reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Iwonka dobrze,ze wysla drugiego konika,bo z jednym bylby problem.powiadasz,ze ospa u drugiej corci..bynajmniej bedziesz miala z glowy jedna zakazna chorobe.a im dziecko mniejsze,tym lepiej przechodzi.
mi tez okna paruja i to bardzo,rano musze je otwierac,bo inaczej woda mi splywa,ale w tym kraju ponoc to normalne
Anna zdrowka !!! a te okna to ty sobie lepiej na razie odpusc,bo sobie jeszcze gorzej narobisz
Olka to masz problem z glowy,czy mala puscic czy nie..samo sie rozwiazalo
Agalulka zmien pzrychodnie,bo co to za lekarz,ktory robi problemy zeby przyjac,jak masz druga obok siebie,to zmien
Zuza jaka odmiana..super,tylko teraz musze sie przyzwyczaic do nowej Ciebie
Anaconda tak ciemno za oknem,ze faktycznie moze pomylic sie dzien znoca,chyba nikt nie lubi wstawac,jak ciemno za oknem.
Mamucica,jak moja cora byla maluska,to lekarz kazal jej zelazo podawac,bo wmowila nam ,ze mala ma zla hemoglobine..na szczescie zmienilam przychodnie,a nowy lekarz powiedzial,ze wyniki sa w jak najlepszym porzadku.

mam nadzieje,ze zadnej nie ominelam...
pozdrawiam was :)),ide kolacje robic smykom.

reklama
JA JUZ JESTEM, ZIMNO... kurde moze namowie mala na wolne jutro... nie cierpie takiego mrozu.

agatulka ja poprosze o troche ciasta, zjadlabym ale nic mi sie piec nie chce.

Oliwi domek sie podoba, tylko zamiast wyciagnac do niego barbi wyciagla male lalki, te jej pasuja tam bardziej:) ona chyba nigdy barbi nie polubi...

wyszło nawet ładnie więc możesz wpadac na ciasto :))
a ty teraz masz wolne???

Chyba nie ma innej opcji jak tylko taka że Klaudia ma ospe,pojawił sie płyn w tych krostkach:sorry2: no nic,spodziewałam sie tego.Jedno co mnie cieszy ze zaczeło sie u Klaudii dużo spokojniej i jak na razie kilka sztuk. Mam nadzieję że ją duzo nie wysypie bo to ze 3 tury wysypywania bedą:eek: najgorzej sie boje żeby nie drapała tego.Vanesska starsza i wiedziała czym to grozi,ale i tez jakoś nie dokuczało jej swędzenie bardzo.Klaudia sie cieszy że ma ospe,zadzwoniła do taty i sie pochwaliła ze ma 6 sztuk:-D:-D:-D i czeka nas/ją smarowanko gencjaną.Będziemy rysować kwiatuszki,serduszka :tak::tak:;-);-)

Ja zimy tez nie lubię,Vanesska prawie 3 tydzień w domu siedzi wiec tyle dni nie musiałam latać po nią do przedszkola;-)W poniedziałek chyba pójdzie.Pisże że może bo zaprowadzić ją będzie mógł rano R ale odebrąc to nie wiem.Jak klaudia chora teraz na ospe to nie wyjdę :sorry2:Teraz wywietrzyłąm pożądnie mieszkanie schowałyśmy sie w łazience ,okna całkiem otworzyłam i powietrze czyste i swierze teraz jest,para tez znikneła;-)na jakiś czas:sorry2:

Agatulka u mnie te z tylko na dole ,zawsze na dole jest te zjawisko na oknach.Powodzenia u lekarza

czyli mamy ten sam typ okien hehehhehe wietrzenie tez pomaga na parę u mnei ona się pojawia miedzy jedną a druga szybką bo te stare podwójne mam
no to teraz 2 w komplecie ospowej może i dobrze ze ją wysypało będzie z głowy oby tylko nie drapała

witam was !!
dzisiaj juz troche lepiej sie czuje,wiec trzeba bylo troche mieszkanie ogarnac,bo wygladalo,jakby tornado przelecialo.teraz widac,kto w wdomu sprzata..bo jak przez kilka dni niczego nie ruszylam,to dzisiaj nie wiedzialam gdzie rece wsadzic..popoludniu lezalam z dzieciakami w lozku i ksiazki czytalismy,bo moja cora nie potrafi po polsku czytac,wiec teraz akurat jest okazja,zeby nadrobic zaleglosci,bo do szkoly pojda dopiero po swietach,ale juz lepiej z nimi,nawet zaczynaja jesc,co mnie bardzo cieszy,bo tak schudli biedaczki...
ide poczytac,co u was.

