy sie żle dopinają spodnie lub czuje ucisk
precz robie smazonemu słodycza i więcej gotowanego warzyw i owoców

Iwona niezle poszaleliście hehehehhe

Do góry