reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam poniedziałkowo
mnie ostatnio coraz mniej ale czas wolny spędzam z maluchami
co do porządków przed świątecznych to hmm u mnie tego nie widać :pP
męzowi zamienili zmianę w pracy i zas ma na rano niby oki bo mi w dzień nie truje gitary ale mieliśmy z Zuzą do lekarza jechac i wziąść skierownie na badania Maksa do kontroli bym wzieła bo jest w domu od czwartku bo pokaszliwał juz jest oki syropki pomogły ahhh oby tylko do końca roku i następny był lepszy hehehheheh

zdrówka dla chorowitków

reklama
dzien dobry

ja wcozraj kupilam nowe poejmniki na zabawki i dzis ebde wlaczyc z pozadkamiw pokoju bo oliwia juz wprzedszkolu.
dzis dostalam kartke ze dzieci maja wycieczke do krainy swietego mikolaja, ale kurde powiem wam szczerze ze w taka pogode to ja sie ja boje autokarem na wycieczke puscic... przed sweiatmi ruch jest olbrzymi a drogi sa jakie sa...
wiem ze panikuje ale kurde troche strach...

Ollka a daleko ta wycieczka?
Ja też się biorę za dalszy ciąg porządków :tak::tak::tak:
No i jeszcze do marketu muszę podskoczyć :eek::eek: a tak mi się nie chce :no::no:

dzien dobry

ja wcozraj kupilam nowe poejmniki na zabawki i dzis ebde wlaczyc z pozadkamiw pokoju bo oliwia juz wprzedszkolu.
dzis dostalam kartke ze dzieci maja wycieczke do krainy swietego mikolaja, ale kurde powiem wam szczerze ze w taka pogode to ja sie ja boje autokarem na wycieczke puscic... przed sweiatmi ruch jest olbrzymi a drogi sa jakie sa...
wiem ze panikuje ale kurde troche strach...

moja córcia w tamtym roku była koło Krakowa jest taka kraina bajek i ŚW Mikołaja
ale nei dziwie się tobie i twoim obawą

o tak ja tez planuje im pojemników na zabaki dokupić i zmniejszyć te ilości zabawek walajacych sie po pokoju

Ollka a daleko ta wycieczka?
Ja też się biorę za dalszy ciąg porządków :tak::tak::tak:
No i jeszcze do marketu muszę podskoczyć :eek::eek: a tak mi się nie chce :no::no:

kochane oddajcie troszkę chęci do porządkow hehheheheh

Maks został w domu i jeszcze śpi :szok::szok::szok:

Agatulka checi to aj ci nie oddam bo nie mam, ale musze toz robic poki oliwi nie ma, ona wogole nie wie ze nowe pudla mamy bo byly w bagazniku cala noc:)

my ogolnie to wymeinaimy bo mamy duza wiklinowa skrzynie, ale oan za duzo meisjca zajmuje, wcozrja bylam kupic pojemniki z plaska pokryw zeby mozna bylo stawiac jeden na drugi.

co do aprku sw mikolaja jest kawalek, i przedewszytkim wycieczka jest 2 dni przed sweitami gdzie na drogach bedzie tlok, apogoda jest jaka jest...jakos mi sie nie widzi spacer po praku w taka pogode, beda co chwile dzieci zagrzewac itd a my chorob mamy juz az nadto.
jakos mam mieszane uczucia do tej wycieczki...

Agatulka checi to aj ci nie oddam bo nie mam, ale musze toz robic poki oliwi nie ma, ona wogole nie wie ze nowe pudla mamy bo byly w bagazniku cala noc:)

my ogolnie to wymeinaimy bo mamy duza wiklinowa skrzynie, ale oan za duzo meisjca zajmuje, wcozrja bylam kupic pojemniki z plaska pokryw zeby mozna bylo stawiac jeden na drugi.

co do aprku sw mikolaja jest kawalek, i przedewszytkim wycieczka jest 2 dni przed sweitami gdzie na drogach bedzie tlok, apogoda jest jaka jest...jakos mi sie nie widzi spacer po praku w taka pogode, beda co chwile dzieci zagrzewac itd a my chorob mamy juz az nadto.
jakos mam mieszane uczucia do tej wycieczki...

ja tez te pudła chce zakupic najlepeij przezroczyste by dzieci widziały co jest w środku
pod biurkiem maja większa skrzynkę na zabawki ale teraz przemeblowywujemy im pokoje mała rewolucja się szykuje hehehhehe

ja na arzie puki Maks w domu hmm złoże pranie z suszarki i poprasuje hmm chyba ehheheheh
bo obiad mam z głowy kurczak z wczoraj został

agatulka rewolucje sa fajne, ja po rpostu robie iejsce na nowe zabawki, jak znajde cos czym sie nie bawi to sprzedam i tyle. mala nei ebdzie nic wiedziec:)

ogolnei to moje dziecko wczoraj drugi raz w zyciu zostaloz moim bratem, stweirdzialze na zakupy to ona napewno nie pojadzie, i cale szczescie, chrzestna od razu kupila jej prezent na swieta i problemz glowy

Dzien Dobry :-)
Ja nie mam co w sumie sprzatac na bierzaco kurze i to wsio,mieszkanie po remoncie ;-) ale firanki pewnie przepiore i odswierze,za tydzien choinke ubierzemy ,gdzieś tak pewnie kolo srody .Dzieciaczkom druga mniejszą żeby miały swoją.:tak:
Olka pewnie bym sie bała tez i nie pusciłabym :sorry:
Madlen jak dzieci? odzwij sie

Hej zagladam i ja!
U nas sypie wieje i ogolnie zima w pelni
Samochod nam sz*** trafil skrzynia poszla i 1500 zl nie nasze...ehhh nie wiem z czego my swieta zrobimy w tym roku

Anakonda przepis sobie odpisalam i zaraz syrop zrobie
Madlen jak dzieci???
Agatulka Ty nie masz pawera do roboty i porzadkow ;-) ???

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
witam,musialam przeczytac co u was..
caly weekend sie nie odzywalam,bo u nas mini szpital,rozlozeni wszyscy !!! lacznie z rodzicami,a Hubi ma jednak antybiotyk,bylam z nim wczoraj wieczorem u lekarza po godzinach,bo w szpitalu juz nie przyjmuja,chyba ,ze glowa,reka albo noga rozwalona..i jak mu lekarz zajrzal w gardlo,to od razu stwierdzil,ze tutaj potrzebny antybiotyk,przez caly weekend nic nie jadl,na sile mu rosol dawalam,ale i tak zaraz go zwrocil,goraczka caly czas byla,chyba ze ja zbijalam,w nocy nie spal...jestem wykonczona,ale od wczoraj juz mu podaje antybiotyk,wiec mysle ,ze jeszcze dwa dni i bedzie lepiej,a u Martyny to zwykle przeziebienie,ale tez trzeba ztym powalczyc,najwazniejsze,ze nie ma goroczki..do szkoly na razie oboje nie pojda..
takz ew tym roku ominie nas swiateczny koncert,bo akurat byl dzisiaj rano,a jutro wieczorem..no ale niestety,my nie pojdziemy..

Do góry