Witaj
u mnie w domu też tak jest jak sie gorzej poczuje i leże to potem sodoma i gomora

u lekarza oki hmm tzn ma lekko juz na oskrzelkach poświt ale delikatny i tez juz nei chciał głebo0ko oddychać
męza pojechał antybiotyk kupić

agatulka ja niestety siedze w domu do konca roku... mam juz dosc ale co zrobic. wszytkie sprawy z tego roku zamkniete wiec nie mam po co w biurze siedziec, zreszta dla budowlanki to fatalny sezon sie zaczal...

iwonka w sumie to dobrze ze mala od razu tez ospe przejdzie, bedziesz miala z glowy. byle ja malo wysypalo i bedzie ok:)

agatulka ja niestety siedze w domu do konca roku... mam juz dosc ale co zrobic. wszytkie sprawy z tego roku zamkniete wiec nie mam po co w biurze siedziec, zreszta dla budowlanki to fatalny sezon sie zaczal...

iwonka w sumie to dobrze ze mala od razu tez ospe przejdzie, bedziesz miala z glowy. byle ja malo wysypalo i bedzie ok:)

a jak to masz rozwiązana jak można wiedziec urlop czy brak umowy?? bo chyba na zlecienei miałąś jak kojarze czy na czarno bo luka w pamięci

moje dzieci teraz rysują na tablicy Zuza uczy Maksa literek hehehehehhe

agatulka poki co nie mam umowy i cale szczescie, szukam czegos ale teraz jakis totalny zastuj jest.
mam nadziejeze po nowym roku sie cos ruszy wkoncu.

strasznie ciezko o jakas normalna prace w godzinach przedszkola.

agatulka dobrze,ze lekarz zbadal,no i zdrowka zycze..mowisz,ze antybiotyk..czyli to nie byl zwykly kaszel,ale dobrze,ze juz mu bedziesz podawala,mojemu Hubciowi tez antybiotyk pomogl.

a moje teraz wcinaj kolacje i ogladaja The simpsons-ich ulubiona bajka,nie wiem co oni w niej widza,ale bardzo ja lubia,leci w tv codziennie o 18 i nie przepuszcza zadnego odcinka
Olka oby w nowym roku bylo wiecej zlecien,tak zebys nie musiala martwic sie,ze zabraknie !!!

agatulka poki co nie mam umowy i cale szczescie, szukam czegos ale teraz jakis totalny zastuj jest.
mam nadziejeze po nowym roku sie cos ruszy wkoncu.

strasznie ciezko o jakas normalna prace w godzinach przedszkola.

ja tez marze by w nowym roku muc iśc do pracy bo z jednej wypłaty cięzkooo no moze od lutego sie cos zmieni bo nowa umowa u męza plus premie którcxyh teraz nie ma :(

agatulka dobrze,ze lekarz zbadal,no i zdrowka zycze..mowisz,ze antybiotyk..czyli to nie byl zwykly kaszel,ale dobrze,ze juz mu bedziesz podawala,mojemu Hubciowi tez antybiotyk pomogl.

a moje teraz wcinaj kolacje i ogladaja The simpsons-ich ulubiona bajka,nie wiem co oni w niej widza,ale bardzo ja lubia,leci w tv codziennie o 18 i nie przepuszcza zadnego odcinka
Olka oby w nowym roku bylo wiecej zlecien,tak zebys nie musiala martwic sie,ze zabraknie !!!

ostatnio jak dał antybiotyk ten lekarz od razu pomógł wiec ufam facetowi

ja jajka na miękko młodym ugotowąłma zaraz zobacze czy wyszły w ogóle na miękko bo z tym u mnie róznie

agatulka duzo zdrowka dla malego, oby juz teraz bylo lepiej.

madlen wiesz ja niezaleznie od zlecen do wiosny napewno ejstem bez umowy, wiec przydalo by sie cos innego, normalnego.

reklama
madlen wiesz ja niezaleznie od zlecen do wiosny napewno ejstem bez umowy, wiec przydalo by sie cos innego, normalnego.

to Ci w takim razie tego zycze,abys od nowego roku,znalazla cos normalnego :tak:
Agatulka jak antybiotyk jest dobrze trafiony,to na poprawe nie trzeba dlugo czekac,bynajmniej tak jest u moich dzieciaczkow.jeszcze raz zdrowka zycze !!:tak:
ja juz tez mowie dobranoc,do jutra

Do góry