reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam!
U nas zimno brrr i sniegu mamy pod dostatkiem, tylko od poniedzialku odwilz zapowiadaja i do swiat pewno caly splynie a szkoda bo tylko chlapy narobi.
Zakwas na barszcz nastawilam, grzybki w zamrazalniku, pierniki kruszeja w spizarce, ozdoby przygotowne. Choinke ubieramy zawsze w wigilie lub dzien przed zeby sie nie opatrzyla

Pozdrawiam wszystkie a chorowitkom zycze zdrowia!!!

reklama
Witam. Słoneczko piekne,ale i tak nie wyjdziemy bo mamy znowu ospe;-)
Piszecie o Actimelach itd a wczoraj wkleilam wam linka;-),dzis od rana tez wszędzie gadaja w tv o firmie Danon.Te acitmele i activie to podobno kłamstwo.

Zdrówka zycze :tak:

myz oliwka wniedziele ebdziemy ubierac choinke. mialysmy pozniej ale sadze ze nie bedzie czasu.

moja actimeli to akurat nie lubi, ja ogolnie wdomu jej malo nabialu daje, dostaje w przedszkolu.
jakbym jej dodatkowo w domu wciskala to by wiecznie chodzila wysypana.

Iwonka te actimele,to chyba naprawde pic na wode,bo moje pily od jesieni i zachorowaly.jednak tran jest lepszy...no ale chorowac tez trzeba,bo lekarze nie mieli by pracy,a i apteki by zbankrutowaly :-D,a nie mozna tylu ludzi pozbawic pracy :-D

Iwonka a ja myślałamz e oni tylko o Acivi pisali tzn ze ona nei pobudza jelit czy cos tam a o actimelkach nie doczytałam hmm

u nas w domu tez w Wigilie choinka ubierana dopiero w tym roku to i tak jeszcze w sporym chaosie wsio licze ze nastepne będa u mnei w domu :))
kuchnia ogarnięta przedpokój tez bo Rogal wzioł kawałek dzrewa i go obskubywał heheheheh miaąłm co zamiatac ale lepiej niech skubie drzewo niz meble czy buty dodam ze nie zniszczył jeszcze nic takiego uff

Iwonka te actimele,to chyba naprawde pic na wode,bo moje pily od jesieni i zachorowaly.jednak tran jest lepszy...no ale chorowac tez trzeba,bo lekarze nie mieli by pracy,a i apteki by zbankrutowaly :-D,a nie mozna tylu ludzi pozbawic pracy :-D

hehhe jak sie troszczy o lekarzy hehehehhe

moje jak piły jesienią to nei chorowały a teraz hmm nie udało się
a tran musze kupic bo mam w kapsułkach a w płynie musiał zostac w Krakowie bo nie znalazłam a pól butli było i to jeszcze tego drogiego wrrr

u nas caly czas snieg sypie,szkoda ze dzisiaj nie ma Wigilii,bo mialbym snieg..a tak,jeszcze caly tydzien,to raczej nie polezy.
maz dzisiaj poszedl po nowy tel.dla siebie i dla Martyny..ciekawe czy kupi,siedze jak na szpilkach,bo tak juz sie napalil na te telefony,ze jak ich nie kupi,to bedzie caly dzien zly,czyt.urazona meska duma.juz by mogl wrocic,bynajmniej wiedzialabym co jest piec,a tak to siedze i czekam w niepewnosci.

madlen fakt jak facet sie napali na sprzet to koneicznei musi kupic:)
dobrze ze i martyna sie zalapie na nowy tel:))

agatulka ale wam sie grzeczna psina trafila, super:)

Olka juz wczesniej chcielismy jej kupic,ale jakos nie byl potrzebny,ale teraz jak juz sama idzie ze szkoly,to musi miec,dla mojego spokoju..bo ja za duzo panikuje.a tak to bede miala ja pod reka,a bez tel.to sie balam.niby ulozone dziecko,ale zawsze jest jakis strach,no a poza tym,czasami moze byc tak,ze skonczy szkole szybciej bo jakis klub odwolany,a ja np.bede na zakupach..no i wtedy musialaby stac pod domem,a tak zadzwoni i ja przyjde.
a teraz akurat sa fajne promocje na tego typu rzeczy,wiec warto kupic..ale na razie nie zapeszam,bo jeszcze maz nie wrocil.jak przyjdzie do domu,to dam znac.

reklama
Do góry