reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Zuza super odMiana na twoim profilu :))
i dziekuje za inf ty jednak pediatra mogłabys być :))
Anaconda hmm pomysł na obiad dziękije trza krokiety zrobić pieczarki mam to takie choć grzybowe zrobie :)
ja od rana energii pozBYWAŁAM SIĘ I DRZEWA NARĄBAŁAM HEHEH JAK TAK BYM CODZIENNIE CIUPŁA 3 SKRZYNECZKI TO SPORO SIE UZBIERA NA SCHNIĘCIA BO MAMY ŚWIEŻE
SORKI ZA CAPSA

reklama
witajcie,
Madlen ółczuję ogromnie wizyty robotników u sąsiadki:no:nasi sąsiedzi z góry non stop coś wiercą, stukają, przenoszą:dry:
Zuza ale fajna odmiana profilku:tak:
dołączam do grona zasmarkanych, mam wirusowe zapalenie gardła:wściekła/y:
ale dzięki temu nadrobię zaległości w świątecznych porządkach choć pewnie M mnie udusi:sorry2:
co do krokietów to zwykle u nas M robi, ale ostatnio ja zrobiłam- z pieczarkami, serem żółtym i natką pietruszki- i padło pytanie czemu tak mało zrobiłam- chyba dobre musiały być:cool2::-p:-D

Zagladam i ja!
Cos tu pusto ostatnio wszystkie sprzataja??

Ciesze sie ze odmiana profilu sie podoba! Poczulam chec zmiany...ale na razie to sama sie musze do nich przyzwyczic bo mijam swoje posty :-D

Pozdrawiam

PS a gdzie sie Naja podziewa?

Ostatnia edycja:
Witam :-):-):-)
Dzwoni dzisiaj rano budzik a Maja do mnie z tekstem dlaczego ona musi w nocy do przedszkola wstawać :cool::cool::cool:
Na mnie dzisiaj zakupy czekają, może wreszcie uda mi się jakieś mięsko na pieczenie kupić :confused::confused:
Agatulka podziwiam cię za te chęci :tak::tak::tak:
Anna dużo zdrówka dla ciebie :tak::tak:
A Naja to czasem nie miała wyjechać? :confused::confused::confused:

Anaconda ja takie chęci mam napadowe hehehhe co jakis czas
mąz wczoraj wrócił wczesniej by jechac do lekarza pediatra był tylko do 13 czyli nei zdązylismy bo bylismy o 14 a lekarz pierszego kontaktu odmówił nam przyjęcia:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:bo ma komplet a w poczekalni były 2 osoby a przyjmowała do 18 i twierdziła że inni ludzie przychodza na godziny taka zła wróciłam ze szok
dzwonie dziś rano o której pediatra a ta mi w recepcji ze w c:wściekła/y:wartki pediatry nie ma no i jak tu sie nie załamać na popołudnie miły lekarz przyjmuje wiec na 17 mamy wizyte ale zmienimy przychodnie znajomy oleca kilka wioch dalej zawsze mu dzieci przyjmuja i jest chyba kilku pediatrów
Maks kaszle tylko z rana po przebudzeniu sie w nocy spokój apatyt jako taki ma noi energii pełno

Witam i ja rano!
Ja sowa jestem wiec w zimie pobudka dla mnie nawet o 7.00 to faktycznie srodek nocy. Ania ma to po mnie i zawsze jest jojczenie. Chlopaki u nas za to to skowronki o 21.00 juz spia ale za to rano juz o 6.00 wyspani :szok:

Naja faktycznie miala chyba wyjechac ale czesto widze Ja na FB i dlatego pytam ze do nas nie zaglada

Agatulka oby Was dzis przyjeli do tego lekarza ehhh sluzba zdrowia. Na szczescie u nas zawsze mnie przyjma a jak trzeba to i do domu przyjdzie za darmo :szok: :tak:

Anna jak dzis gardelko? Zdrowia zycze!!!

Pozdrawiam wszystkie i kawke zostawiam!

kawunia.jpg

Ostatnia edycja:
Agatko ja pediatrę zmieniałam jak Przemo miał dwa miesiące, skubany potrafił nie przyjść nawet jak godzinę wcześniej umówił się na szczepienie z niemowlakiem:wściekła/y:
na obecną nie narzekam choć siedzenie w 2 godzinnej kolejce to minimum, bez względu na to o której się przyjdzie. I też nie rejestruje jak przyjmuje np. do 12 a przyjdzie się koło 11:no:
Zuzukus dzięki że pytasz, wczoraj trochę polatałam po domku a dziś padam, kaszel mnie zamęczy:wściekła/y:a miałam dziś w planach okna i firany uporządkować:dry:

DZIEN DOBRY
JA WCOZRJA DOPIERO KOLO 22 NETA ODZYSKALAM PO CALODNIOWEJ AWARII.
podczytalam was ale nie mialam sil napisac:)
zuzkus swietny nowy podpis masz:))

agatulka chora ta rpzychodnia,a powiedz mi nawilzasz czyms gardelko maksa przy tym kaszlu?

anna odpusc sobie mycie okien narazie, dobije cie to i wtedy juz nic nie zrobisz.

jejku jak dzis jest zimno...

reklama
Witam i ja :biggrin2: wkurzyłam sie i to bardzo,przyszedł wczoraj kurier,przyniósł zamówione konie chodzace dla lalek i jeden z nich nie działa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agatulka a jak z ogrzewaniem ogólnie u was? Cieplo macie,kominek wygrzewa? Duzo spalacie w ciągu dnia? Ocieplone macie ten dom?
Ja przychodnie tez zmieniłam i teraz jestem bardzo zadowolona:tak:

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka! O właśnie zapomniałam napisac że u Klaudii jakies krostki sie pojawiły,na razie obserwujemy;-)

Do góry