reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Iwonka to dobrze że przyślą drugiego konika bo byłaby tragedia podejrzewam :-D:-D
Ja tak kiedyś miałam jak zamówiłam robot kuchenny a mi przysłali maszynkę do mielenie mięsa, ale oczywiście swój błąd uznali i też na ich koszt wysyłałam paczkę :tak::tak::tak:
Jeśli chodzi o okna to u mnie parują w kuchni jak dużo gotuję a okien nie rozszczelnię :eek::eek: a dodam że na dzień dzisiejszy kaloryfery odkręcam tylko na kilka godzin dziennie bo jest ciepło :tak::tak:
Co do przychodni to jak mieszkałam u teściowej to była tam super pediatra, miałam do niej nieograniczone zaufanie ale dostać się też było ciężko :cool::cool: a tu gdzie teraz mieszkamy to ponoć lekarze nie najlepsi ale całe szczęście ze Maja mało choruje to jakoś dajemy radę :sorry2::sorry2:

reklama
iwonka ale u mnie tez satre okna paruja, ,na tej czesci mieszkania gdzie mamy kuchnie wsyztkie mamy stare.

jak mi sie nei chce z odmu wychodzic...a trzeba...

Olka ,dzwoniłam do sprzedawcy z allegro,powiedział ze dziś wyśle mi drugiego konia a tamtego mam odesłać a oni mi zwrócą kase za przesyłkę na konto.Zobaczymy;-)

Dobra biore sie za wieszanie prania.Ale jeszcze kawusi sie napije.A moje dziewczynki dzielnie codziennie zjadają tylko po jednej czekoladce z kalendarza adwentowego .Już sie nie moga doczekac świąt.:tak:

U was parują czasami okna?

u nas kalendarz u Maksa nei prztrwał 2 dni heheh wsio zjadł diabełek mały Zuzi potem tez wsunął ale dobrze ze był 3 zapasowy więc Zuza dostała go Maks ma kare

Zuzkus no własnie drewniane okna lepsze niz te plastiki,ja je mam i okna mi parują.Nie cierpie zimy,Ciągle wietrze ,straty cieplne przez to sa i wogóle,mój dom też stary bo 100 letni,carska kamiennica ;-) ale bardzo grube mury:tak:Zdzwiłam sie że Agatulka ma stare okna i tez jej parują:confused:

u mnei paruja tylko na dolnej częsci

ja dzis nawet ciasto zrobiłam zaraz zobacze czy wyszło -Jogurtowe jakieś zrobiłam z neta przepis

JA JUZ JESTEM, ZIMNO... kurde moze namowie mala na wolne jutro... nie cierpie takiego mrozu.

agatulka ja poprosze o troche ciasta, zjadlabym ale nic mi sie piec nie chce.

Oliwi domek sie podoba, tylko zamiast wyciagnac do niego barbi wyciagla male lalki, te jej pasuja tam bardziej:) ona chyba nigdy barbi nie polubi...

Chyba nie ma innej opcji jak tylko taka że Klaudia ma ospe,pojawił sie płyn w tych krostkach:sorry2: no nic,spodziewałam sie tego.Jedno co mnie cieszy ze zaczeło sie u Klaudii dużo spokojniej i jak na razie kilka sztuk. Mam nadzieję że ją duzo nie wysypie bo to ze 3 tury wysypywania bedą:eek: najgorzej sie boje żeby nie drapała tego.Vanesska starsza i wiedziała czym to grozi,ale i tez jakoś nie dokuczało jej swędzenie bardzo.Klaudia sie cieszy że ma ospe,zadzwoniła do taty i sie pochwaliła ze ma 6 sztuk:-D:-D:-D i czeka nas/ją smarowanko gencjaną.Będziemy rysować kwiatuszki,serduszka :tak::tak:;-);-)

Ja zimy tez nie lubię,Vanesska prawie 3 tydzień w domu siedzi wiec tyle dni nie musiałam latać po nią do przedszkola;-)W poniedziałek chyba pójdzie.Pisże że może bo zaprowadzić ją będzie mógł rano R ale odebrąc to nie wiem.Jak klaudia chora teraz na ospe to nie wyjdę :sorry2:Teraz wywietrzyłąm pożądnie mieszkanie schowałyśmy sie w łazience ,okna całkiem otworzyłam i powietrze czyste i swierze teraz jest,para tez znikneła;-)na jakiś czas:sorry2:

Agatulka u mnie te z tylko na dole ,zawsze na dole jest te zjawisko na oknach.Powodzenia u lekarza

reklama
witam was !!
dzisiaj juz troche lepiej sie czuje,wiec trzeba bylo troche mieszkanie ogarnac,bo wygladalo,jakby tornado przelecialo.teraz widac,kto w wdomu sprzata..bo jak przez kilka dni niczego nie ruszylam,to dzisiaj nie wiedzialam gdzie rece wsadzic..popoludniu lezalam z dzieciakami w lozku i ksiazki czytalismy,bo moja cora nie potrafi po polsku czytac,wiec teraz akurat jest okazja,zeby nadrobic zaleglosci,bo do szkoly pojda dopiero po swietach,ale juz lepiej z nimi,nawet zaczynaja jesc,co mnie bardzo cieszy,bo tak schudli biedaczki...
ide poczytac,co u was.

Do góry