reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

madlen nei zazdroszcze wizyty robotnikow u sasiadki, takie stukanie caly dzien potrafi byc wkurzajace.

ja skonczylam sprzatac pokoj, czekam az mi sie firana wypierze i wieszam, lubie jak tak fajnie czuc jak wisza swierzo wypranie firany.

agatulka moja tez miala niedawno taki aszel i syropy nie pomagaly, osluchowo byla czysta i pani doktor przepisala nam salbutamol, to jets na rozszerzenie oskrzeli, po 2 dawkach bylo o niebo lepiej.

reklama
madlen nei zazdroszcze wizyty robotnikow u sasiadki, takie stukanie caly dzien potrafi byc wkurzajace.

ja skonczylam sprzatac pokoj, czekam az mi sie firana wypierze i wieszam, lubie jak tak fajnie czuc jak wisza swierzo wypranie firany.

agatulka moja tez miala niedawno taki aszel i syropy nie pomagaly, osluchowo byla czysta i pani doktor przepisala nam salbutamol, to jets na rozszerzenie oskrzeli, po 2 dawkach bylo o niebo lepiej.

ja mojemu nie wiem czy dobrze zrobiłam ale nie kaszle dałam jedno wziewnięcie Flixolide czy jak to sie zwie mieli to przy zapaleniu płuc i nasza pediatra tłumaczyła ze to rozszeża wsio więc moze i nam pomoze

dodzwoniłam się do mopsu dziś i jest juz przyznany tutejsze rodzinne i dodatek bedzie na rozpoczęcie roku skzolnego przez Zuzie licze ze się wyrobią i na Święta by była dodatkowa kasa bo niby starają sie przesyłać nie na koniec miesiąca tylko na Święta

nową słoninkę ptaszką powiesilismy Maks pomagał niusł mi bo na dwór ma zakaz
czekam na 13 by pranie wstawić i moze sie w końcu zbiore za prasowanie a w sobote moze i ja bym firany uprałaaaaaa

agatulka25 wydaje mi się, że źle nie zrobiłas podając Flixotide. Ja Szymowi Berodual podaję bo też tak pokasłuje. Lepsze chyba te wziewy niż antybiotyki. Tylko tez przesadzać nie można bo to sterydy.

Ja wysłałam dziś Szyma do przedszkola mimo, że po nocy pokasłuje. Znów nochal zapchany w nocy i rano musi to wykasłać. Mam nadzieję, że nie przesadziłam. On tak często choruje, że aż mi żal bo za przedszkole płace, odliczają niewiele a jego tyle omija. W piątek mają zabawę choinkową więc chciałabym żeby był.

anaconda już na dzień babci się przygotowują?? Szybko. U nas dopiero choinka:)

Wow suwaczki mi się pokazały:)
Wczoraj był chwilowy zanik:)

Witam.
My bylismy na kontroli z tą ospą.Tym razem u naszej pediatry,potwierdziła ze gdyby u Klaudii tez sie ospa pojawiła to mam ją smarowac fioletem.;-)Ale jeszcze do konca tyg Vanessa ma zostać w domu. Od poniedziałku pójdzie do przedszkola. akurat ma byc spotkanie z mikołajem w przyszłym tygodniu a w tym chyba mają wigilie ale cóz ....

Planujemy w tym roku chyba kupić żywa choinke,ale zobaczymy co z tych naszych planów wyjdzie;-)
U mnie na obiad pomidorowa.i spaghetti z wczoraj.Małe mamy menu ,w kólko to samo,wybredna rodzinka:-D:-D:-D:baffled:

Mamucica jak w tamtym roku Maja pierwszy rok poszła do przedszkola to też często opuszczała a ja na dodatkowe zajęcia ja zapisałam i te pieniążki tak przepadały. Teraz nie chcę się chwalić żeby nie zapeszyć ale z powodu choroby ani dnia Maja jeszcze nie opuściła
Agatulka a może zrób Maksowi tą nalewkę czosnkową o której pisałam, na pewno mu nie zaszkodzi :tak::tak::tak: no i trzymam kciuki żeby udało się jutro do lekarza dostać :tak::tak::tak:
Ja jednak wzięłam się za robienie krokietów więc będzie obiad na dwa dni :tak::tak::tak:

agatulka to co pisalam to syrop na rozszerzenie oskrzeli, mojej bardzo pomogl.

kurde a moje dzieckow tym roku choruje bardziej niz w poprzednim, nie wiem ale wydaje mi sie ze to panie wiele rzeczy lekcewaza... bo dzieci sa starsze...

moje dziecko zasnelo po 18 i sobie spi.

iwonka dobrze ze mala juz moze wrocic do przedszkola.

ja sie zastanawiam czy zdazymyw piatek na jaselka, chcialabym isc ale o 16 musimy byc po ta paczke,a jaselka chyba o 16.30 sie zaczynaja, szkoda by bylo przegapic...

Hej!
Zagladam i ja! Wzielo mnie na sprzatanie typu lodowka i takie tam wiec trzeba wykorzystac

Agatulka flexitide nie rozszerza oskrzeli to jest steryd przeciwzapalny, Mamucica berodual nie jest sterydem ale on fakt oskrzela rozszerza
Iwona ja tez dzis na obiad spagetti mialam :-) No a po fiolecie to dopiero ciekawie dzieciaki wygladaja ;-)
Anakonda podziel sie krokietami!!! Uwielbiam je ale nie lubie robic...musze meza nakusic :zawstydzony:

Pozdrawiam!

hejka u nas ok,
dzis byly jaselka i dostalam prezent z ceramiki z okazji swiat sliczna szopke swioteczna,postaram sie wrzucic pod koniec tygodnia
za dwa dni robie mlodej urodziny z kolezankami i kolegami z przedszkola,jutro zakupy i jeszcze musze kupic prezent,bo w sob tez idzie na urodzinki,w sobote popoludniu dzieci z przedszkola ida spiewac koledy pod Okno papieskie
a ja sobie obiecalam,ze dzis pojde wczesniej spac,nie biore sie juz za nic

przesylam link z fajnymi rzeczami
http://konwaliowepole.blox.pl/tagi_b/21158/decoupage-na-szkle.html
http://blog.doniczkowy.pl/sposob-na-nude/malowanie-doniczek-metoda-decoupage-krok-po-kroku/171/
http://www.tipy.pl/artykul_707,jak-zrobic-stroik-swiateczny-metoda-decoupage.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-):-)
Jak zwykle był u nas problem ze wstaniem, tylko ten problem zamiast Mai dotyczy mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A dzisiaj może wybiorę się do jakiejś galerii bo podobno już się wyprzedaże zaczęły :confused::confused:
Zuzkus fajna zmiana w Twoim wyglądzie na bb :tak::tak:A co do krokietów to ja też nie przepadam ich robić ale jeść to i owszem :-p:-p:-p

Do góry